Viikonlopun catering

(Miten mulla nyt tulee näitä ruoka-aiheisia postauksia…ei vissiin kannattaisi nälissään kirjoittaa…)

Ehdin jo ahdistua siitäkin, mitä ruokia tarjoaisin viikonlopun aikana. Koitin googlettaa, mitkä taas olivatkaan juutalaisen ruokavalion säännöt…ääh jotain kosherista (mistämukalöydän) ja joku homma oli maitotuotteiden ja lihan kanssa ja oliko niin että keskiyön jälkeen ei saanut syöttää (eiku ne olikin gremlinsit) ja mitensenytmenikään.

Mieleen muistui opiskeluaikainen illallinen, jonka hostasin ja johon kutsuttiin niin muslimeja, hinduja, vegetaristeja, laktoosi-intolerantteja kuin ihan tavan ruokavaliota noudattaviakin. Menussa oli pienoinen miettiminen, mutta päädyin lopulta seisoviin pöytiin ja katsoin tarkasti, etteivät porsas ja nauta nyt ihan käsi kädessä pöydissä tököttäneet.

Lopulta kaikki menikin ihan hyvin ja jokainen söi kupunsa täyteen.

Cateringia miettiessäni sain Mr. Mossadilta kuvaviestin. Tyyppi oli kokkaillut itselleen pastaa ja katsoi tarpeelliseksi jakaa ylpeänä tuotoksensa minun kanssani. Vilkaisin kuvaa ja pysähdyin.

Pasta Carbonara kermalla.

Hetkinen.

Porsasta ja kermaa.

“Erm…isn’t that like a Jewish nightmare?”

Nauruhymiö.

“Oh I eat everything, I don’t follow any diet. I’m not religious, I just follow some traditions because they remind me of home. So don’t worry.”

Thank god. Pistin saman tien ribsit marinoitumaan – ne valmistetaan ulkogrillissä, vaikka taivaalta tulisi pikku-ukkoja. Saatanpa kääräistä kylkiäiseksi herkkusieniä ja paprikoita juustolla ja pekonillakin (idea, joka sai kuolan välittömästi valumaan Pirtti ja Piskit –blogista) – kun kerran mies tosiaan on kaikkiruokainen.

Menussa on myös kanafilettä, nautaa (entrecôte omalla takuumarinadilla) ja kuskus- ja vihreätä salaattia; lounaaksi valikoitui paistettu kanafile ciabatalla ja salaatilla, sekä itsetehdyllä valkosipuli-currymajoneesilla.

“Don’t go into too much trouble when planning the food for the weekend my motek, I’m coming there for you and not for the food”

Juuei, enhän minä koskaan. Mutta miten se menikään, tie miehen sydämeen jne…

Olen muuten tänään vapaalla; vaikka Mr. Mossad ei saanutkaan tämän päivän tapaamistaan peruttua, hän sai sen siirrettyä aamupäivälle ja tulee luokseni suoraan sen jälkeen.

Odotan innolla, mitä naapurit sanovat terroristista puvussa. 

ribs.jpg

Kommentit (2)
  1. ”Eiku ne olikin gremlinsit” > repeäminen 😀

  2. Romuttui uuden kokeminen 🙂

    Hyvää viikonloppua!

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *