Wow.

CougarWoman

Keskustelin eilen T:n kanssa FB:n Messengerin välityksellä, ja juttu kääntyi jossain vaiheessa deittailuun ja nykyajan naisiin (minä ilmeisesti olen sitten joku muinaisjäänne, sillä minä kuulemma olin virkistävä poikkeus).

Jos en ennen tätä keskusteluakaan ollut enää totaalisen polvitutisevana T:tä kohtaan seksuaalisessa mielessä, niin tämän jälkeen limakalvot kuivuivat spontaanisti ja pysyvästi jotakuinkin Saharan kosteustasolle.

On mielipide-eroavaisuuksia, joista on tavallaan jopa kivakin vääntää; on keskusteluja, joista nauttii, kun saa argumentoida ja esittää oman, perustellun mielipiteensä (kuten Sinkkis täällä tekee Renttunsa kanssa vaihtoehtomediasta).

Ja sitten on mielipiteitä, joita lukiessa tulee mieleen vain yksi “vasta-argumentaatio”.

Wow.

T avautui (parafraseeraan ja yksinkertaistan hieman, mutta silti), että hänen ikäisillään naisilla on joku kumma tarve olla puhtaita ja vahvoja, ja tämän takia edes seksin esitteleminen kuvioihin ei tule kysymykseenkään tyyliin ensimmäisten treffikuukausien aikana.

Ja että hän ei voi ymmärtää, miten (nuoret) naiset ovat voineet keksiä tämmöisen seksinvastaisen puhtauden määritelmän; että eikö naisilla ole kuitenkin seksihaluja ihan samalla tavalla kuin miehilläkin?

Että kumma juttu, miten naiset valitsisivat kaikista niistä keinoista, joilla voisivat evolutionaarisesti tavallaan vaikuttaa haluttavuuteensa parisuhdemarkkinoilla (!!), juuri pitäytymisen seksistä. Että kun kuulemma naiset ajattelisivat helposti, jos antautuisivat seksiin, olevansa jotenkin helppoja tai lutkamaisia.

Että on se omituista, miten naiset sitten seksistä pidättäytymisen kautta voivat tuntea olevansa vahvoja ja puhtaita. Ihme itsensä kieltämistä.

Wow.

En varmaan olisi päässyt mihinkään debaattikerhoihin omalla reaktiollani. Se nimittäin oli lyhyesti ja ytimekkäästi (ja rakentavasti?):

“Ei helvetti, voitko sä oikeasti olla noin tyhmä?”

Avasin sitten hieman taustoja naisena olemisen historiasta, yleisesti patriarkaalisuudesta, uskontojen vaikutuksesta ja Madonna/Huora –syndroomasta. Nyrjäytin lähes peukaloni yrittäessäni pukea (minulle) itsestäänselvyyksiä muotoon, joka avautuisi myös tyypille, joka oikeasti edes aloittaisi tämän kaltaisen keskustelun. Naisen kanssa.

T ei oikein tuntunut tajuavan pointtiani, joten pamautin vielä femakkoränttini (!!) perään kysymyksen:

“Voisitko itse ajatella aloittavasti vakavan ihmissuhteen naisen kanssa, jonka kanssa päädyt sänkyyn jo ensitapaamisella?”

Vastaus oli ei. 

Wow.

On se omituista, miten naiset ihan itse ovat voineet keksiä tämmöisen seksinvastaisen puhtauden määritelmän. 

Edit 12.5.2016: Treffailuun ja seksiin liittyviin stereotypioihin liittyen, käväiskääpä lukaisemassa myös Toimituksen tämänpäiväinen Tindertaideprojektipostaus. 

Kommentit

Ja universumi nauraa

Wow, mä taas jäin pohtimaan, että onko tuollainen puhtausvaade edelleen voimissaan. Jotenkin kuvittelin, että se hävisi kun itse päätin olla välittämättä siitä.

No, ehkä se on nuorilla naisilla eri juttu. Tämmöset vanhat akat saa panna kenen kanssa lystää ja aloittaa vaikka parisuhteen "yhden yön" suhteella. Ja on aloittanutkin. Monta kertaa. Ehkä sänkyyni ei ole eksynyt kaksinaismoralisteja :D

CougarWoman
CougarWoman

Sama... :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja "vanhojen" naisten lankeaminen näiden "en tässä mainitse sanaa" tietämättömien mulkkujen pauloihin....mitähän se sitten kertoo? Juuri noilla argumenteilla ei ole kyse siitä, että nämä herrat ihailisivat kypsien naisten seksuaalista vapautumista, vaan juurikin halveksivat heitä ja käyttävät panopuunaan. Heihin ei pidä tutisevin polvin langeta....peace

CougarWoman
CougarWoman

Heh, sinä lähdet nyt edelleen siitä olettamuksesta, että naiset ovat riistaa ja miehet metsästäjiä (lankeaminen)... Kuka kenenkin panopuu on riippunee varmaan kummankin osapuolen asenteesta, hmmm? 

Peace ;) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei, vaan tarkoitan enemmänkin kuvitteellista lankeamista ja "ihailun" kohteena olemista. Koska tällaiset sovinistimulkut (tulipa nyt sanottua) ovat varsin taitavia tässä. Itse koen, että tuo "puhtaana" pitäytymisen ele nuorilta naisilta (jos sellaista edes onkaan) on enemmän itsenäistä päätöstä siitä, milloin harrastaa seksiä ensimmäistä, toista tai sadatta kertaa. Nämä sovinistimulkut tulkitsevat sitä omalla tavallaan ja ovat sitten siirtyneet eri ikäryhmään kuluneine fraaseineen "kypsät naiset ovat seksuaalisesti vapautuneempia", "minua kiihottaa kypsän naisen vartalo" jne. jne. Itse kuvio ei ole muuttunut omasta mielestäni muuten, kuin että polarisaatio kasvaa tässäkin. On aiempaa enemmän nuoria naisia, jotka luulevat että kaikkeen on suostuttava ja aiempaa enemmän nuoria naisia, jotka säätelevät hyvin itsenäisesti omaa seksuaalista aktiivisuuttaan. Edelleenkin enemmistönä taitaa kuitenkin olla se tavallinen stoori ja tavalliset nuoret, niin naiset kuin miehetkin.
Tuskin tämä omaa kiemuraista ajatusmaailmaani avasi, mutta tulipahan töräytettyä....peace

CougarWoman
CougarWoman

Eikäkun avasipas! Ymmärsin tosiaan ensin ajattelutapasi väärin, joten kiitos että avasit lisää. :) 

Looking for...

Itsehän en noudata tätä sääntöä... Mutta minulla kävikin melkoinen tuuri kun oma mies paljastuu koko ajan enemmän ja enemmän feministiksi. 

On niin totta, että miehet eivät ota naisia vakavasti, jos he ovat todella seksuaalisia. Ystäväni tuli dumpatuksi kun mies halusi lapsia ja ei halunnut ystävääni äidiksi, koska hän pitää Hieman erilaisesta seksistä. Hän olisi ollut loistava äiti! Tosin onneksi siitä nuijasta päästiin. 

Jos joku vakavalla naamalla sanoo, ettei naisia syyllistetä enää seksistä esitän sinun kysymyksesi.

CougarWoman
CougarWoman

Ystäväni tuli dumpatuksi kun mies halusi lapsia ja ei halunnut ystävääni äidiksi, koska hän pitää Hieman erilaisesta seksistä. 

Wow.

Looking for...

Se oli aikalailla minunkin reaktioni kun asiasta kuulin.

