Viikon viestittelytauko Muusikon kanssa...

CougarWoman

...loppui jo eilen aamulla ennen kello yhdeksää, Muusikon toimesta. 

Muusikko ei kuulemma kestänyt enää, kaipasi meidän kikkailuja

Noh, vieroitusoireet olivat täälläkin päässä kieltämättä aika pahat, eli en pahastunut Muusikon yhteydenotosta. 

Ollenkaan. 

"En vieläkään voi tajuta, miten sun kanssa on niin helppoa puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Yhdessä vaiheessa puhutaan kuumasta seksistä, seuraavaksi melkeinpä spirituaalisista jutuista, maailmankatsomuksesta ja universumista, ja sen jälkeen sujuvasti vitsaillaan ja nauretaan tilanteissa, joissa ei oikeastaan voitaisi nauraa (ja tilanteille, joille ei oikeastaan saataisi nauraa). Ja koko tämän keskusteluspektrumin ajan ollaan vielä samalla linjalla. Uskomatonta. Mä en ole koskaan tavannut semmoista ihmistä kuin sinä. Tuntuu, että tunnetaan jo ikuisuus, ja että voin luottaa suhun sataprosenttisesti. Se on tosi hyvä tunne. Ja mulle uusi tunne."

Nyt on taas vatsa tulvillaan perhosia ja päässä viiraa

Kommentit

00500HKI
00500 Helsinki

Oi mitä intohimoa!

Täällä painitaan samaisissa tunteiden pyörteissä, sanoisin että anna palaa vaan! Se että törmää ihmiseen, joka tuntuu kliseisti ilmaistuna siltä puuttuvalta palaselta, on harvinaista. Niistä hetkistä kannattaa nauttia joka solulla.

- X

CougarWoman
CougarWoman

Joo, aika intensiivistä tämä tosiaan...huh huh. 

Paradoksaalisinta tässä on tietenkin se, että tavatessani Ykkösmiehen minusta tuntui aika samalta...ja se tietysti vähän pelottaakin. Että olenko nyt löytänyt jo elämäni toisen sielunkumppanin? Mutta niitähän piti olla vain yksi...Mitvit? 

Mutta naatitaan, naatitaan! :)

Ghostfire

Ei niiden lukumäärää ole rajattu. Voi olla sielunkumppani, jonka kanssa on tarkoitus kulkea tietty matka. Seuraavalle etapille onkin olemassa joku toinen. Henkiset hörhöt puhuu kaksoisliekeistä ja sieluperheista; samassa perheessä voi olla useita sieluja, joiden kanssa ympäri käydään ja yhteen tullaan tässä olomuodossa. Kuka uskoo, kuka ei. Mutta minä uskon ainakin sen, että kaikella on tarkoitus, jokainen askel ja ratkaisu avaa tietä johonkin suuntaan. Voi kuvitella mikä ristiriita, vanha elämä ja vanha rakkaus, jonka fyysinen olomuoto jo aikaa sitten kuivunut kasaan, ei ole enää edes hengityskoneessa, ja uusi - ja kaikenlisäksi tuonkaltainen sielunkumppanuus. 

Sanon taas. Hyppää ja lennä.

CougarWoman
CougarWoman

Mä voisin ihan hyvin uskoa tuon - musta on varmaan tulossa kanssa tuommoinen "henkinen hörhö" kun nykyään joogaan ja meditoin ym :D 

Hyppäisin ja lentäisin vaan kun en tiedä, kantaako siivet...ehkä mä vielä tässä ensin vähän pörhöttelen niitä paikallani...

Ghostfire

Tottakai ne kantaa. Elämä kantaa. Mulla nousee vahvasti tunne että tässä on sun sauma irrottautua entisestä, ja on itseasiassa toissijaista kantaako juttu muusikon kanssa ja jos niin kuinka pitkälle. Ehkä pointti on nimenomaan repäistä irti ja lähteä lentoon. Lennosta vaihtaminen harvemmin opettaa mitään, joten ehkäpä tämä teidän räjähtävä startti on tarkoitettu pistämään sytytyslanka tulille ja edistämään vanhasta luopumista ENNEN kuin uus juttu on "liian pitkällä" - if U know what I mean? :)

 

I feel ya (Ei varmistettu)

Ymmärrän ihan älyttömän hyvin tuon, että epäilyttää kantaako siivet. Vanhan suhteen jättäminen tuntuu älyttömältä kun uudesta ei ole mitään takuita.

Itse päädyin luopumaan avioliitostani, vaikka sen ulkopuolinen suhde ei ole mitään sielunkumppanuutta eikä siinä toiveistani huolimatta ole hankalan tilanteen vuoksi varmaankaan mitään tulevaisuutta. Aikani rimpuiltuani tulin vain siihen tulokseen että jos haluan jotain muuta niin paljon enemmän kuin miestäni, en kerta kaikkiaan voi pitää häntä näin toispuoleisessa suhteessa. Asiat vain ovat muuttuneet niin paljon. Kyllä mekin ehkä oltiin joskus sielunkumppaneita. Aikana jolloin en kuvitellutkaan voivani tehdä mitään tällaista.

Toivon todella että mun siivet kantavat nyt kun jään yksin. Ja huh, avioero ja toisen suhteen päättyminen yhtä aikaa. Ei muuten ole mitään juhlaa, voin kertoa! En silti kadu mitään.

Kristaliina
Puutalobaby

Mun on pitänyt kysyä jo ajat sitten, mutta aina on jäänyt... Mutta että mitä hemmettiä on KIKkailu? Mä oon muumio, entajuu :D Mä tipahdin siinä vaiheessa kelkasta, kun tuli messenger :D

Kristaliina
Puutalobaby

(sarjassamme huomio olennaiseen)

CougarWoman
CougarWoman

https://wiki.metropolia.fi/display/socialmedia/Kik+Messenger

(Huomioi, että mainitaan nuoret käyttäjät. Muaaahhhaaahah.)

Niin siis toi on niinkuin WhatsApp, mutta sitä voi käyttää ilman, että oma puhelinnumero ja/tai nimi tulee julki...

 

Junnupuuma (Ei varmistettu)

Kommentteerasin tonne Puutalobabyn puolelle hirveen romaanin omasta hyvinkin samankaltaisesta elämäntilanteesta. Nyt tuli vielä lisää samankaltaisuuksia.
Oikeasti, Puuma, panosta nyt kaikki tuohon Muusikkoon jos se oikeasti tuntuu noin tutulta ja hyvältä ja ihanalta. Vaikka Ykkösmiehen kanssa tosiaan vaakakupissa on paljonpaljon muutakin kuin se seksi, mutta se kun parisuhteessa on aivojen kemiaa ja fyysistä vetovoimaa ja pääsee toteuttamaan itseään seksuaalisesti täysin vapaasti.. <3
Noh mitäpä minä parikymppinen sulle tässä sepostan elämän totuuksia :D Mutta en ole hetkeäkään katunut että lähdin seksittömästä suhteestani missä kyllä oli syvää kumppanuutta. Se "kumppanuus" ei tunnu enää hyvää ystävyyttä kummemmalta kun on päässyt suhteeseen missä roihuaa joka osa-alueella.

Vierailija (Ei varmistettu)

Go for it, Puuma. Elä elämääsi ja ole onnellinen.

Lizzie's
Friend(zoned)

Kuulostaa ihanalta - ja varmasti samaan aikaan hieman pelottavalta. :) tee mikä on sulle oikein, Puuma, sulla on täällä iso kasa ihmisiä kannustamassa sua ihan sama mikä tulos oisikaan. :)

CougarWoman
CougarWoman

<3 <3 <3 

Tuli vähän pala kurkkuun tästä :)

Madde1 (Ei varmistettu)

Mulla on iho kananlihalla. Oikeesti. Nyt hyppäät kunnolla, tosta on otettava selvää 125% voimalla...
Oma iho edelleen avohaavana kun 39-vuotiaana löysin vihdoin sielunkumppanin ja menetin hänet melkein samantien oman avioeroni selvittyä. Nyt pelkään ettei uutta sielunkumppania enää löydykään...

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Joo, anna mennä! Mäkin mieluusti näkisin tällä sun blogilla vihdoinkin onnellisen lopun (siis ei sillä, että blogi siihen loppuisi...). Vaikka sun blogissa on näkynyt niitä hyviä hetkiä, onnea, intohimoa ja iloa, niin jotenkin niitä on sitten kuitenkin seurannut aina jonkin sortin pettymys, kun mikään siellä avioliitossa ei sitten lopulta muuttunutkaan. Koska sitähän sä tässä olet koko ajan tehnyt, odotellut, että asiat muuttuu kotona eikä muita miehiä enää tarvita.

Itsepäisyys on ihan hyvä piirre, mutta johonkin senkin rajat pitää vetää. Ei ole mitään järkeä näivettää itseään vuodesta toiseen vaan sen takia, että haluaa väkisin pitää avioliiton kasassa, vaikka sulle tärkeä elementti, seksi, puuttuu tyystin. Eri asia olisi jos olisitte keskenänne sopineet, että sä haet seksisi muualta ja muutoin olette toisianne kädestä pitäviä ystävyksiä avioliitossanne, mutta kun teillä ei nyt selvästikään ole tässä touhussa edes samoja pelisääntöjä. Vähän kuin sä olisit valmis tekemään ihan mitä tahansa muuta, paitsi antamaan periksi ja myöntämään, että teidän avioliitto nyt vaan meni henkisistä yhteyksistä, pihamontuista, veneistä, kanoista ja koirista huolimatta karikolle.

Ei sua voi yrityksen puutteesta kyllä syyttää, mutta kun sillä ei taida enää olla paljonkaan merkitystä mitä sä teet, ne pelit ja vehkeet on sen toisen osapuolen hallussa eikä se ole niitä innostunut enää käyttämään, syystä tai toisesta (meinasin sanoa, että kykenevä käyttämään, mutta kyllä tuo ongelmanratkaisu hänen osaltaan on ollut niin laiskaa, että ei kai häntä oikeasti edes kiinnosta).

CougarWoman
CougarWoman

Viisaita sanoja...Mä olen nyt kyllä emotionaalisesti tällä hetkellä niin sekaisin, etten uskalla vähään aikaan tehdä mitään muuta kuin hengitellä syvään. Mutta pistän sanat korvan taakse. 

jumppiju (Ei varmistettu)

Ei mulla muuta ku et Jump! https://youtu.be/x0uWxB0JkFo

Anna armoa (Ei varmistettu)

Tervehdys Puuma (vai antipuuma?) :)! Hienoltahan tuo kuulostaa, mutta viimeistään nyt on varmaan aika päästää irti ykkösmiehestä, koska onhan silläkin oikeus oikeaan elämään? Sehän voi vielä löytää jotain täytettä omaan elämäntyyliinsä (ei seksiä). Ei oikeasti ole enää kaiken tuon jälkeen, mitä olet tässä vuosien varrella touhunnut, reilua jatkaa näin valheellisella pohjalla. Okei, yritit parantaa ja tukea ykkösmiestä, epäonnistuitte (molemmat) jälleen. Anna sen mennä ja jatkaa elämäänsä, älä pilaa sitä! Ja anna itsesi mennä kohti uutta, innostavaa ja mielekästä elämää. Se voisi olla paraste teille molemmille? Tsemppiä valitsemallasi tiellä!

minttumari

Tekis mieli yhtyä hehkutteluun, mut sit mietin, että eikös ihan samanlainen roihukokemus ollut se ykkösmiehenkin tapaaminen aikoinaan? Ja sitten se vaan lopahati vuosien myötä. Periaatteessahan siis muusikon kanssa voit muutaman vuoden päästä olla taas ihan samanlaisessa tilanteessa kuin nyt, jos huono tuuri käy. Plus että olisit joutunut käymään läpi avioerokriisin. Mutta toisaalta... olishan ne olleet sitten ainakin onnelliset pari vuotta! Ei sellaista kai kaikki koe koskaan elämässään.

Aika monenlaisia rakkauksia elämän varrella kokeneena nyt kuitenkin sanoisin, että antaa roihuta jonkin aikaa, ja sitten vasta jos sielunroihu ei lopukaan endorfiini-ekstaasicocktailin hälvetessä muutaman kuukauden tai puolen vuoden sisällä, niin sitten vasta kannattaa alkaa miettiä vaihtoehtoja. Tosin helppo neuvoa, vaikeampi varmasti pitää yllä henkisesti rasittavaa (ja Ykkösmiehelle epäreilua) kaksoiselämää niin pitkää aikaa... Toisaalta sua ei ainakaan estä lapset, taloudelliset syyt tms, joten jos siltä tuntuu, niin voit ottaa riskin ja hypätä vaikka heti. No varmaan itsekin tiedät tän kaiken. Ei ole helppoja ratkaisuja nämä.

PS. sitä mietin, että rikkooko kirjesalaisuutta jos levittelee toisen kirjoittamia viestejä sanasta sanaan netissä? Niin mielenkiintoisia kuin ne onkin, niin ne on varmaan kuitenkin tarkoitettu yksityisiksi.

CougarWoman
CougarWoman

Jep, olen tästä piinallisen tietoinen. Ja niin kuin joskus aiemmin taisin mainitakin, en minä nyt niin (neljänkympin kriisiin) ole hurahtanut, että huomenna pakkaisin kimpsuni ja kampsuni ja painuisin boheemielämään ja alastisäveltämään Muusikon luukkuun :D Eli mitä tahansa tapahtuukin, sille täytyy olla kunnollinen harkinta-aika. 

Varmasti rikkoisikin kirjesalaisuutta tai ainakin jotain yksityisyyden suojaa, ellen a) olisi kysynyt Muusikolta lupaa (se on itseasiassa ihan täpinöissään että "esiintyy" mun blogissa, hih), ja b) vaikka käytänkin lainausmerkkejä, viestit eivät ole ihan yksi yhteen (tämä ihan senkin takia, ettei Muusikko voi vaan omia tekstejään kuukkeloimalla löytää mun blogiin). 

Ja Muusikon kuvat on kanssa julkaistu sillä luvalla, että ne täytyy rajata siten, ettei häntä niistä voi tunnistaa. Eli Muusikko on kärryillä osastaan mun kirjoituksissa ja kuvituksissa. Rajatapauksissa käytän materiaalin hänen hyväksyntänsä kautta... 

 

minttumari

Ok! Ai niin ja unohdin, että muusikkokin on valitettavasti varattu, eikä ilmeisestikään missään aikeissa erota. Mikä tarkoittaa sitä, että sun täytyis ihan oikeasti suojella itseäsi vähän. Haha, helpommin sanottu kuin tehty, jälleen kerran... :/

CougarWoman
CougarWoman

Heh, mieluummin lennän liian lähelle aurinkoa ja palan, kuin että elän koko elämäni pimeydessä. Harsh but true. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Haluaisin muistuttaa, että miehet ovat kovia puhumaan. Osaavat luritella juuri sellaisia asioita, joita naiset haluavat kuulla. Ja jostain syystä miehet tekevät sitä, vaikka nainen olisikin ilmoittanut olevansa pelkän seksin perässä. Ehkä miehet haluavat saalistaa naisen kokonaan "omakseen"? :D

Ei ole ensimmäinen mies, joka kirjoittelee ja sanoo tuollaisia syvällisiä ja romanttisia juttuja. Ja samalla tietty oma suhde on niiiin onoff ja huono ja muijakin vaan valittaa jne...

