Uskottomuus

CougarWoman

“Kolmekymppinen Linda elää turvallista ja tasaista arkea perheensä, kahden lapsensa ja aviomiehensä kanssa. Elämä näyttää ulkopuolisen silmin täydelliseltä. Perheellä on kaunis koti hyvällä asuinalueella ja Lindalla on menestyksekäs ura journalistina.

Päivä toisensa jälkeen tuntuu samanlaiselta ja arjen rutiinit tappavilta. Intohimo, jännitys ja elämän arvaamattomuus ovat kadonneet. Siitä huolimatta Linda tietää olevansa onnekas. Kunnes hän tapaa entisen rakastettunsa ja avaa silmänsä arjen ongelmille. Tässäkö on hänen elämänsä?

Uskottomuus on tarina intohimon voimasta ja vapaudesta. Se herättää kysymyksen siitä mitä on olla onnellinen. Miten tärkeää on löytää itsensä uudestaan parisuhteessa? Onko rakkaus edelleen kaiken perusta?” 

No pakkohan se oli tilata e-kirjana. Tulee ainakin vaihtelua niille iänikuisille lehtolaisille ja nesböille. Oli vielä tarjouksessakin

Ennen kuin upotan proverbiaaliset hampaani tähän kovasti lupaavalta vaikuttavaan opukseen, olisi ehkä syytä lopettaa se vieläkin kesken oleva äänikirja, ja se toinen, myös kesken oleva e-kirja... 

Kommentit

eviela
NOT A Wonderland

Vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselle. Myydäänkö tätä myös ihan kirjakirjana?

CougarWoman
CougarWoman

Äkkiseltään googlettamalla löytyy kyllä myös "retroversiona" ;) 

eviela
NOT A Wonderland

Hienoa! En ole vielä päässyt niin pitkälle nykyaikaan, että kirjat hommaisin diginä, RETROA SEN OLLA PITÄÄ <3 Itellähän ei olis älypuhelintakaan, ellei mies olisi sitä minulle hommannut :D Eli penniäkään maksanut kummastakaan älyluuristani, koska en nää syytä moiseen. Miehen imago vaan kärsii it-ihmisenä jos hänen muijallaan on joku retroluuri ;) 

CougarWoman
CougarWoman

Juuh, ymmärrän hyvin - itsehän hurahdin digikirjoihin vasta n. kuukausi takaperin; sitä ennen olin vannoutunut "retrokirjojen" käyttäjä ja kannattaja. 

Sitten tajusin, miten helppoa on "lukea" äänikirjaa vaikka samalla kun lenkittää koiria, tiskaa, pesee pyykkiä...

E-kirjojen puolesta sen sijaan puhuu kovasti matkustavana ja paljon lukevana kompaktius. Ei tarvitse enää raahata kahden viikon lomalle kuutta kirjaa matkalaukussa - jää enemmän tilaa kengille :) 

Eksyksissä elämässä

Äänikirjat ymmärrän täysin, onhan niitä radiokuunnelmiakin kuunneltu jo vaikka kuinka kauan. Mutta nykyään tulee ruutua tuijotettua muutenkin niin paljon, etten ole e-kirjojen ostamista edes harkinnut.

Onko tämä joku vanha postaus vai tulikohan mulle tosi vahva deja vu... erityisesti tuo "jää enemmän tilaa kengille", varmasti olen lukenut sen aikaisemmin...

CougarWoman
CougarWoman

Ei ole vanha postaus, mutta en ihmettelisi yhtään, mikäli en lilyläisten naisvaltaisessa joukossa olisi ainoa, jolla on aina matkalle lähtiessä kenkäongelma :D Eli voi olla että olen alitajuisesti "varastanut" sanakombinaation jonkun muun blogista...

Mahdollisesti, mutta ihan tuntuu kuin tästä blogista ne sanat olisin lukenu aiemminkin. Sen verran vahva dejavu oli. No sitähän sanotaan että aivoissa tapahtuu jokin pieni katkos joka aiheutta dejavun että ehkä se oli sellainen katkos.

Tupunen (Ei varmistettu)

Kirja löytyy ihan kirjastostakin. Ei niin hyvä kuin mitä takakannen teksti antaa ymmärtää. :(

Oranssinen
50 shades of a Lady

Hih, juuri itse katselin samaa opusta Elisakirjasta - kirjamessutarjouksena kun olisi tosi edullisesti tänään.

Minä hurahdin e-kirjoihin reilu vuosi sitten, paperikirjoja pursuu kodin joka nurkka, joten tämä hurahdus helpottaa siltä osin hamsterin kolon (niitä kenkiä...) säilytystilaongelmia.

Pidän e-kirjassa myös siitä, että sitä voi lukea ilman että lukuvalollaan häiritsee samassa vuoteessa nukkuvaa puolisoa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Pari lukemaani Coelhoa ovat mielestäni laskelmoivaa tekotaiteellista höttöä, mutta jospa tämä olisi poikkeus. Melkein täytyy lukea kun aihepiiri liippaa läheltä omaa elämää..

CougarWoman
CougarWoman

Juu, en malttanut olla aloittamatta salaa vähän tänään, ja vähän samat fiilikset tuli parin ensimmäisen luvun aikana. Pistin itse suomennoksen piikkiin (siis ei että suomentaja olisi huono, vaan tykkään yleensä vaan lukea alkuperäiskielellä) ja toivon edelleen että kirja tempaa mukaansa, kunhan siihen ehtii paremmin syventyä. Eli en luovuta vielä ;)

Mari J (Ei varmistettu) http://www.liuskapaivassa.blogspot.fi/

Tämä blogi, jota olen innolla seurannut pitkään. Ei vastaa enää ollenkaan otsikkoaan! Vaadin puumaa takaisin!

Eksyksissä elämässä

Eli CW:n pitäisi ihan blogin vuoksi nyt etsiä nuori rakastaja? :)

CougarWoman
CougarWoman

:D

Vierailija (Ei varmistettu)

Tai vaihtaa otsikkoa? Kieltämättä olen itsekin miettinyt, että on hieman... noh, irvokasta jos pettämisblogi muuttuu vauvablogiksi...

CougarWoman
CougarWoman

Vielä ei olla läheskään niin pitkällä - plus että ei se puuman sielu ole edelleenkään kuollut, vaikka nyt mennäänkin ns. suvantovaiheessa ;)

Mari J (Ei varmistettu) http://www.liuskapaivassa.blogspot.fi/

Niin. Ei varmaankaan olisi kovin eettistä toivoa blogin kirjoittajalle uutta syrjähyppyä... Mutta kiinnostavaa luettavaa se on ollut alltogether. Ja niin hyvin kirjoitettua! Äitiysblogeja, myös hyvin kirjoitettuja, on jo pilvin pimein, eikä niitä jaksa seurata elävä erkkikään. Tämä on yksi harvoista blogeista, joita olen käynyt seuraamassa joka päivä.

Eksyksissä elämässä

Kirjoitin tähän pitkän kommentin joka ei lähtenyt eteenpäin, joten yritetään uudestaan... Tästä nyt tulee varmaan typistetty versio kun flow-tila meni jo.

Joka tapauksessa, ymmärrän kyllä mitä tarkoitat. Tämä blogi on saanut jännittämään, miten CW:N suhde Nörttipojan ja Ykkösmiehen kanssa etenee ja haastanut kyseenalaistamaan oman moraalini ja käsitykseni siitä mitä rakkaus ja parisuhde on.

Täytyy kuitenkin muistaa, että tämä blogi ei kerro fiktiivisestä hahmosta, vaan oikeasta ihmisestä, jolla on oikeita ihmissuhteita. Ja ihmissuhteet muuttuvat ja elämäntilanteet muuttuvat jatkuvasti.

En voi puhua muiden puolesta, mutta itse luen ihan suurella eläytymisellä CW:n kirjoituksia koskivat ne sitten salasuhdetta, vauvahaaveita tai julkisesti virtsaamista. :)

CougarWoman
CougarWoman

<3 <3 <3

viikonloppurakastaja (Ei varmistettu) http://viikonloppurakastaja.blogspot.fi/

Kiitoksia kommentista :)

Olen itse ajautunut sun blogiin pari kuukautta sitten, on tullut luettua myös. Tosi hyvää teksiä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.