Valokuvaaja

Perjantaina oli tylsää töissä. Jopa niin tylsää, että päädyin puoliltapäivin, rikkinäisestä ilmastoinnista johtuvan hikoilun ja siitä seuranneen totaalisen aivojen sulamisen johdosta aktivoimaan profiilini pettäjäsivustoille.

Kyse oli puhtaasti ajankulusta, kunnes törmäsin Valokuvaajaan.

33-vuotias, puolen tunnin ajomatkan päässä asuva moottoripyöräilevä, tatuoitu ja lävistetty nuorimies, joka tykkää metallimusiikista, joogasta ja meditoinnista. Törkeän upeita valokuvia.

Valokuvaaja on kuudetta vuotta parisuhteessa itseään melkein pari vuosikymmentä vanhemman naisen kanssa, ja on nyt “luvalla liikenteessä” johtuen naisen vähenevistä seksihaluista. Pariskunnalla ei (yllättäen) ole lapsia.

Valokuvaaja muuten tupakoi. Olin välittömästi ekstaasissa.

Niin siinä sitten kävi, että KIK kävi kuumana koko perjantain. Ja lauantain. Ja sunnuntain. Nyt suunnittelemme tapaamista.

Olemme jo sopineet, että ensitapaamisella ei harrasteta seksiä. Minä en halua, ja Valokuvaajalle tämä on ookoo; hänelle tapaamisemme tulee olemaan ensimmäinen kerta syrjäpoluille poikkeamisessa. Hotellitreffien sijaan menemme kävelylle luontoon ja pakkaamme mukaamme eväskorin, mikäli sää sallii. Uhkasipa poika ottaa kameransakin mukaan. 

close_up.gif

Emme myöskään pidä kiirettä tapaamisen suunnittelussa. Valokuvaaja lähti tänään lomalle, omani alkaa tämän viikon lopulla ja suuntaan taas Turun saaristoon mökillemme – tietää taas aikaa ilman Internettiä (ja siten myös lomaa bloggaamisesta). Tapaaminen ajoittunee siis vasta elokuun puolelle, ja tämän viikon jälkeen (mikäli Valokuvaajan lomahotellissa on ylipäätään wifi) viestittelyymme tulee ainakin parin viikon mittainen tauko. 

Meitä ei haittaa. Ei ole kiire.

Poistimme molemmat profiilimme pettäjäsivustoilta eilen.

Mitäköhän muuten tarkoittaa, että meillä on identtiset vasemman käden viivat? 

Edit 18:40: Valokuvaaja saapui lomahotelliinsa. Ensimmäinen kikki: ”Jes p*rkele – täällä on wifi! Woo-hoo!!” Ei mitään hajua, miten hotelli on muutoin miestä miellyttänyt.

Kommentit (17)
 1. Onnea uuteen ihastumiseen! Toivottavasti tämä on juuri se Rakastaja, jota elämääsi kaipaat. Jos tämän blogin lukijoista löytyy joku, jolla on pitkäaikaisia onnistuneita kokemuksia salasuhteesta, niin hyvät rouvat, kertokaa tarinanne… Millä reseptillä tämä onnistui?

  1. Toivo Paulinen
   14.7.2015, 09:29

   Haureus vie Helvetin tuleen. Siellä demonit syövät ihmisiä, laittavat lihakoukkuun, madot syövät ihmisiä. Vain usko Kristukseen pelastaa.

 2. Tuli juuri mieleen että lukion ekalla Tylyssä laitettiin lukemaan joko Lady Chatterleyn rakastaja tai Safari Club. Luin jälkimmäisen jossa on kaikenlaisia sovinistisia viittauksia Darwinismiin ja seksiin. Kirjan juoni järkytti enemmän kuin yläasteella luettu Kreeta Onkelin Iloinen talo tai Sonja O. kävi täällä. Lukiossa luin myös Melissa P:n Sata harjanvetoa ennen nukkumaan menoa. 

  Pointtini oli kuitenkin se että Puuman tekstit on kovin pehmosia verrattuna yllä mainittuihin kirjoihin. 😀 

  1. Kirjaston tätin tyttö
   22.7.2015, 16:54

   Luin nuorempana PALJON kirjoja. 12-vuotiaasta eteenpäin osa lukemistani oli luokiteltu nuorten aikuisten kirjoiksi, joissa seksikohtaukset kuvailtiin tarkasti. Mieleen on syöpynyt tarina puolisisaruksista, jotka telttaretkellä alkoivat tutkimaan toistensa kehoja… voitte kuvitella millaista tekstiä siitä seurasi. Teoksen nimike ei nyt tule mieleen, mutta pointtini on, että kyllä seksiä ja viittauksia seksiin löytyy nuorten kirjallisuudesta runsaasti. Silloin mulla ei ollu nettiä, oli kirjat. Ja sieltähän ne asiat osittain opittiin! 😉 Kyllä nuoret löytävät seksin jotakin kautta, hyssyttelystä ja suojelusta huolimatta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *