Viikon viestittelytauko Muusikon kanssa…

…loppui jo eilen aamulla ennen kello yhdeksää, Muusikon toimesta. 

Muusikko ei kuulemma kestänyt enää, kaipasi meidän kikkailuja

Noh, vieroitusoireet olivat täälläkin päässä kieltämättä aika pahat, eli en pahastunut Muusikon yhteydenotosta. 

Ollenkaan. 

”En vieläkään voi tajuta, miten sun kanssa on niin helppoa puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Yhdessä vaiheessa puhutaan kuumasta seksistä, seuraavaksi melkeinpä spirituaalisista jutuista, maailmankatsomuksesta ja universumista, ja sen jälkeen sujuvasti vitsaillaan ja nauretaan tilanteissa, joissa ei oikeastaan voitaisi nauraa (ja tilanteille, joille ei oikeastaan saataisi nauraa). Ja koko tämän keskusteluspektrumin ajan ollaan vielä samalla linjalla. Uskomatonta. Mä en ole koskaan tavannut semmoista ihmistä kuin sinä. Tuntuu, että tunnetaan jo ikuisuus, ja että voin luottaa suhun sataprosenttisesti. Se on tosi hyvä tunne. Ja mulle uusi tunne.”

soul.jpg

Nyt on taas vatsa tulvillaan perhosia ja päässä viiraa

Kommentit (31)
 1. Jännityksellä odotan tulevaa! Taidan olla vähän laimee, mutta en ikinä ole tuntenut tuommoista kipinää kenenkään kanssa. Ja onhan noita miehiä (ihania) ja suhteita (hyviä) minulla kuitenkin ollut… Joten: On upea lahja että saat kokea tuommoista, mahtavaa!

  Utelen myös, että eikös Muusikko ole myös varattu? Kun ”pettämissivustolla” olette kuitenkin tavanneet? Miksi hän on päätynyt pettämään?
  Entäs ehkäisy? Muistelen että pillerit on heitetty jokin aika sitten menemään…? 😀 Tässä alkaa huonommallakin mielikuvituksella kehitellä ”jänniä” skenaarioita tulevaisuuteen…

  1. Muusikon varattuus kiinnostaa täälläkin.

  2. Heh, jännitystä on täälläkin ilmassa 😉 

   Joo, Muusikko on varattu, ja päätynyt pettämään samasta syystä kuin minäkin, eli kotona samanlainen tilanne ja itsellä kuitenkin terveet halut tallella. 

   Heh, kondomeilla mennään…eipäs nyt kehitellä niitä skenaarioita siellä! 😀 

   1. Aiemmin jo kommentoin, että uskalla olla rehellinen ja rohkea. Toivottavasti Muusikkokin uskaltaa. Itse olen ajatellut, että ”kannattaa” pettää vain jos aikoo jättää, eli aikoo joka tapauksessa lopettaa sen ensimmäisen parisuhteen (näin tein itse ja näin myös minulle aikanaan tehtiin). Sellaista pettämistä (huvin vuoksi pettävät sarjapetturit) en niin ymmärrä missä aina kuitenkin palataan sen ekan luo. Itse en ainakaan pidemmän päälle kestäisi elää valheessa (en pettäjänä enkä petettynä).

    Teillä kummallakaan ei ole lapsia, joten kehoitan kyllä vakavasti miettimään miksi siinä vanhassa kannattaa kummankaan enää roikkua. Ymmärrän, että yhteiset asunnot sun muut omaisuudet voi olla yksi syy, mutta jos nyt omillaan tulee toimeen niin rakkaus ja aito sielunkumppanuus on paljon arvokkaampaa kuin maallinen mammona.

    Nyt jälkiviisaana oikein puistattaa kuinka monta vuotta elämästä meni ihan väärien ihmisten kanssa, kun ei edes uskaltanut haaveilla tämänlaisesta upeasta parisuhteesta, vaan tyytyi paljon pliisumpaan. Ja ymmärrän kyllä, että toiset eivät ole näin intohimoisia ihmisiä, eivätkä koe tyytyvänsä, vaan elävät ihan tyytyväisinä hautaan saakka ilman suurempia ilotulituksia.

 2. Haluaisin muistuttaa, että miehet ovat kovia puhumaan. Osaavat luritella juuri sellaisia asioita, joita naiset haluavat kuulla. Ja jostain syystä miehet tekevät sitä, vaikka nainen olisikin ilmoittanut olevansa pelkän seksin perässä. Ehkä miehet haluavat saalistaa naisen kokonaan ”omakseen”? 😀

  Ei ole ensimmäinen mies, joka kirjoittelee ja sanoo tuollaisia syvällisiä ja romanttisia juttuja. Ja samalla tietty oma suhde on niiiin onoff ja huono ja muijakin vaan valittaa jne…

  Terveisin itsekin muutamaan muusikonrenttuun langennut 🙂

  1. Haha, joo tää oli hyvä! Miehet tosiaan ON hyviä puhumaan ja osaavat sanoa just niitä juttuja mitä me naiset halutaan kuulla 😉 Munkin mies alkuaikoina leperteli kaikenlaisia ihanuuksia. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin se ei enää kamalasti lepertele. Mutta se tekee niitä ihanuuksia <3

   1. Sama täällä.

  2. Noh, eipä nuo lurittelut minua haittaa – pikemminkin päinvastoin. Ei mua niinkään ne lurittelujen takana olevat motivaatiot kiinnosta, kuin se, että noh – se nyt vaan tuntuu hyvältä. Miksipä siitä ei siis nauttisi niin kauan, kuin sitä kestää? 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *