Yhdessä julkisella paikalla

Mr. Mossadin tynkävierailun jälkeen on tavallaan onni, että seuraava tapaaminen järjestynee nopeasti. Ensi viikon viikonloppuna on tarkoitus ottaa revanssi – joskin samalle viikonlopulle on myöskin skeduloitu pienimuotoiset festarit, jonne aiomme mennä yhdessä, sillä siellä esiintyy yksi meidän molempien lempiartisteista.

(Jätän tietyistä syistä kertomatta, mitkä festarit ovat kyseessä, hehe.)

Ja kun viime torstainen yhteinen illallinenkin peruuntui (minun aloitteestani, kun olin niin flunssainen vielä edellisenä iltana), tämä festaritapahtuma tulee olemaan meidän ensimmäinen “julkinen esiintymisemme” yhdessä. Se jännittää.

Olen kerran seurustellut aikani tyypin kanssa, joka oli kahden kesken vallan ihana tapaus. Oltiin joko heillä tai meillä, pusuteltiin ja humputeltiin, ja aloin olla vähän sitä mieltä, että tässäpä timanttinen tyyppi.

Vaan kuinkas kävikään – ensimmäinen ilta “julkisesti yhdessä” minun ystävieni kanssa, ja tyypistä kuoriutui täysi juntti, joka käytöksellään sai minut häpeämään sitä, että juuri hän oli minun mielitiettyni. Ystäväni eivät tietysti sanoneet mitään, mutta näin heidän katseistaan, että he ajattelivat minun ansaitsevan parempaa.

Sen jälkeen minunkin oli vaikea katsella tyyppiä samalla tavalla, ja suhteemme kariutui aika pian tuon “ulostulon” jälkeen.

Mr. Mossadin tapauksessa tarkoitus ei tietenkään ole esitellä häntä minun ystävilleni – korkeintaan muutama hyvänpäiväntuttu saattaa tulla vastaan, eikä tarkoituksenamme ole olla festarialueella sisäkkäin tai edes söpöstellä sen kummemmin; kunhan vaan hengataan yhdessä ja syödään (ja juodaan!) hyvin.

Mutta se, miten tyyppi huomioi toista julkisella paikalla, voi kertoa toisesta paljon.

En muuten ole harrastanut julkisella paikalla oleskelua kenenkään rakastajani kanssa sitten Nörttipojan, ellei yhtä yhteistä seksinjälkeistä lounasta Finanssimiehen kanssa lasketa (ja ei sitä lasketa). Hmm. 

Tietysti minua jännittää myös oma käytökseni; en ajattele hetkeäkään olevani ainoa, joka enemmän tai vähemmän salaa tarkkailee “kumppaniaan” tämmöisissä tilanteissa? 

im_watching_you.gif

Kommentit (6)
 1. Totta on, että julkinen esiintyminen tuo meistä kaikista esiin puolia, jotka kahden kesken jäävät piiloon. 

  Oletko pohtinut, etä pidätkö kiinni kädestä, saatatko suudella? Pohtivatko teidät näkevät ihmiset, että siinäpä ihastunut pariskunta?

  Tahtoipa tai ei, niin elämä kuljettaa ja muuttaa aiottua suuntaa. 

  Jää nähtäväksi kuinka teidän tarina kulkee, vaikutittepa siihen itse tai ette.

  <3

  1. Enpä ole ajatellut niin pitkälle…festareilla tulee yleensä otettua hieman juomia, että kai siellä jonkin asteista lääppimistä saattaa illan venyessä tapahtua… 

   Eihän me olla ihastuneita 😉 

   Hyvää viikonloppua! <3 

 2. Ihmisestä saa aika hyvän kuvan myös silloin kun tarkkailee miten se puhuu asiakaspalvelijoille. Näin aspana itselle tulee aina silloin tällöin vastaan sellaisia kokovartalokusipäitä, eikä todellakaan tulisi mieleen itse käyttäytyä noin. Niinpä aina hävettää ihan pirusti, jos joku alkaa tietoisesti vittuilemaan ja nöyryyttämään aspaa.

  Yhden miehen kanssa tuli ekat ja vikat treffit juuri tästä syystä. Muuten ihan kiva, mutta ämmitteli aspoja ja kommentoi niiden ulkonäköä, tyyliin ”Mikään ihme että tässä tilauksessa kestää, kun tuo ämmä on niin läski, ettei se jaksa lyllertää keittiöstä tänne asti. Se varmaan söit matkalla meidän ruoat.”

  Koska itse oli about samaa kokoluokkaa kuin kyseinen aspa, ilmoitin miehelle, että tästä ei tuu kyllä mitään, ei ollut kivaa ja ei tartte soitella, kiittihei. Vaikka ukko olisi ollut yhteenliiskattu bradpittjohnnydepp, niin en todellakaan haluaisi seurustella tuollaisen ihmisen kanssa. Eihän sen kanssa kehtaisi liikkua missään oman kodin ulkopuolella.

  1. Niin totta tämä! Se myötähäpeän määrä on kyllä sanoinkuvaamaton.

   En tajua ylipäätään ihmisiä, jotka arvottavat toisia ammatin tai koulutuksen perusteella – tämmöiset piirteet tyypissä ovat kanssa ehdoton deal breaker. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *