Updeittiä, ei deittiä, deittiä…

Kylläpäs tuuletin ainakin vartin tuolle hassunhauskalle ja kryptiselle otsikolle! Nämä on niitä otsikkoja, joihin palataan vielä silloinkin, kun on saatu Pulitzer henkeäsalpaavasta ihmisoikeusraportista, joka pistää sielut vereslihalle ja sipulia kuorivat ninjat asialle. 

Toissaviikonlopulle sovitut treffit Puusepän kanssa peruuntuivat, kun Ykkösmies pääsikin karkaamaan yllättävästi aikaisemmin viikonlopuksi kotiin asiakkaansa loistavan (?) suunnittelutaidon ansioista; tästä syystä suunniteltu überkiimapanopäivityskin loistaa poissaolollaan, ja varta vasten tilatut anaalitapitkin ovat vielä muovisuojuksissaan parempaa ajankohtaa odottamassa.

Helsingin-reissu on sen sijaan aikataulussa; vielä huominen töissä ja torstaina sitten julkisilla ytimeen, josta olen varannut kivan kesähintaisen hotellin*) itselleni ja seuralaiselleni.

Seuralaiselleni, jota siis en ole koskaan nähnyt livenä.

Seuralaiselleni, joka matkustaa varta vasten Helsinkiin Pohjanmaalta minua tapaamaan, ja herää rapsakasti neljältä aamulla, jotta ehtii minua vastaan.

Seuralaiselleni, jota jännittää tapaamisessamme eniten se, että joudunko minä hänen takiaan rasistisen huutelun kohteeksi. Todella surullista. Yritän lohduttaa, että Helsinki on ehkä vähän kansainvälisempi kuin hänen nykyinen kotikaupunkinsa; mutta toisaalta – salaa jännitän tätä myös. Mitä jos sieltä torppaisee joku Suomi ensin –rakki leukojansa louskuttelemaan, ja minä päädyn puremaan sitä verbaalisesti nilkkaan silleen, että se hermostuu oikein kunnolla?

Yllä mainittua skenaariota lukuunottamatta (!) en ole oikein suunnitellut Helsingin-visiittiäni etukäteen. Vanha duunikaupunkini ottaa minut kyllä syleillen vastaan vähän spontaanimmallakin lähestymistavalla. En kuitenkaan malttanut olla ostamatta lippuja Scandinavian Music Groupin keikalle; luotan siihen, että jos Poeka lähtee maitujunalla takaisin kotiin, saan kyllä jonkun ostamaan extralippuni.

Haluan myös ihan oikeasti mennä Suomenlinnaan piknikille. Tiedän, että Helsinki on täynnä trendikkäitä terasseja, joilta saa tilata kohtuulliseen hintaan kaikkea mahdollista murkinaa kokoo itte ramenisi –konseptista perinteisiin suomalaisiin muikkuihin. Mutta kun mä haluan mennä Suomenlinnaan syömään jotain S-kaupan grillikanaa ja valmissalaattia ja juoda nostalgisesti lämmintä pussikaljaa like it’s 1995

(Okei oikeesti, kertokaa mistä saa nopsat ja freesit piknik-eväät mukaan. En mä oikeasti ehkä halua sitä grillikanaa, jo pelkkä ajatus närästyttää. Enkä ehkä sitä pussikaljaakaan.)

Ai juu ja Julia – kyllä mä bongasin sun haasteen! Tulos vaan oli niin tylsä, ettei siitä omaa postausta saanut kirveelläkään (vähänkö olen kade tuolle sun huora joensuu -haulle); ilmeisesti mun blogin vierailijat hakevat enimmäkseen hyvinkin tarkoitusperäisesti (joskin tuo kansan viisaudet pistää vähän naurattamaan):

analytics.jpg

*) Melkein otin hotelliin yhteyttä tyrkyttäen yhteistyöpostausta; en sitten kuitenkaan kehdannut. Eri asia ehkä, jos kirjoittaisin jotain ravintola- ja/tai lomablogia; mutta onkohan hotellia, joka haluaisi minun mainostavan, miten mainiota siellä on viettää aikaa nuoren, itselle ennestään tuntemattoman rakastajan kanssa? 

