Vihatrollolloo!

kapynen.jpg

Jätefoorumista en tiedä, mutta aiemmin tällä viikolla haastatteluni julkaistiin täällä

omg.gif

Hyvää viikonloppua kaikille!

Pus, Puumis

P.S. Jos tuntuu että verenpainetta pitäisi perjantain kunniaksi saada nostettua ylös, suosittelen lukemaan myös jutun kommenttikentän huolella. Omaksi suosikikseni nousi kommentti, jossa mainittiin gikolo ihanne. 😀 

Kommentit (10)
 1. Moi!

  Minä olen yksi heistä, joille blogisi tuli tietoisuuteen vasta tuon Iltalehden jutun linkin kautta. Hävettää vähän myöntää, mutta jäin koukkuun samantien… Muutamassa päivässä luin koko blogin läpi (no, tylsemmät kohdat ehkä vähän pikakelauksella…) Osaat kyllä kirjoittaa hyvin ja kiinnostavasti! Kovasti (osittain senkin takia) spekuloidaan aitoudella, mutta itse olen siinä uskossa, että ainakin pääpiirteittäin olisi lähellä totuutta. Muutamista asioista päätellen.

  Itse sisältöä jos sallit kommentoida – no se kai on tämän kommenttipalstan idea: isoin asia jutuissasi, joka minua näin miehenä inhottaa on se, kuinka liitossasi ”ykkösmiehesi” kanssa kuitenkin niin tiiviisti ja täysillä antaudut sivusuhteisiisi. Tarkoitan siis sitä, kun kerrot kuinka tiivistä on yhteydenpitosi kulloisenkin (tai useimmiten kait useampien) toisen miehen kanssa: aamulla ensimmäisenä hamuat kännykkää, että mitä viestejä on tullut ja viimeisenä ennen nukkumaanmenoa haluat vaihtaa vielä rakkaudenosoitukset ja hyvänyöntoivotukset. Yöllä vessassa käydessä vaihdetaan viestit. Se tuntuu kyllä todella omistautuneelta ja siinä mielessä hyvin epäreilulta ”ykkösmiestäsi” kohtaan… Vaikealta tuntuu uskoa, että hänkään haluaa sinun ajattelevan niin intensiivisesti toista/ia hänen kanssaan ollessaan… Ainakin minusta tuntuisi pahalta, vaikka kuinka oltaisiin sovittu avoimesta suhteesta. Helpompi olisi varmasti hyväksyä se, jos sivusuhteesi olisivat enemmän pelkästään fyysisiä, siis vähemmällä henkisellä sitoutumisella.
  Ja samantien voinkin sitten myöntää itsekin joskus sortuneeni moiseen viestittelyyn…

  Mutta nämä asiat sanottuani, täytyy myös myöntää rehellisesti olevani kateellinen sivusuhdekumppaneillesi. Kerran elämässäni olen saanut nauttia lyhyehköstä suhteesta ilmeisesti hyvin kaltaisesi seksuaalisen naisen kanssa ja se jätti kyllä lähtemättömän vaikutuksen. Valitettavasti. Sitä intensiteettiä jää kaipaamaan. Ehkä loppuelämän..?

  Siis… olisiko suositella jotain ”pettäjäsivustoa”? 😉

 2. Itse en jaksannut ikäväsävyisiä kommentteja ja lopulta poistin kommentoinnin kun jotkut tekivät varmaan joillain s-postilla mihin heitä ei voi yhdistää niin tunnukset jotta voisivat vain ilkeillä

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *