Vihatrollolloo!

CougarWoman

Jätefoorumista en tiedä, mutta aiemmin tällä viikolla haastatteluni julkaistiin täällä

Hyvää viikonloppua kaikille!

Pus, Puumis

P.S. Jos tuntuu että verenpainetta pitäisi perjantain kunniaksi saada nostettua ylös, suosittelen lukemaan myös jutun kommenttikentän huolella. Omaksi suosikikseni nousi kommentti, jossa mainittiin gikolo ihanne. :D 

Kommentit

eelihminen

Itse jutussa häiritsi se, että lasten saanti liittyisi jotenkin aikuistumiseen. Ei se vanhemmaksi tulo maagisesti ihmisestä aikuista tee. Kyllä se nuutos oli tuloillaan jo ennen sitä, jos niin sattui käymään.

Kommentteja jutusta vielä luen, toistaiseksi niille saanut nauraa.

Vierailija (Ei varmistettu)

"Tuore aviomieheni"?

Liemie1 (Ei varmistettu)

Tätä minäkin ihmettelin! Olen seurannut blogia jo useita vuosia ja ollut siinä uskossa, että olette olleet naimisissa koko ajan. Mutta tiedänhän, että pitääksesi identiteetin salassa niin muuntelet faktoja. Tulipa tuo silti puun takaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Minusta tuo juttu oli vähän ikävään sävyyn kirjoitettu, aivan kuin kaikki yli 25- vuotiaat miehet olisi innottomia kaavoihin kangistuneita vässyköitä ja nelikymppiset jo täysiä pappoja... Mitä ajattelisit, jos oma miehesi ajattelisi samalla tavalla naisista? Tai juttu olisi kirjoitettu niin, että kaikki suomalaiset miehet/naiset sitä, kun taas maasta x kotoisin olevat ovatkin tätä (no tällaisiakin juttuja välillä on ja mieluiten niin, että negatiiviset määreet koskee suomalaisia).
Jokainen saa elää sellaisessa parisuhteessa kuin haluaa ja harrastaa seksiä niin paljon ja kenen kanssa huvittaa kunhan se on kaikille osapuolille ok. Se, että lähdetään omista kokemuksista tekemään yleistyksiä, aiheuttaa ainakin mulla WTF- reaktion.

Minustakaan lapsen saaminen ei tee ihmisestä aikuista, ainoastaan jonkun lapsen vanhemman. Onhan se nimittäin nähty, että lapsilla on monenlaisia vanhempia. :) Itsellä aikuistuminen on edennyt kai ihan tavallista tapaa (mitä se sitten kenellekin tarkoittaa), koska eihän se tarkoita, että ihminen ei enää iloitse mistään älyvapaasta, tee spontaaneja juttuja jne. Minulle aikuisuus tarkoittaa ehkä pikemmin sitä, että ottaa itse vastuun teoistaan ja elämästään ja pärjää omillaan, mieli saa jäädä niin lapselliseksi kuin kenellekin sopii. Aikuinen ihminen seisoo sanojensa ja tekojensa takana ja elää elämäänsä sillä tavalla kuin haluaa, kun nuorena oli herkempi ryhmäpaineelle eikä uskaltanut aina olla sitä mieltä kuin oikeasti on - toisaalta aikuisena taas ehkä oppii erilaisia nyansseja ja vaikka milloin kannattaa taistella mitäkin taistelua. Ja minulle elämän harmaan sävyt ovat tulleet tutuksi eli nuoruuden mustavalkoisuus on kaikonnut. Ja vaikka se ajatus, että vanhana oleminen on tylsää ja että aikuiset ihmiset on aina niin tylsiä tai fiksuja kuten nuorena ajatteli. ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Blogisi on tuhat kertaa paremmin kirjoitettu kuin tuo juttu, jota en luettelevan sävyn takia edes jaksanut lukea loppuun. Mutta jos artikkeli elävöittää ja vilkastuttaa blogiasi niin sittenhän kaikki on hyvin!