 

Sinkkis (Ei varmistettu) http://sinkkulaiffii.wordpress.com/

Hahaha, no mutta siis just tällanen WOW -reaktio mulla tuli eilen Rentun kanssa.
Koska sen ajatukset tuntu vaan yhtä käsittämättömiltä, kun T:n tapauksessa!! :D

Mutta onneks Renttu on tän aiheen tiimoilta sitä mieltä, että ei oo hyvä alku suhteelle hypätä ensimmäisenä sänkyyn. Että ei sekään ihan läpeensä tomppeli oo ;D

Ilana

Tää veti kyllä aika sanattomaksi. Lähes joka päivä mä jaksan yllättyä siitä, millaisia ajattelutapoja maailmasta löytyy. Valitettavasti en yleensä hyvällä tavalla.

(Ihan anekdoottina muuten kutsuin itse itseni mieheni luokse yöksi ekojen treffien päätteeksi reilut 13 vuotta sitten. Mutta kai mäkin olen jo muinaisjäänne, kun täytän tänä vuonna 35.)

CougarWoman
CougarWoman

Jep...ja siis tämä tuli kanssa vähän puskista, tyyppi kun on muuten erittäin...noh, huomioiva ja kohtelias. 

(Mä en muuten ole kahden ensimmäisen parisuhteeni (16- ja 17-vuotiaana) aloittanut yhtään parisuhdettani muuten kuin seksillä ekan tapaamisen aikana...tajusin just :D)

Tylli (Ei varmistettu)

WOW! Olin eka silleen, että en kommentoi. Ja sitten olin silleen, että ei näin! Itselläkin on kokemus tyypistä, jonka "ihastus jotenkin lopahti, kun harrastettiin sitä seksiäkin heti ekana tapaamisiltana". Aha. Pohdin tässä, että onkohan tässä kyse samantyyppisestä asiasta kuin #lääppijä eli seksuaalinen häirintä. Eli jokaisella naisella on tällaisia kokemuksia, mutta tämäkin niin arkipäiväistä pskaa, ettei kukaan jaksa sen enempää asiasta sanoa. Vaikka tietty pitäisi!

CougarWoman
CougarWoman

Onneksi suurin osa petikumppaneista on ilmeisesti myös tämän keskustelun perusteella (oikeutetusti) sitä mieltä, että sillä ei pitäisi olla mitään väliä. 

Ei kai tuota ihan seksuaaliseksi häirinnäksi voi mieltää, ikäväksi stereotypiaksi vaan... Siis aihetta mitenkään vähättelemättä. Kai jokaisella on - tai pitäisi olla - sukupuolesta riippumatta oikeus ilmaista sitä omaa seksuaalisuuttaan ihan haluamallaan tavalla (niin kauan kuin asialla on kaksi suostuvaa aikuista), ilman että pitäisi ruveta huolehtimaan "maineestaan" tai "kelpoisuudestaan parisuhdemarkkinoilla"? (Puhun siis nyt nimenomaan Suomesta, muuallahan asiat ovat todella paljon pahemmalla laidalla.) 

Tylli (Ei varmistettu)

Toivottavasti tosiaan näin, että suurin osa ihmisistä ajattelee hieman toisin asiasta kuin nämä tapaukset.

Ja oops, en tarkoittanut, että tämä kapea-alainen katsantakanta olisi seksuaalistahäirintää vaan pohdiskelin, että onkohan kyseessä yleisempikin ilmiö, joka ei vain ole tullut puheeksi naisten kesken syystä tai toisesta. Ja näin siis mielestäni tämän seksuaalisen häirinnän yleisyyden kanssa kävi - valitettavan yleinen ilmiö, josta alettiin puhua vasta tiettyjen sattumuksien jälkeen.

CougarWoman
CougarWoman

Toimituksen tämänpäiväinen juttu Tindertaideprojektista muuten kertoo samanlaisista asenteista... 

Wowii (Ei varmistettu)

Menin playerin kanssa yli vuosi sitten ekoilla deiteillä suoraan sänkyyn ja kas kummaa sitä ollaan suhteessa kyseisen miehen kanssa vaikka molemmat oli silloin yhtä mieltä siitä että tämähän on vain pelkkää seksiä - friends with benefits -korkeintaan. :D

CougarWoman
CougarWoman

Jep - Ykkösmiehen kanssa ei edes oltu deiteillä - se oli mulle baaripoka ja vice versa... :D 

Olin ensin, että en sano mitään.. Mutta sitten ajattelin, että sanon... :D

Itse lähtökohtaisesti ajattelen sillä tavalla, että jos joku henkilö on seksuaalisesti haluttava, saan harrastaa hänen kanssaa seksiä vaikka sitten ensimmäisellä tapaamiskerralla, jos siltä tuntuu ja mielestäni se ei saa olla määritteenä sille, että onko henkilö potentiaalinen seurustelukumppani enää sen jälkeen. 

Usein mietin, että minkä takia seksi ensimmäisillä treffeillä on niin suuri tabu.. Onhan se intiimiä juu ja osa ihmisistä tarvitsee jonkinlaisen vahvan tunnesiteen, että pystyy ylipäätään intiimiin kanssakäyntiin... Mutta...

Jos miettii, että joku nainen pidättäytyy seksistä sen 2-3 kk tapailun alkuvaiheessa, mietin vain, että mikä siitä naisesta tekee sitten "puhtaamman ja vahvemman", jos esimerkiksi naisella on ollut seksikumppaneita enemmän, kuin voi kahden käden sormilla (ja kahden jalan varpailla) laskea. Tai mitäs jos vaihtoehtoisesti hän on käynyt tyydyttämässä seksuaaliset tarpeensa jossakin muualla sinä aikana, kun on tapaillut tätä potentiaalista miestä? 

Mielestäni nainen on silloin vahva, kun hän osaa itse päättää, koska sitä seksiä sitten harrastetaan, eikä sillä tavalla, että on jotain " 2 kuukauden puhtaus ja vahvuus-sääntöjä", jotka määrittelevät sen, onko nainen potentiaalinen seurustelukumppani vai ei... Niin ja en myöskään näe mitään pahaa siinä, jos nyt haluaa olla harrastamatta seksiä esimerkiksi ensimmäiseen puoleen vuoteen, jos se tuntuu oikealta.. 

Seksi on oikeastaan VAIN seksiä.. Mielestäni siitä pidättäytyminen tai sen aktiivinen harrastaminen monen eri ihmisen kanssa ei määrittele sitä, onko ihminen luotettava kumppani tai hyvä tulevien lasten äiti. Sitä paitsi itse näen, että seksin harrastamisessa ei ole mitään pahaa. Sehän vain lisää tietoutta omasta kehosta ja hymyä huulille päivään.

Samoiten miehet voisivat itse miettiä, että miksi he olettavat, että naisen on pidettävä siveysvyö tiukasti kiinni ensimmäiset 2 tapailukuukautta, jotta tämä olisi kunniallinen ja potentiaalinen, ei helppo, tyttöystävävaimolastenäiti-ehdokas.

Jätettäiskö nää vanhat esim. uskonnoista tulleet säännöt jonnekkin komeroon ja tehtäis just niin kun itse halutaan?! :D

Sori kun tuli tämmönen epäselvä raamatullinen tätä seksivalistusta, mutta oli pakko vähän spekuloida. 

CougarWoman
CougarWoman

Hyvää pohdintaa - kiitos! 

Paradoksaalisesti muuten: mun ensimmäinen poikaystävä dumppasi mut, koska pihtasin. Koskaan ei siis oo hyvä! :D (Ja seurustelua oli siinä vaiheessa kestänyt huikeat 3 viikkoa.) 

Voi ei! :D Koskaan ei siis todellakaan ole hyvä :D 

miz
miz

jaaha itsekin siis varmaan pitäisi pidäyttäytyä kauemmin kuin sen ensimmäisen tapaamisen verran jos se kerta määrittää että oonko mä tyttöystävä materiaalia miehille vai en (ja siis oisin). Terveisin menin sitten sänkyyn toisella tapaamiskerralla mm. tän hetkisen tyypin kanssa, edellisen tyypin ja mm. exän kaa, mut exä haluski heti alkaa seurustelee kun oltiin nähty. On mulla prkl halutkin.. ja siinä se on sitten ongelma et jos pihtaa kauan sen tapailun aikana toinen ehtii käydä toisten naisten sängyissä. Eli tyhmää miesten määritellä onko joku potenttiaalinen tyttöystävä vai milloin toinen suostuu sänkyyn. Nyt joku kampanja käyntiin missä avataan miesten näkökulmaa tästä asiasta. Ei se meistä kerta todellakaan tee sen huonompaa tyttöystävä matskuu milloin päätetään hyppää sänkyyn liika pihtaaminen on musta liikaa. Onhan sitten niitäkin jotka haluaa yhdenillanjuttuja mutta jos on on jo toiselle kertonut mitä hakee niin onko sillä niin väliä milloin sitä peittoa heilutetaan. Itse olen kyllä kertonut selkeästi mitä etsin, nähtävästi ei vaikutusta.

WOWismi (Ei varmistettu)

Kuukari hei, miksi on niin että jos nainen koskettaa miestä (halaa tai kosketus olkapäälle) niin sehän tarkoittaa automaattisesti että nainen haluaa seksiä miehen kanssa? Miksi mies voi koskettaa naista ystävänä mutta nainen ei voi koskettaa miestä ystävänä?

CougarWoman
CougarWoman

Eeeääägghhh mä tähän osaa vastata, kun en ole samaa mieltä edes kysymyksestä! :D

Kun siis mun mielestä ei ole niin, että jos nainen koskettaa miestä, niin se tarkoittaa automaattisesti seksiä; tai että jos mies koskettaa naista, niin se ei tarkoita... Kai se on enemmän kiinni kosketuksen kontekstista, ja ihan lähtökuopissa siitä, onko kosketus ylipäätään toivottu. 

Kyllä mä ainakin koskettelen (miespuolisiakin) työkavereita ja he minua ilman sen kummempaa seksuaalista latausta, tiivis työyhteisö kun ollaan. Ja joskus sitten koskettelen miehiä (en kollegoita tosin, heh) ihan siinä seksimielessä. ;) 

Ja universumi nauraa

Mä en edes ymmärrä koko kysymystä. Elän kaiketi eri todellisuudessa.

Mä kyllä koskettelen ja halailen niin miehiä kuin naisiakin, eipä ole tullut mieleen, että viestisin sillä mitään seksuaalisia aikeita :D

Se mun mielestä on aina aika hilpeetä, että miehet harvoin halailee toisiaan, mutta ne halaa kyllä seurueen naiset. Siis miehet ne kättelee ja naiset halaa. Hassun näköistä.

Työkavereita en halaile, ellei ole jostain onnittelusta kyse. KOSKA en halua halata niitä kaikkia ja on jotenkin epäystävällistä jättää sit jotkut halaamatta. Ku nehän tietty sais siitä traumoja ;D Silti jotkut syöksyy halaamaan, kun ei olla vaikka kuukauteen nähty. No, mikäs siinä. Kyllä mua saa halata, mutta en mä siihen aloitetta tee. 

Toki onhan niitäkin tyyppejä, joita pitää mennä käsi ojossa vastaan, etteivät vaan sieppaa syliinsä. Niitä, jotka pitää kiinni vähän liian pitkään, puristaa liikaa, nuuhkii.. Yök.. Toivottavasti joku ei ajattele musta samoin..

CougarWoman
CougarWoman

Aikauhee, tuosta tuli mieleen 'anekdootti' muutaman vuoden takaa. Mulla oli pienimuotoinen luokkakokous (tai itseasiassa ihan vaan luokkatovereitten enemmän tai vähemmän spontaani tapaaminen) kun olin Helsingissä käymässä, ja Ykkösmies oli myös mukana. 

No, mentiin sitten tapaamaan entisiä luokkakavereita, ja kun ilta oli taputeltu, sanottiin sitten heipat ja halattiin tietysti. Yksi näistä mun ex-luokkakavereista (nainen) halasi sitten Ykkösmiestä. Ja halasi. Ja halasi. Se halaus pitkittyi niin, että koko porukka alkoi olla tooodella vaivautunut - Ykkösmies tietysti kaikkein eniten. 

Jälkeenpäin Ykkösmies kertoi, että se nainen oli vielä kuiskannut Ykkösmiehen korvaan halatessaan, että "sä tuoksut todella hyvältä". Ykkösmies sanoi, että jäi vähän likainen olo halauksesta :D 

WOWismi (Ei varmistettu)

TISsissä Iiro sanoi että Elina on ihastunut ja haluaa varmasti seksiäkin kun eihän se muuten tulisi viereen halailemaan ja koskettelemaan. Sama tuntuu ihan irl pätevän nimittäin, naisena kosketin miehen polvea sanoessani että älä huoli kyllä sä jonkun kivan vielä löydät, seuraavaksi mies yritti pussata minua yksin jutellessamme ja totesi haluan häntä koska olin koskettanut häntä. Tähän sellainen ekskusemuaa??

yksiplusnolla
yksiplusnolla

Minustakaan ei ole niin, että kosketus tarkoittaisi automaattisesti seksuaalista haluamista, mutta semmosen oon huomannu, että jos aika nopeasti ei ole mitään kosketusta, niin ei se juttu kyllä seksuaaliseksi päädykään. Jotenkin se koskettamisen aloittaminen myöhemmin tuntuu tosi vaikealta. 

Naislaif
Naislaif

Wow!

Mikään ei siis ole muuttunut. Ei helvetti, oliko tuo keskustelu ihan totta. Tämän päivän mies kykeen moiseen ajatteluun ja pohdintaan. 

Wow!

Tunnen itseni tyhmäksi, kun en treffaillessani osannut ajatella miehen kaltaisesti.

Pidän itseni puhtaana ja limakalvoni kostena, mutta toisella tapaa ajattelevalle miehelle.

Hyvä sinä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse en usko, että mitään suhdetta lopulta muuttaa se, harrastaako seksiä heti vai myöhemmin. Kyllä, tältä se saattaa vaikuttaa ja tällä sitä saatetaan perustella, mutta jos orastava parisuhde ei kestänyt sitä, että nainen harrasti miehen kanssa seksiä ensimmäisillä treffeillä, ei se varmaan tule kyllä kestämään kovin paljoa muutakaan.

Olen itse deittaillut ihmisiä, joiden kanssa olen harrastanut seksiä heti ekoilla treffeilla, sellaisia joiden kanssa olen odottanut sen maagisen pari kuukautta ja onpa muutama tapailusuhde alkanut ihan yhden illan jutuksi tarkoitetusta tapauksesta. Siinä hetkessä on ehkä tuntunut, että tapailun suuntaa olisi voinut muuttaa harrastamalla seksiä aikaisemmin tai myöhemmin, mutta tuskinpa loppujen lopuksi. Kyllä ne suhteet kariutuivat sitten muista syistä.

Ja toisaalta voisiko olla, että jotkut naiset ovat myös keksineet tällaisen seksuaalisen pidättyväisyyden olevan se puhtauden määritelmä ihan aivan itse? Mitä sitten. Kyllähän se pitää saada naisille suoda, jos haluavat. Ei heilläkään välttämättä kyse ole siitä, että halutaan vältellä seksin harrastamista viimeisen asti siksi, että parannetaan omia asemiaan parisuhdemarkkinoilla. Ehkä kyse vain on siitä, että seksiä ei HALUA harrastaa ennen kuin toisen tuntee kunnolla. Sekin on ihan todella jees! Ei siinä välttämättä ole kyse mistään parisuhdepelien pelaamisesta.

Vaikka blogitekstisti tarkoitus oli ilmeisesti olla voimaannuttava ja patriarkaatin kahleista vapauttava, oli se mielestäni kaikkea muuta ja ampui itseään jalkaa. Niin, naisille ilmeisesti ainoa syy pidättäytyä seksistä on se, että halutaan parantaa osakkeiden arvoa miesten silmissä ja miehet ei halua parisuhdetta naisten kanssa, jotka harrastavat seksiä ekoilla kerroilla.

Vierailija (Ei varmistettu)

Niinpä, miksiköhän kaikki naiset eivät mene heti ekoilla treffeillä sänkyyn. Juuri ennen tätä postausta luin erään Hesarin kolumnin, ja sielläkin oli kommenttiosiossa vastaavia ajatuksia:

"Jokainen nainen saa toki valita kumppaninsa ja harrastaa irtoseksiä niin paljon kuin haluaa. Minulla on myös oikeus valita kumppanikseni (pitkäaikaisemmaksi) nainen, joka ei ole koko kylän polkupyörä. Toki yhden illan huvitteluun kelpaa vähän lutkempikin tapaus."

Niinpä niin.

CougarWoman
CougarWoman

No huh huh...pystytkö linkkaamaan kolumnin, tekee mieli käydä nostattamassa verenpainetta? ;D 

yksiplusnolla
yksiplusnolla

Veikkaisin tätä: http://www.hs.fi/m/elama/a1462939818555?ref=hs-mob-feature4

vaikka en siis tuo kyseinen kommentoija ollutkaan :)

CougarWoman
CougarWoman

Ah - mähän jopa luin ton - mutta en kommentteja. Ja nytkin piti keskeyttää, kun vastaan tuli tämä:

"Ei järvi soutamalla kulu, mutta käytetyn auton ostaminen on tarkkaa hommaa. Jos uutuusarvo on jo laskenut, on arvioitava myös kilometrit ja yleiskunto. Moni ei pidä huolta omistaan. Kaikenlaista iljettävää löytyy myöhemmin."

Mitvit?!

yksiplusnolla
yksiplusnolla

Seksi- ja deittailuaiheisten juttujen kommentit on aina helmiä täynnä. Mot ^

:D

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko tuollaiset miehet sitten omasta ja naisten mielestä poikaystävä/aviomiesainesta? Mies, joka odottaa, että nainen kontrolloi seksuaalisuuttaan ja uuden ihmissuhteen dynamiikkaa laskeskelemalla koska olisi oikea aika ANTAA sitä seksiä!! Itse olen kiinnostavien miesten kanssa aina päätynyt sänkyyn hyvin varhaisessa vaiheessa, koska olen ollut niin kiinnostunut siitä ihmisestä joka mielessä ja siitä kerrasta suhde on sitten jatkunut vuosia.
Onko miehillä siis sittenkin hieman heikko itsetunto naisten seksuaalisuuden edessä, jos kela pyörii näin "tämä nainen halusi seksiä minun kanssa ja jopa tykkäsi siitä, onkohan se samanlainen kaikkien kohtaamiensa miesten kanssa..." Kun oikea johtopäätös olisi kai se, että tämä nainen halusi seksiä juuri MINUN kanssa..! Tai ehkä nuo miehet ovat niitä, jotka paremman puutteessa polkevat kaikkea liikkuvaa ja sitten kuvittelevat tapaamiensa naisten olevan samanlaisia.

tee (Ei varmistettu)

WORD! Sama ajatus nousi minunkin mieleen: onko tuolla lailla ko. asiasta ajattelevaksi paljastuvat miehet sitten sellaisia, jonka kanssa pimut oikeasti haluavat elämänsä jakaa, tai edes harkita vakavampaa deittaamista?!? Antaa meinaan varmasti viitteitä miehen muustakin ajatusmaailmasta ja yleisestä suhtautumisesta naisiin tasavertaisina yksilöinä miesten kanssa, jos kriteerinä jo parisuhteen aloittamisen harkintaankin on sen 'puhtoisen neitsyen' löytäminen! Ei jatkoon!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.