Kommentit (13)
 1. Miten onnistut aina luomaan onnistuneita (seksi?)suhteita? Mä en onnistu millään ja vikahan on siis luultavasti mussa itessä.

  Toki mä tiedän, että teen nämä huono valinnat kerta toisensa jälkeen siksi, että mulla on niin iso kasa kaikennäkösiä traumoja. Silti en käsitä, etteikö joskus voisi tulla onnistunut tulos. Nykyäänhän en edes yritä.

  1. Sori, että vastaamisessa kesti – mulla meni oikeasti näin kauan miettiessä tätä sun kysymystä! 😀 Mutta tulin seuraavaan johtopäätökseen (tai -päätöksiin, jotka ovat kai tavallaan toistensa summa):

   – En kiirehdi tapaamista. Haluan jutella niin kauan (niin chattaillen kuin videopuheluillakin), että tavallaan tunnen tyypin jo ennen varsinaista tapaamista. Mikäli tämän juttelun aikana alkaa tuntua siltä, että toinen ei välttämättä tunnu hyvältä livenä, vihellän pelin poikki. (Ja tähän kuuluu ihan semmoiset mutu-tyyppiset jututkin, joita ei voi edes sanallisesti eritellä. Intuitiolla.) Näitä on muuten yllättävän paljon, en vaan kertoile niistä hirveästi blogissani (ehkä pitäisi?). Eli ne tyypit, joita päädyn tapaamaan, on itseasiassa menneet jo aikamoisen seulan läpi, ja edustavat ehkä viittä prosenttia kaikista niistä tyypeistä, joiden kanssa olen ollut (juttelu)kontaktissa. Olen loppujen lopuksi aika nirso. 

   – Mä olen aika sosiopaatti kameleontti, mitä tulee ihmisten kanssa viihtymiseen. Mulla on jotenkin kyky tavallaan asettautua sen toisen ihmisen tunne-elämään ja ”haistella”, miten sen ihmisen kanssa kannattaisi olla. Tätä on jotenkin vaikea selittää, mutta tässä prosessissa tavallaan sitten itsekin sopeudun olemaan, kuten se toinenkin ihminen on. Ja tästä on suunnattomasti hyötyä seksissä, kun osaa peilata ja reagoida siihen, mikä toisesta tuntuu hyvältä. Ja jotenkin nämä tyypitkin sitten aina päätyvät panemaan parastaan (pun intended!). Plus että me yleensä puhutaan seksuaalisista mieltymyksistämme (ja vastaavasti myöskin turn-offeista) jo ennen tapaamista. 

   – Ehkä mä en vaan ole kovinkaan vaativa, mitä seksiin tulee. 😀 

   Mullahan on kanssa aika kasa traumoja, jotka joskus (aika yllättävissäkin tilanteissa) saattavat puskea päälle. Jos reagoin jotenkin intensiivisesti tilanteessa, niin pyrin sitten selittämään sen. Ja yleensä siihen löytyy sitten ymmärrystä. Mä luulen, että tässäkin on se ”itselleen armollisuuden konsepti”, eli sen hyväksyminen, ettei kukaan ole täydellinen (liittyi se sitten aikaisempiin kokemuksiin tai omaan kehokuvaan). Plus että mä en enää ”tässä iässä” hirveästi viitsi pingottaa, että mitä se toinen ajattelee musta. 😀 

 2. Toivottavasti oli mukava Hensingin reissu. Itellä edessä ens viikonloppuna. Ainut vaan et mulla ei ole mitään hotelliöitä ja jänniä seuralaisia. Vaan ihan perus ystävien tapailemista ja toivottavasti mukavia pikku piknikkejä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *