Uuuuuhhhhh kuuma!

CougarWoman

Yksi parhaista ystävistäni menee tulevana kesänä naimisiin. Isot kirkkohäät ja kekkerit kaikilla koristuksilla. Minua on pyydetty seremoniamestariksi; suostuin tietenkin, vaikka samalla harmittelin itsekseni, että hääpäivä menee skarpatessa eikä boolimaljassa kylpiessä (jep, prioriteetit kohdallaan).

Perinteiseen pre-häähässäkkään kuuluvat tietysti olennaisena osana polttarit, joiden järjestelyjä hoitaa kaaso. Kävipä sitten ilmi, että hänen käsityksensä onnistuneista polttareista eroaa hyvinkin olennaisesti minun käsityksestäni:

Kaaso: hyvää ruokaa hyvässä seurassa, hillitysti viiniä särpimeksi ja sen jälkeen joku pikkutuhma työpaja tyttöporukalla.

Minä: viinaa ja miehiä.

Satun tietämään, että juhlakalu toivoi itsekin jonkin sortin silmäkarkkia, mutta ilmeisesti kyseinen toive ei koskaan välittynyt kaasolle, tai sitten kaaso viivasi himotun miesstripparin yli budjetin niukkuuden takia.

Tämähän ei käy missään nimessä laatuunsa. Puuma asialle.

Mietin pitkään huokeata (so. muutama kymppi) vaihtoehtoa. Kriteerit olivat tarkat: nuori, timmi, komea ja sosiaalisestikin kyvykäs uros. Mietin ensin Naapurin Poikaa, joka meriittiensä puolesta muuten olisikin ollut varsin kelpoisa yksilö, mutta Naapurin Poika on sietämättömän ujo.

Keitä muita nuoria komeita minä tunn….hetkinen.

Ruokakaupan Poika.

Muutaman viestin jälkeen homma oli hanskassa. Totta kai Ruokakaupan Poika haluaa tulla parikymmenpäisen ämmälauman kuolauksen kohteeksi ilman paitaa ja mirri kaulassa drinkkejä tarjoilemaan ja näyttämään syötävän kuumalta, vaikka ei tunne minua tai muuta ämmälaumaa kuin pintapuolisesti.

Vähän sitä pelotti se, että hyökkäävätkö naiset kimppuun vieden viimeisenkin viattomuuden rippeen, mutta vakuuttelin että olemme suht kilttejä tyttöjä (tai että ainakin muut porukkaan kuuluvat ovat, heh), ja että minkään sortin ei-toivottua koskemista ei tapahtuisi.

Pop-pops.

"Mutta kyllä SÄ saat mua koskea jos haluat, ihan mihin vaan..."

Pop-pops.

"Ajattelin että pitäähän mun lähettää kuva että tiedätte, mitä odottaa."

Kuva julkaistu Ruokakaupan Pojan luvalla. 

Uuuuuh. Nyt meni alkkarit pesuun. Kuuma! 

Kommentit

Ehkä tuleva kuokkija (Ei varmistettu)

Niin siis missä nää polttarit pidettiinkään?!

Torey
Näissä neliöissä

Cougari vois järkätä oman tyylisensä blogimiitin! ;)

CougarWoman
CougarWoman

Pistetään harkintaan. Viinaa ja miehiä ;) 

Varma kuokkija! (Ei varmistettu)

Loistava idea!

Kaasot! Argh itekin just mukana järjestämässä polttareita ja kaasolla tuntuu olevan ihan oma agenda muuhun porukkaan nähden. Varmaan sulhastakin juhlitaan hillitysti morsiussaunassa...NOT

MimosaMm (Ei varmistettu)

SIIS HUUUH!! Tietääkö Ruokakaupan Poika sun blogista? Miten ihmeessä se on vielä sinkku. Ja miten se on noin kiinnostunut susta?

CougarWoman
CougarWoman

Kyllä se nyt tietää kun piti kysyä lupa laittaa kuva :)

No sehän on vasta 20, ehkei se halua vielä vakiintua...

En tajua itsekään, ehkä sitä kiehtoo vanhemmat naiset? Tai sitten mä olen vaan niin vastustamaton, aahhaahh!!!

Jos hän on tutustunut blogiisi, niin luulen että viimeistään nyt olet vastustamaton. 

CougarWoman
CougarWoman

<3 <3 <3

Tiia Rantanen

Vitsi MÄÄ RAKASTAN SUN BLOGIA.

CougarWoman
CougarWoman

Ihana <3

Vierähti hetki, että muistin olevani naimisissa ja otin käpälät pois näytöltä & kuivasin kuolat pois näppikseltä...:D

CougarWoman
CougarWoman

Mä nuolin puhelimen näyttöä. :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Housuunhan ne käpälät pitäisi laittaa.

Marika-h (Ei varmistettu)

Tipuin ihan täysin :D

What else is there?

Joo häiden osoite mulleki kiitos! :D

Niin se polttareiden tarkka aika ja paikka tulee varmaan myöhemmin tänne? ;) Kuolaa täälläkin pyyhittiin suupielistä ja rinnuksilta, huh mikä kuva!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Perussettiä. Tota näkee livenä meidän jenkkisalilla joka päivä niin paljon, kun alamittaiset peilailee vatsalihaksiaan, ettei se oikein enää herätä mitään tuntemuksia :/

CougarWoman
CougarWoman

"Alamittaiset" :D Noh, mulle tuo on edelleen harvinaista herkkua, kun arjessa ainut sixpack on jääkaapissa. (Puhun nyt siis sekä miehestä että itsestäni...)

Arroz (Ei varmistettu)

Ei herätä mitään fiiliksiä tuo, ei oo kummonen sikspäki eikä käsilihaksia ollenkaan (!?). Vähän sama kun Sinivaara, täällä aussisalilla ja rannalla näkee päivittäin niin paljon timmiä lihasta (ei kylläkään peilailemassa itseään) ettei juuri jaksa hetkauttaa. Normisettiä. :D

Hyvät tavat (Ei varmistettu)

Selvititkö, että kaikille on jees, että tuot polttareihin puolialastoman miehen? Jos juhlakalu haluaa 'strippijuhlat', olisi hyvä kertoa, jotta he, joita ei kiinnosta, voivat jäädä pois.

Ihmisillä on arvoja (mm. kristillisiä arvoja). Fiksu kunnioittaa itsestä poikkeavia elämänarvoja eikä loukkaa muita, vaikka itse ajattelisi toisin.

CougarWoman
CougarWoman

No tietenkin selvitin..!! Itsestäänselvyys...

Luana (Ei varmistettu)

Muuten ihan näyttävän näköinen "ruokakaupan" poika, mutta mun makuun ihan liian laiha! Kyllä miehessä pitää lihaksia olla, ja oikeassa kohdassa vielä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Pahoittelen jos sinua on nimitelty. Se ei ole asiani.

Kirjoitat tekstiä, joka ei kuulu sivustolle, joka on lapsen ja teinien avoimesti luettavissa. Annoin tästä palautteen myös Lilyyn. Lilya käyttää hyvin iso määrä alaikäisiä nuoria.

Mahdollisesti, rikot kenties lakia. Lapsille haitallinen nettimateriaali on suojattava K18-estolla, julkaisijan toimesta.

Jos asiaan ei tehtäisi muutosta, otan yhteyttä asiaa hoitavaan viranomaiseen, joka voi ratkoa tätä sitten. Ennakkosensuuria ei ole, viranomaiset aloittavat tutkinnan vasta kansalaisten ilmoituksesta vasta. Joten teillä on mahdollisuus, siellä Lilyssä, toimia itse

Uskon, että lukijasi, joka on jokainen alaikäisen lapsen vanhempi, ovat mielipiteeni takana.

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos palautteesta. Toivon, että olisit ensin kysynyt asiaa minulta, niin olisi säästynyt iso vaiva itseltäsi. Olen nimittäin tarkistanut sisällön sopivuuden erikseen Lilystä ennen sisällön julkaisua.

Tiedän muuten varmasti, että jokainen lukijani ei ole alaikäisen lapsen vanhempi. Ekana tulee mieleen oma äiti. :) 

Hyvää jatkoa sinulle, koitahan hengitellä vähän syvempään ja hymyillä enemmän. <3 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.