Tyttöjeniltapäivitys

Se Tyttöjen Ilta.

Syötiin (liikaa) sushia, juotiin ihanan kylmää roséviiniä; istuttiin parvekkeella ja puhuttiin höpöjä. Nörttipoika otettiin avosylin vastaan ja oli kuin kala vedessä. Puhui paljon kaikkien kanssa. Leidit ihastelivat Nörttipojan sosiaalisuutta ja kykyä olla niinkin luonteva tuikituntemattomien naisten keskellä. Sain pelkästään positiivista palautetta; ja seuraavaa iltaa suunniteltaessa jotenkin jopa oletettiin, että Nörttipoika tulee taas mukaan.

Oli uskomattoman helppoa taas olla toisiamme lähellä ja nauttia toisen kosketuksesta; kuin sitä inhottavaa riitaa ei koskaan olisi ollutkaan. Esimakua otimme jo pikaisesti iltapäivästä heti hotelliin kirjautumisen jälkeen; sessio oli lyhyt (oli kiire tyttöjen kämpille), mutta molemminpuolisesti tyydyttävä.

Oli myös ihanaa olla taas vieraassa kaupungissa, kävellä käsi kädessä. Pysähtyä suutelemaan liikennevaloissa ikäänkuin olisimme oikea pari. Yöllä jo nautitun viinin, kymmensenttisten korkokenkien ja mukulakivikatujen kombinaatio sai askeleet epävakaiksi; Nörttipoika veti huolehtien lähelleen, piti kiinni tiukasti etten muljauttaisi nilkkojani. Tuki myös toista edellämainitusta kombinaatiosta kärsivää leidiä toisella puolellaan.

Illan juhlimisen jälkeen, aamuyön tunteina, otimme uusintasession. Tällä kertaa hitaammin, toisistamme nauttien. Kun sitten vihdoin saavutimme kliimaksin samaan aikaan, purskahdin yllätyksekseni itkuun – enkä sellaiseen elokuvamaiseen eteeriseen, jossa yksi tarkkaan valittu kyynel vierähtää tarkoin valitulla hetkellä silmäkulmasta henkilön tuijottaessa haaveilevasti kaukaisuuteen – vaan sellaiseen holtittomaan räkää turskivaan epäeroottiseen nikotteluun.

Jotenkin hetken intensiivisyys yhdistettynä sen tajuamiseen, miten lähellä oli etten olisi koskaan ollut juuri siinä hetkessä hänen kanssaan, sai aikaan hetkellisen tunteitten ylivyöryn. Pyytelin anteeksi yllättävää tunteenpurkaustani – hävetti – mutta Nörttipoika vain veti lähelleen, rutisti lujaa. Suukotti kyyneleeni pois. Piti minua sylissään vielä kauan jälkeenpäin, nukahtamiseen asti.

Aamulla heräsimme tarpeeksi ajoissa pystyäksemme nauttimaan toisistamme vielä kahdesti; sitten olikin jo kiire sovittuun aamiais-rendez-vousiin leidien luokse. Minä ja Nörttipoika valmistimme Full English breakfastin sillä välin kun leidit puristivat mehua tuoreista appelsiineista ja paistoivat croissantteja. Söimme itsemme tukkoon, leidit muistivat puujalkavitsailla miten hyvältä Nörttipojan makkara maistui; rasvainen duunariaamiainen maistui urbaaneille leideille enemmän kuin hyvin. Samalla haihtuivat viimeisetkin edellisiltana hankitut kohmelon rippeet.

Kävimme vielä istumassa joen rannassa virvoitusjuomapiknikillä ennen kuin oli taas aika lähteä kotiin ja palata arkeen.

Hymyilyttää vieläkin.

 

Kommentit (20)
  1. Onneksi olkoon Drama Queen, yllättävää, että kaikki on taas niin kuin ennen :), jokuhan vihjaili tuolla aiemmin, että tämä blogi on täysin Nörttipojan takia kiinnostava, niin tuli kiire laittaa asiat takasin järjestykseen? Ja ketä olisi kiinnostanut tyttöjeniltapäivitys ilman NP:tä? Anteeksi, mutta sinä olet säälittävän kekseliäs ja ennalta arvattava. Aikanaan selviää, ettei – yllätys yllätys – ykkömies parantunutkaan… ja meno eikun jatkuu. Kukaan ei nimittäin jaksa lukea sinun ja ykkösmiehesi seksikokemuksista! Hyvää jatkoa vaan… (ps. kellotan kauanko menee että kommentoit? ) 🙂

    1. Mä en tajunnut tästä mitään 😀 Mutta pakko oli äkkiä tulla kommentoimaan kun kerran kellotat, ettei nyt mene koko päivä hukkaan kellotellessa 😉 

      ”Säälittävän kekseliäs”? 😀 

  2. On ihan pakko kehaista sun kärsivällisyyttä 🙂 Itsellä kiehahtaa aina kun luen noita: et rakasta häntä/ olet naiivi/ häpeäisit -kommentteja. Loppuuko ne koskaan?! Mutta sä vaan jaksat vastata asiallisesti kerta toisensa jälkeen.

    Haluan myös kiittää silmiä avaavasta blogista. Itseäni petettiin edellisessä suhteessa, jonka jälkeen menetin uskoni parisuhteisiin ja ihmisten rehellisyyteen. Näiden kirjoitusten kautta ajatuksiin on kuitenkin tullut enemmän harmaan sävyjä. Pettäjillä on erilaisia syitä, hyviä ja huonompia, ja sinun syysi näen harvinaisen hyvänä (vaikkei näin ei ehkä saisi sanoa). Lisäksi, vaikkei näinkään ehkä saisi ajatella, se että ykkösmies petti sinua muuttaa tilannetta erittäin paljon, kyseessä ei ole kahden virheettömän vaan kahden tavallisen ihmisen suhde. Teidän tilanteessanne saattaisin hyvinkin tehdä saman ratkaisun. Toivotan hyvää kesää sinulle ja nörttipojalle, ottakaa kaikki irti tästä jatkoajasta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *