Uuuuuhhhhh kuuma!

Yksi parhaista ystävistäni menee tulevana kesänä naimisiin. Isot kirkkohäät ja kekkerit kaikilla koristuksilla. Minua on pyydetty seremoniamestariksi; suostuin tietenkin, vaikka samalla harmittelin itsekseni, että hääpäivä menee skarpatessa eikä boolimaljassa kylpiessä (jep, prioriteetit kohdallaan).

Perinteiseen pre-häähässäkkään kuuluvat tietysti olennaisena osana polttarit, joiden järjestelyjä hoitaa kaaso. Kävipä sitten ilmi, että hänen käsityksensä onnistuneista polttareista eroaa hyvinkin olennaisesti minun käsityksestäni:

Kaaso: hyvää ruokaa hyvässä seurassa, hillitysti viiniä särpimeksi ja sen jälkeen joku pikkutuhma työpaja tyttöporukalla.

Minä: viinaa ja miehiä.

Satun tietämään, että juhlakalu toivoi itsekin jonkin sortin silmäkarkkia, mutta ilmeisesti kyseinen toive ei koskaan välittynyt kaasolle, tai sitten kaaso viivasi himotun miesstripparin yli budjetin niukkuuden takia.

Tämähän ei käy missään nimessä laatuunsa. Puuma asialle.

Mietin pitkään huokeata (so. muutama kymppi) vaihtoehtoa. Kriteerit olivat tarkat: nuori, timmi, komea ja sosiaalisestikin kyvykäs uros. Mietin ensin Naapurin Poikaa, joka meriittiensä puolesta muuten olisikin ollut varsin kelpoisa yksilö, mutta Naapurin Poika on sietämättömän ujo.

Keitä muita nuoria komeita minä tunn….hetkinen.

Ruokakaupan Poika.

Muutaman viestin jälkeen homma oli hanskassa. Totta kai Ruokakaupan Poika haluaa tulla parikymmenpäisen ämmälauman kuolauksen kohteeksi ilman paitaa ja mirri kaulassa drinkkejä tarjoilemaan ja näyttämään syötävän kuumalta, vaikka ei tunne minua tai muuta ämmälaumaa kuin pintapuolisesti.

Vähän sitä pelotti se, että hyökkäävätkö naiset kimppuun vieden viimeisenkin viattomuuden rippeen, mutta vakuuttelin että olemme suht kilttejä tyttöjä (tai että ainakin muut porukkaan kuuluvat ovat, heh), ja että minkään sortin ei-toivottua koskemista ei tapahtuisi.

Pop-pops.

”Mutta kyllä SÄ saat mua koskea jos haluat, ihan mihin vaan…”

Pop-pops.

”Ajattelin että pitäähän mun lähettää kuva että tiedätte, mitä odottaa.”

dylan_body.jpg

Kuva julkaistu Ruokakaupan Pojan luvalla. 

Uuuuuh. Nyt meni alkkarit pesuun. Kuuma! 

Kommentit (25)
 1. Pahoittelen jos sinua on nimitelty. Se ei ole asiani.

  Kirjoitat tekstiä, joka ei kuulu sivustolle, joka on lapsen ja teinien avoimesti luettavissa. Annoin tästä palautteen myös Lilyyn. Lilya käyttää hyvin iso määrä alaikäisiä nuoria.

  Mahdollisesti, rikot kenties lakia. Lapsille haitallinen nettimateriaali on suojattava K18-estolla, julkaisijan toimesta.

  Jos asiaan ei tehtäisi muutosta, otan yhteyttä asiaa hoitavaan viranomaiseen, joka voi ratkoa tätä sitten. Ennakkosensuuria ei ole, viranomaiset aloittavat tutkinnan vasta kansalaisten ilmoituksesta vasta. Joten teillä on mahdollisuus, siellä Lilyssä, toimia itse

  Uskon, että lukijasi, joka on jokainen alaikäisen lapsen vanhempi, ovat mielipiteeni takana.

  1. Kiitos palautteesta. Toivon, että olisit ensin kysynyt asiaa minulta, niin olisi säästynyt iso vaiva itseltäsi. Olen nimittäin tarkistanut sisällön sopivuuden erikseen Lilystä ennen sisällön julkaisua.

   Tiedän muuten varmasti, että jokainen lukijani ei ole alaikäisen lapsen vanhempi. Ekana tulee mieleen oma äiti. 🙂 

   Hyvää jatkoa sinulle, koitahan hengitellä vähän syvempään ja hymyillä enemmän. <3 

 2. Muuten ihan näyttävän näköinen ”ruokakaupan” poika, mutta mun makuun ihan liian laiha! Kyllä miehessä pitää lihaksia olla, ja oikeassa kohdassa vielä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *