Uurnille mars!

Äääh, olen niin huono tässä. Siis itseni mainostamisessa… Kun toisaalta en haluaisi olla semmoinen minä-minä-minä-ja-mulle-hirveesti-kaikkee –ihminen, mutta toisaalta en tietenkään myöskään halua antaa semmoista kuvaa, ettei kiinnosta.

Mutta siis – rakkaat vaki- ja satunnaislukijani: mikäli ette ole vielä äänestäneet Aussie Blog Awardsien uutta tulokasta 2013, käykääpä uurnilla täältä. Äänestää voi vielä tämän kuun loppuun. Newcomer 2013 – kategorian finalistit siis valitaan käsittääkseni niin, että eniten ääniä saaneet blogit valitaan finaaliin, ja lopullisen voittajan valitsee tuomaristo, joka koostuu erinäisten alojen asiantuntijoista.

Kuten aiemmassa postauksessani jo vähän varovasti lupailinkin, meinaan siis ihan_aikuisten_oikeasti tulla itse paikan päälle, mikäli minut valitaan finalistien joukkoon – silläkin uhalla että anonymiteettini kärsii. Ja niin muuten meinaa Nörttipoikakin – se raasu jo hätäili että pitää mennä ostamaan uudet vaatteet gaalaa varten! Sitten se myös alkoi aprikoida, pitäisikö tilaisuuden kunniaksi ihan laittaa piilolinssit päähän, mutta mitä jos ne alkaa hiertää kun ei ole tottunut.. Avec-heitto ei siis ollut vain vitsi, poika on tosiaan valmis tulemaan henkiseksi tueksi ja turvaksi. Ilmeisesti hyvinkin innokkaasti. Jouduin jopa vähän toppuuttelemaan. Awwww.

Mutta. Jos nyt hetken saa haaveilla, niin olisihan se tosi tosi jännää saapua paikalle Nörttipojan käsipuolessa… Siis ihan oikeasti jännää. Eikä vaan siksi, että ko. palkintoehdokkuus on mielettömän upea kunnianosoitus, vaan myös tilanteen haasteellisuuden vuoksi. Minulla ei oikeasti toistaiseksi ole hajuakaan, miten onnistuisin keplottelemaan itseni Nörttipojan kanssa noinkin julkiseen tilaisuuteen ilman, että paljastuisin. En ole myöskään uhrannut hirveästi aikaa asian ajattelulle (paitsi sen rillit-nenä-viikset –naamarin verran – let’s call that the plan B); mitä sitä suotta valjastamaan vaunuja hevosen eteen.

Lisäksi pitäisi myös tunnustaa Nörttipojalle, että kutsun häntä Nörttipojaksi. Mutta se lienee haasteista pienin.

puuma_ja_pentu.jpg

Puuma ja pentu. 

Kommentit (3)
  1. Minen uskaltais. Juhlallisuuksissa otetaan kuitenkin valokuvia, joita julkaistaa netin lisäksi myös naistenlehdissä. Ainakin viime vuonna julkaistiin.

  2. oh, miten jännää! Mua jännittää jo nyt teidän puolesta!
     

    Mutta, mun pitää nyt sen verran etukäteen jo spekuloida, että kun voitat ;), niin meneekö anonyymiteetti täällä blogissakin? Toisaalta on hirmuinen hinku saada tietää taustoista lisää, mutta samalla juuri tämä tietämättömyys on puoli ruokaa. Ja on varmaan muillekin, näkihän sen kommentoinnissa, miten ihmiset olivat miettineet asutko suomessa, miten ykkösmies ei löydä blogia.. Mulla on täällä jo ihan oma teoria rakennettuna.

    Ehkä tämä on vähän kuin hyvän tv-sarjan katsomista; jatkoa ja lisää tietoa toivoo koko ajan, mutta meneekö siinä osa huvista..?

    1. Hih – kyllä tarkoituksena on jatkaa niin anonyymina kuin vain suinkin mahdollista, eli samoilla linjolla kuin ennenkin. Ehkä 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *