Uusia laastareita

Kuten jo viime viikolla uhosinkin, pistin Nörttipojan deletoituani välittömästi verkot veteen.

Kylläpä tuli taas kaikenkokoista ja –näköistä kalaa, vuorokauden sisällä melkein sata kappaletta saalista.

Vakioryhmät olivat taas hyvin edustettuina alkaen vanhoista “herrasmiehistä” jotka laittoivat viestiä sanoen, että ymmärtävät että haen nuorempaa mutta että josko heidän kohdallaan tekisin poikkeuksen kun lapsetkin on jo aikuisia ja vaimoa ei enää nappaa, päättyen “mennääks panee” –sankareihin jotka lupailivat peniskuvia, mikäli antaisin meiliosoitteeni (tai puhelinnumeroni whatsappailya varten).

Lisämausteena jälleen kerran se vakiryhmä pienten lasten isiä, jotka jaksoivat vinkua että vauvan tulon jälkeen ei ole ollut seksiä niin paljon tarjolla kuin ennen vauvaa. Uskomatonta.

Roskakalat lensivät poista-nappulan kautta välittömästi takaisin mereen, vaikka osa potkikin vastaan mennessään: “Laitoin sulle eilen jo viestiä, eikä vastausta ole vieläkään tullut.” No mietipä miksi, ellet täytä mitään laatimiani kriteerejä; samalla logiikalla taidankin heti huomenna hakea aivokirurgin paikkaa HYKsissä.

Kaksi kandidaattia herätti kuitenkin huomioni.

Jalkapalloilija on 30-vuotias, avoliitossa elävä lapseton projektijohtaja. En tiedä, ovatko pettäjäsivustot netissä täynnä jättiläitä vai ovatko pitkät miehet vain jotenkin enemmän viehtyneitä “rubensmaisiin” naisiin, mutta tämä on vielä Nörttipoikaakin pidempi; kahta senttiä vaille kaksimetrinen. Ihan mukiinmenevän näköinen ja liikunnallinenkin – jalkapallon lisäksi harrastaa myös kuntosalia ja lenkkeilyä.  

Ja ihan perkeleen tylsä; ollaan nyt viestitelty muutaman päivän ajan, jutut ovat luokkaa “no mitä kuuluu, mulle ei sen kummempia, tulin just treeneistä”. Itseasiassa tässä piileekin Jalkapalloilijan viehätys; että jos joskus päätyisimme ihan tapaamiseenkin asti, hän ei ainakaan stimuloisi älyllisesti. Semmoinen perustylsä ja tasapaksu.

Ai niin, ja omaa omien sanojensa mukaan 22-senttisen. Auts? (Jalkapalloilijan eduksi on sanottava, että ko. tiedonjyvästä ei vapaaehtoisesti tarjottu, minä kysyin erikseen.)

Upseeri on vastikään 33 vuotta täyttänyt, avoliitossa elävä lapseton…noh, upseeri. Ei myöskään mikään kääpiö, mittaa 185 sentin verran. Poseeraa valokuvassa Raybanin pilotit päässä; naamassa on trendikkäästi vähän karvaa ja hymy on kaunis ja valkohampainen. Vähän turhan vanha (heh), mutta näyttää nuoremmalta. Ja on tietysti urheilullinen. Ja ihan älyttömän komea (elleivät Raybanit sitten kätke kierosilmiä tai siansikkuroita.)

Mielenkiintoiseksi Upseerin teki hänen vastauksensa kysymykseeni, minkä takia hän hakee varattuna varattua – ja nimenomaan vanhempaa – seuraa:

Haluan oppia kokeneemmalta naiselta, miten naista tulee miellyttää ja miten naisen kanssa kannattaa käyttäytyä, jotta voin käyttää oppimani parantaakseni nykyistä parisuhdettani.

Eli siis haluaa harjoitella seurustelua, kehittyä siinä, oppia ymmärtämään naistaan paremmin – pettämällä?

No, olipahan ainakin erilainen motivaatio.

Viestittelen rauhassa lisää. Tässä vaiheessa en vielä tiedä, kehittyykö kummastakaan jutusta edes tapaamista – edes sellaista viatonta. Aika näyttää.

Kommentit (28)
  1. Onko laastarit vielä kuvioissa mukana? Kerroitko Nörttipojalle heistä?

    1. Ei ja en. Kerroin kyllä jossain vaiheessa riitaa, että profiili on taas aktivoitu. Nythän siis ei enää ole – ei tiedä sitäkään, ei kysynyt…

  2. Jalkapalloilijasi kuulostaa ihan yhdeltä minun entiseltä heilaltani. Hemmetin tylsä, mutta pirun komea, lihaksikas, pitkä ja.. no hyvin varusteltu. Kyllähän sellaista muutaman viikon voi hoidella, mutta se tylsyys vie lopulta kaiken seksikkyydenkin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *