Uskottomuus

“Kolmekymppinen Linda elää turvallista ja tasaista arkea perheensä, kahden lapsensa ja aviomiehensä kanssa. Elämä näyttää ulkopuolisen silmin täydelliseltä. Perheellä on kaunis koti hyvällä asuinalueella ja Lindalla on menestyksekäs ura journalistina.

Päivä toisensa jälkeen tuntuu samanlaiselta ja arjen rutiinit tappavilta. Intohimo, jännitys ja elämän arvaamattomuus ovat kadonneet. Siitä huolimatta Linda tietää olevansa onnekas. Kunnes hän tapaa entisen rakastettunsa ja avaa silmänsä arjen ongelmille. Tässäkö on hänen elämänsä?

Uskottomuus on tarina intohimon voimasta ja vapaudesta. Se herättää kysymyksen siitä mitä on olla onnellinen. Miten tärkeää on löytää itsensä uudestaan parisuhteessa? Onko rakkaus edelleen kaiken perusta?” 

kirja_0.jpg

No pakkohan se oli tilata e-kirjana. Tulee ainakin vaihtelua niille iänikuisille lehtolaisille ja nesböille. Oli vielä tarjouksessakin

Ennen kuin upotan proverbiaaliset hampaani tähän kovasti lupaavalta vaikuttavaan opukseen, olisi ehkä syytä lopettaa se vieläkin kesken oleva äänikirja, ja se toinen, myös kesken oleva e-kirja… 

Kommentit (21)
 1. viikonloppurakastaja
  25.10.2014, 13:20

  Kiitoksia kommentista 🙂

  Olen itse ajautunut sun blogiin pari kuukautta sitten, on tullut luettua myös. Tosi hyvää teksiä 🙂

 2. Niin. Ei varmaankaan olisi kovin eettistä toivoa blogin kirjoittajalle uutta syrjähyppyä… Mutta kiinnostavaa luettavaa se on ollut alltogether. Ja niin hyvin kirjoitettua! Äitiysblogeja, myös hyvin kirjoitettuja, on jo pilvin pimein, eikä niitä jaksa seurata elävä erkkikään. Tämä on yksi harvoista blogeista, joita olen käynyt seuraamassa joka päivä.

  1. Kirjoitin tähän pitkän kommentin joka ei lähtenyt eteenpäin, joten yritetään uudestaan… Tästä nyt tulee varmaan typistetty versio kun flow-tila meni jo.

   Joka tapauksessa, ymmärrän kyllä mitä tarkoitat. Tämä blogi on saanut jännittämään, miten CW:N suhde Nörttipojan ja Ykkösmiehen kanssa etenee ja haastanut kyseenalaistamaan oman moraalini ja käsitykseni siitä mitä rakkaus ja parisuhde on.

   Täytyy kuitenkin muistaa, että tämä blogi ei kerro fiktiivisestä hahmosta, vaan oikeasta ihmisestä, jolla on oikeita ihmissuhteita. Ja ihmissuhteet muuttuvat ja elämäntilanteet muuttuvat jatkuvasti.

   En voi puhua muiden puolesta, mutta itse luen ihan suurella eläytymisellä CW:n kirjoituksia koskivat ne sitten salasuhdetta, vauvahaaveita tai julkisesti virtsaamista. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *