Uusia laastareita

CougarWoman

Kuten jo viime viikolla uhosinkin, pistin Nörttipojan deletoituani välittömästi verkot veteen.

Kylläpä tuli taas kaikenkokoista ja –näköistä kalaa, vuorokauden sisällä melkein sata kappaletta saalista.

Vakioryhmät olivat taas hyvin edustettuina alkaen vanhoista “herrasmiehistä” jotka laittoivat viestiä sanoen, että ymmärtävät että haen nuorempaa mutta että josko heidän kohdallaan tekisin poikkeuksen kun lapsetkin on jo aikuisia ja vaimoa ei enää nappaa, päättyen “mennääks panee” –sankareihin jotka lupailivat peniskuvia, mikäli antaisin meiliosoitteeni (tai puhelinnumeroni whatsappailya varten).

Lisämausteena jälleen kerran se vakiryhmä pienten lasten isiä, jotka jaksoivat vinkua että vauvan tulon jälkeen ei ole ollut seksiä niin paljon tarjolla kuin ennen vauvaa. Uskomatonta.

Roskakalat lensivät poista-nappulan kautta välittömästi takaisin mereen, vaikka osa potkikin vastaan mennessään: “Laitoin sulle eilen jo viestiä, eikä vastausta ole vieläkään tullut.” No mietipä miksi, ellet täytä mitään laatimiani kriteerejä; samalla logiikalla taidankin heti huomenna hakea aivokirurgin paikkaa HYKsissä.

Kaksi kandidaattia herätti kuitenkin huomioni.

Jalkapalloilija on 30-vuotias, avoliitossa elävä lapseton projektijohtaja. En tiedä, ovatko pettäjäsivustot netissä täynnä jättiläitä vai ovatko pitkät miehet vain jotenkin enemmän viehtyneitä “rubensmaisiin” naisiin, mutta tämä on vielä Nörttipoikaakin pidempi; kahta senttiä vaille kaksimetrinen. Ihan mukiinmenevän näköinen ja liikunnallinenkin – jalkapallon lisäksi harrastaa myös kuntosalia ja lenkkeilyä.  

Ja ihan perkeleen tylsä; ollaan nyt viestitelty muutaman päivän ajan, jutut ovat luokkaa “no mitä kuuluu, mulle ei sen kummempia, tulin just treeneistä”. Itseasiassa tässä piileekin Jalkapalloilijan viehätys; että jos joskus päätyisimme ihan tapaamiseenkin asti, hän ei ainakaan stimuloisi älyllisesti. Semmoinen perustylsä ja tasapaksu.

Ai niin, ja omaa omien sanojensa mukaan 22-senttisen. Auts? (Jalkapalloilijan eduksi on sanottava, että ko. tiedonjyvästä ei vapaaehtoisesti tarjottu, minä kysyin erikseen.)

Upseeri on vastikään 33 vuotta täyttänyt, avoliitossa elävä lapseton…noh, upseeri. Ei myöskään mikään kääpiö, mittaa 185 sentin verran. Poseeraa valokuvassa Raybanin pilotit päässä; naamassa on trendikkäästi vähän karvaa ja hymy on kaunis ja valkohampainen. Vähän turhan vanha (heh), mutta näyttää nuoremmalta. Ja on tietysti urheilullinen. Ja ihan älyttömän komea (elleivät Raybanit sitten kätke kierosilmiä tai siansikkuroita.)

Mielenkiintoiseksi Upseerin teki hänen vastauksensa kysymykseeni, minkä takia hän hakee varattuna varattua – ja nimenomaan vanhempaa - seuraa:

Haluan oppia kokeneemmalta naiselta, miten naista tulee miellyttää ja miten naisen kanssa kannattaa käyttäytyä, jotta voin käyttää oppimani parantaakseni nykyistä parisuhdettani.

Eli siis haluaa harjoitella seurustelua, kehittyä siinä, oppia ymmärtämään naistaan paremmin – pettämällä?

No, olipahan ainakin erilainen motivaatio.

Viestittelen rauhassa lisää. Tässä vaiheessa en vielä tiedä, kehittyykö kummastakaan jutusta edes tapaamista – edes sellaista viatonta. Aika näyttää.

Kommentit

Huonoksi meni (Ei varmistettu)

Anteeksi että sanon, mutta tämä blogi perustui täysin Nörttipojan vetovoimaan, nyt tämä ei enää eroa mitenkään noista tuhansista muista seikkailublogeista... pidä hauskaa, mutta tämä on nyt täyttä paskaa :)

Ps. Upseerit eivät ole naamakarvaisia (= huijari)

CougarWoman
CougarWoman

Hah, no joo anteeksi että dumppasin sen ;D

Kuva oli lomakuva :) 

Arska (Ei varmistettu)

Kynsilakan väri on loistava, mutta kynnet saisivat olla vähän pidemmät, että ne selässä kunnolla tuntisi... Jos ymmärrät mitä tarkoitan ;)

CougarWoman
CougarWoman

Juu ei mitään hajua, olen katsos täysi noviisi näissä asioissa. 

xxxx (Ei varmistettu)

Haha...what?? Miten jotenkin tämän (kummallisen ja) vihjailevan kommentin perusteella aloin epäillä-toivoa, että joko Jalkapalloilija tai Upseeri olisi löytänyt tiensä tähän blogiin? :D

CougarWoman
CougarWoman

Aikkauhee! :D 

Blogin suosio perustuu Puuman mahtamaan kirjalliseen ulosantiin ja useimmille (???) vieraaseen aiheeseen.

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Olen seuraillut blogiasi pitkään, melkein alusta saakka. Aina vaan palaan tänne, vaikka about kaikki postaukset saa mut hakkaamaan päätä seinään ja miettimään, miten totaalisen erilainen voi kahden ihmisen koko ajattelutapa olla. Tai ainakin tosiaan 99% kaikesta siitä mitä oot tänne kirjoittanut... mutta siis sitä enempää analysoimatta:

Kai sä vastaat noille vauvojen/pienten lasten isille että VOI VITUN IDIOOTTI?!? Tai edes jotakin? Siis tyyliin että voi ...... vitun idiootti.

Arska (Ei varmistettu)

Onko pettäjällä varaa ruveta kuittailemaan toisille pettäjille ?

CougarWoman
CougarWoman

Periaatteessa ei, mutta mainitsen jo ilmoituksessani etten halua perheellisiä miehiä (so. miehiä joilla on lapsia). Viittaan tähän vastatessani (jos ylipäätäänkään vastaan). Haistattele en koskaan...

lukija (Ei varmistettu)

Niille pettäjille, jotka ensin ovat panneet puolisonsa raskaaksi, antaneet käydä läpi raskauden vaivat, synnytyksen tuskat ja unettomat yöt, ja sitten pahentavat tätä muutenkin kivuliasta ja vaikeaa vauva-aikaa pettämällä - saa kuittailla!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä en tiedä, miksi musta tuntuu nyt post-nörttipoika-aikana tän blogin lukeminen paljon ahdistavammalta. Mua risoo noi varatut miehet, jotka "asuu avoliitossa", mutta ottavat pettäjäsivustoilla yhteyttä kaikenlaisiin tuntemattomiin naisiin. Heidän puolisonsa tuskin ovat suostuneet avoimeen suhteeseen, ja kuvittelevat elävänsä ihan hyvässä, uskollisessa liitossa. Ehkä tää fiilis johtuu siitä, että Nörttipojalla oli tarinansa ja sulla "syy pettää", jonka edes jollain tasolla voin ymmärtää.

Noi miehet puolestaan on "kasvottomia", ilman taustastooria ja kuulostavat ihan tunteettomilta p****ilta. Argh.

Pire (Ei varmistettu)

Useaan kertaan on tullu todistettua, että aurinkolasit on miehen meikki! Oikeasti, festareilla käydessä kattelee et vitsi että on komeita urhoja, mutta ootappa ku ne riisuu lasit pois.... Mut siis toivottavasti Upseeri on poikkeus ;)

Nata - White Trash Disease

aurinkolasit ftw! niin totta!

Che (Ei varmistettu)

Aurinkolasit toimii kyllä samoin naisellakin!

Upseerinvaimo (Ei varmistettu)

Hah, kunhan et minun upseeriini kajoa. ;D

Äly hoi älä jätä (Ei varmistettu)

Et kai oikeasti ole niin tyhmä että uskot, ettei noilla tyypeillä ole lapsia? Tottakai ne valehtelee, ettei niillä ole lapsia, jos olet valehtelijoiden sivustolla sanonut, että ei "hakemuksia" lapsellisilta. Ainakin sillä vanhemmalla eli upseerilla on. Nörttipoika oli eri asia, mutta nyt harkitset ottavasi julkiseen blogiisi mukaan myös avovaimot ja mahdolliset lapset. Sitten kun "s*** hits the fan" ja he saavat tietää pettämisestä ja ennen kaikkea blogista olet oman ja miehesi elämän lisäksi pilannut heidänkin elämänsä.

Torey
Näissä neliöissä

Ömm. Nyt on pakko ihan mielenkiinnosta kysyä, vaikken pettämistä mitenkään hyväksyvänä pidäkään, niin mistä tiedät että upseerilla on lapsia? :D

 

Mun mielestä on hienoa, ettei Puuma sekaannu perheellisiin!

CougarWoman
CougarWoman

No kun se on jo niin vanha, katsos ;) Ai niin mutta minä olen vieläkin vanhempi, eikä minullakaan ole. Jaa, se siitä teoriasta sitten :D 

Lukija (Ei varmistettu)

Ei sekaannu perheellisiin? Perhe on olemassa ilman lapsiakin, kahden ihmisen välillä. Avioliiton tarkoituksena on perheen perustaminen, mutta se ei edellytä lasten hankintaa. Avoliitossa elävän ihmisen katson myös perheelliseksi, mutta toki se on niin miten sen itselleen tahtoo selittää...

CougarWoman
CougarWoman

Mulla tuli itseasiassa sama mieleen (nyt ei saa kukaan ajatella Jarlan sarjakuvia :P), koska miellän itsenikin Ykkösmiehen kanssa perheeksi vaikkei lapsia olekaan. Mutta tässä tarkoitettiin varmaan perheillä nimenomaan lapsiperheitä.

Näistä kommenteista tulee mieleen juttu, jota en ole ikinä ymmärtänyt. Jos mies pettää vaimoa, niin miksi vaimo on vihainen sille "toiselle naiselle". Ihan kuin se toinen nainen olisi se syyllinen. Itse ajattelen niin, että jos pettää haluaa, niin aina niitä halukkaita löytyy. Ja jos mies taas on niin tyhmä, että kuka vaan voi "väkisin" raahata sänkyyn, niin itse en ainakaan haluaisi edes olla moisen miehen kanssa. Sitten voisi löytäjä pitää.

Minuakin on petetty, mutta kyllä se kaikki viha kohdistui mieheen. Ei siihen toiseen naiseen. Eri asia kai olisi jos toinen nainen olisi minun ystävä. Silloin molemmat pettäisi minua.

Mutta osaako joku siis valaista asiaa?

Sijaiskärsijä kato. Petetyksi tuleminen on varmasti tosi rankkaa, ja on paljon helpompaa käsitellä vaikeita ja ristiriitaisia tunteita demonisoimalla joku ulkopuolinen kuin oikeasti miettimällä omaa suhdetta.

Näin siis ainakin keskimäärin, oletan.

Mä en edes tiedä, osaisinko vihata miestäkään. Riippuu olosuhteista. Sitten ehkä vihaisin, jos kyse olisi siitä, että hän on tosi onneton kanssani muttei osaa lähteä - en halua, että kukaan on kanssani minkäänlaisesta pakosta tai velvollisuudentunnosta. Jos olisi tosi onnellinen mun kanssa, mutta kaipaisi nyt vaan ehdottomasti jotain, mitä ei minulta saa, ja hoitaisi asian niin, ettei mun tarvitsisi sitä pohtia yhtään, tuskin vihaisin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä olisin varmaan vihainen molemmille. Naiselle ainakin siinä tapauksessa, jos se tietäisi, että mies on varattu.

Äh, mitä mä näistä konditionaalissa puhun? Siis olen ollut vihainenihan molemmille, ja naisellekin, vaikka se ei tiennytkään, että mies oli varattu. No, ei ollut enää sen jälkeen. Varattu meinaan.

FFFifi
Fitness Führer

On niitä sellaisiakin naisia, jotka vikittelevät nimenomaan varattuja miehiä (ja varmasti myös miehiä, jotka vikittelevät varattuja naisia). Vaikka se ei poista syytä pettäjän niskoilta, on mun mielestä täysin ymmärrettävää olla vihainen ihmiselle, joka tekee kaikkensa saadakseen jonkun toisen puolison sänkyyn/ ihastumaan/ rakastumaan/ aloittamaan salasuhteen tms. kanssaan.

Kuulostaa tämä järjettömältä tällaisen ihmisen korvaan, jolta lopahtaa kiinnostus heti kun kuulee toisen olevan varattu, mutta on näitä tullut oikeassa elämässä vastaan useampaan otteeseen. Osa tekee tätä huvikseen ja osa koska "mun elämä, mun oikeus, mä oon ihastunut".

Ihmisiä ja suhteita

Jalkapalloilijasi kuulostaa ihan yhdeltä minun entiseltä heilaltani. Hemmetin tylsä, mutta pirun komea, lihaksikas, pitkä ja.. no hyvin varusteltu. Kyllähän sellaista muutaman viikon voi hoidella, mutta se tylsyys vie lopulta kaiken seksikkyydenkin.

Onko laastarit vielä kuvioissa mukana? Kerroitko Nörttipojalle heistä?

CougarWoman
CougarWoman

Ei ja en. Kerroin kyllä jossain vaiheessa riitaa, että profiili on taas aktivoitu. Nythän siis ei enää ole - ei tiedä sitäkään, ei kysynyt...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.