Naislaif
Naislaif

Ensin ajattelin sanoa jotain, mutta sitten tajusin, ettei tähän nyt kannata sanoa yhtään mitään.

Oletko huomannut, että syyskuu on alkanut ja sää on ollut kesään nähden todella hyvä? Puuta vaihtavat kohta väriä ja joulukin lähestyy. Tätyykin miettiä syyspukeutumista ja ehkä myös joululahjoja....

<3

Puumisfani <3 (Ei varmistettu)

Tälle repesin: "vanhempi naisiilimato joka imee energiaa ja nuorekkuutta nuorista miehistä. "
Tuli mieleen fantasiaelokuvien noidat jotka pitää itsensä nuorina ja kauniina imemällä elämän nuorista miehistä.
Pidä Puumis tyyliäsi yllä! Innolla odotan aina sun uusia postauksia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin - vamppyyri-vamppi!! :D

miz
miz

Itse en jaksannut ikäväsävyisiä kommentteja ja lopulta poistin kommentoinnin kun jotkut tekivät varmaan joillain s-postilla mihin heitä ei voi yhdistää niin tunnukset jotta voisivat vain ilkeillä

m43 (Ei varmistettu)

Moi!

Minä olen yksi heistä, joille blogisi tuli tietoisuuteen vasta tuon Iltalehden jutun linkin kautta. Hävettää vähän myöntää, mutta jäin koukkuun samantien... Muutamassa päivässä luin koko blogin läpi (no, tylsemmät kohdat ehkä vähän pikakelauksella...) Osaat kyllä kirjoittaa hyvin ja kiinnostavasti! Kovasti (osittain senkin takia) spekuloidaan aitoudella, mutta itse olen siinä uskossa, että ainakin pääpiirteittäin olisi lähellä totuutta. Muutamista asioista päätellen.

Itse sisältöä jos sallit kommentoida - no se kai on tämän kommenttipalstan idea: isoin asia jutuissasi, joka minua näin miehenä inhottaa on se, kuinka liitossasi "ykkösmiehesi" kanssa kuitenkin niin tiiviisti ja täysillä antaudut sivusuhteisiisi. Tarkoitan siis sitä, kun kerrot kuinka tiivistä on yhteydenpitosi kulloisenkin (tai useimmiten kait useampien) toisen miehen kanssa: aamulla ensimmäisenä hamuat kännykkää, että mitä viestejä on tullut ja viimeisenä ennen nukkumaanmenoa haluat vaihtaa vielä rakkaudenosoitukset ja hyvänyöntoivotukset. Yöllä vessassa käydessä vaihdetaan viestit. Se tuntuu kyllä todella omistautuneelta ja siinä mielessä hyvin epäreilulta "ykkösmiestäsi" kohtaan... Vaikealta tuntuu uskoa, että hänkään haluaa sinun ajattelevan niin intensiivisesti toista/ia hänen kanssaan ollessaan... Ainakin minusta tuntuisi pahalta, vaikka kuinka oltaisiin sovittu avoimesta suhteesta. Helpompi olisi varmasti hyväksyä se, jos sivusuhteesi olisivat enemmän pelkästään fyysisiä, siis vähemmällä henkisellä sitoutumisella.
Ja samantien voinkin sitten myöntää itsekin joskus sortuneeni moiseen viestittelyyn...

Mutta nämä asiat sanottuani, täytyy myös myöntää rehellisesti olevani kateellinen sivusuhdekumppaneillesi. Kerran elämässäni olen saanut nauttia lyhyehköstä suhteesta ilmeisesti hyvin kaltaisesi seksuaalisen naisen kanssa ja se jätti kyllä lähtemättömän vaikutuksen. Valitettavasti. Sitä intensiteettiä jää kaipaamaan. Ehkä loppuelämän..?

Siis... olisiko suositella jotain "pettäjäsivustoa"? ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.