Terveisin itsekin muutamaan muusikonrenttuun langennut :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Haha, joo tää oli hyvä! Miehet tosiaan ON hyviä puhumaan ja osaavat sanoa just niitä juttuja mitä me naiset halutaan kuulla ;) Munkin mies alkuaikoina leperteli kaikenlaisia ihanuuksia. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin se ei enää kamalasti lepertele. Mutta se tekee niitä ihanuuksia <3

Sama täällä.

CougarWoman
CougarWoman

Noh, eipä nuo lurittelut minua haittaa - pikemminkin päinvastoin. Ei mua niinkään ne lurittelujen takana olevat motivaatiot kiinnosta, kuin se, että noh - se nyt vaan tuntuu hyvältä. Miksipä siitä ei siis nauttisi niin kauan, kuin sitä kestää? 

annn (Ei varmistettu)

Jännityksellä odotan tulevaa! Taidan olla vähän laimee, mutta en ikinä ole tuntenut tuommoista kipinää kenenkään kanssa. Ja onhan noita miehiä (ihania) ja suhteita (hyviä) minulla kuitenkin ollut... Joten: On upea lahja että saat kokea tuommoista, mahtavaa!

Utelen myös, että eikös Muusikko ole myös varattu? Kun "pettämissivustolla" olette kuitenkin tavanneet? Miksi hän on päätynyt pettämään?
Entäs ehkäisy? Muistelen että pillerit on heitetty jokin aika sitten menemään...? :D Tässä alkaa huonommallakin mielikuvituksella kehitellä "jänniä" skenaarioita tulevaisuuteen...

Muusikon varattuus kiinnostaa täälläkin.

CougarWoman
CougarWoman

Heh, jännitystä on täälläkin ilmassa ;) 

Joo, Muusikko on varattu, ja päätynyt pettämään samasta syystä kuin minäkin, eli kotona samanlainen tilanne ja itsellä kuitenkin terveet halut tallella. 

Heh, kondomeilla mennään...eipäs nyt kehitellä niitä skenaarioita siellä! :D 

MuruA (Ei varmistettu)

Aiemmin jo kommentoin, että uskalla olla rehellinen ja rohkea. Toivottavasti Muusikkokin uskaltaa. Itse olen ajatellut, että "kannattaa" pettää vain jos aikoo jättää, eli aikoo joka tapauksessa lopettaa sen ensimmäisen parisuhteen (näin tein itse ja näin myös minulle aikanaan tehtiin). Sellaista pettämistä (huvin vuoksi pettävät sarjapetturit) en niin ymmärrä missä aina kuitenkin palataan sen ekan luo. Itse en ainakaan pidemmän päälle kestäisi elää valheessa (en pettäjänä enkä petettynä).

Teillä kummallakaan ei ole lapsia, joten kehoitan kyllä vakavasti miettimään miksi siinä vanhassa kannattaa kummankaan enää roikkua. Ymmärrän, että yhteiset asunnot sun muut omaisuudet voi olla yksi syy, mutta jos nyt omillaan tulee toimeen niin rakkaus ja aito sielunkumppanuus on paljon arvokkaampaa kuin maallinen mammona.

Nyt jälkiviisaana oikein puistattaa kuinka monta vuotta elämästä meni ihan väärien ihmisten kanssa, kun ei edes uskaltanut haaveilla tämänlaisesta upeasta parisuhteesta, vaan tyytyi paljon pliisumpaan. Ja ymmärrän kyllä, että toiset eivät ole näin intohimoisia ihmisiä, eivätkä koe tyytyvänsä, vaan elävät ihan tyytyväisinä hautaan saakka ilman suurempia ilotulituksia.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.