Ykkösmies teki aloitteen!

Eilen oli päivä, joka kaikkien päivienkin ranking-listassa nousisi helposti kärkikymppiin. Aloitimme itsepäisesti grillauskauden (rehellisyyden nimissä myönnettäköön, että grilli on tyyppiä “paina nappia ja mene sisälle odottamaan sen lämpiämistä”) ja sillä välin kun itse marinoidut ribsit kypsyivät, kuoputimme puutarhassa vanhoja, kuolleita kasveja pois tehdäksemme tilaa uudelle sadolle. Tänä vuonna vihannesmaahan tulee palsternakkaa, purjoa, kevätsipulia ja papuja; ja yrttitarha tulee koostumaan korianterista, basilikasta, mintusta, persiljasta ja tillistä.

Ribsit kypsyivät täydellisesti ja kylkiäiseksi grillatut maissintähkät olivat ihanan makeita. Palanpainikkeeksi pari lasia viiniä ja Ykkösmiehelle olutta.

Ruuan jälkeen saunaan, maltoimme saunoa yli kaksi tuntia vetreyttääksemme puutarhassa kykkimisestä kipeytyneitä lihaksia. Tuikkukynttilät saunan ja pukuhuoneen suolakristallisissa tuikunpidikkeissä loivat miltei mystisiä varjoja saunan hämäriin nurkkiin, ja taustalla Youtubesta bongatut himalajan kellot pläjäyttivät pisteen i:n päälle rentoutumiseen. Jäähyllä olimme lähekkäin, nautimme saunaolutta ja koskettelimme toisiamme vaivihkaa. Pitkästä aikaa tuntui…luonnolliselta olla toista lähellä, ihan vaan olla.

suolakristallit.jpg

Kuva suolatuikuista täältä. Myönnettäköön, etten ostanut niitä niitten ”positiivisten terveysvaikutteiden takia”, vaan koska ne olivat mielestäni kivan näköiset.

Nukkumaanmenoaika ja perinteinen iltasuukko. Joka venyi. Ja venyi. Miehen aloitteesta. Olin itse aika rättipoikki ja itseasiassa enemmän kuin valmis Höyhensaarille, mutta jos toinen kerrankin tekee aloitteen, siitä ei kieltäydytä samalla lailla kuin lahjahevosen suuhun ei katsota.

Ja eipä siihen paljon tarvittu – yksi kosketus rinnalle ja ping, nänni pomppasi kuin paistomittari kasslerissa. Ja kun suunsa löysi sille, olin välittömästi kuin ankerias glyseriinisammiossa.

Itse seksi oli taas…noh, ei kliimaksiin johtavaa. Mutta olipa kuitenkin seksiä ja läheisyyttä! Ja jotenkin ei edes haitannut että orgasmit jäivät saavuttamatta – olimme ilmeisesti vielä saunanraukeassa zen-tilassa, liikkeetkin kuin laavalampulla.

Kyllä se tästä. 

Kommentit (3)
  1. Uhkaus näköjään tehosi ;D Meinasitko nörttipojalle kertoa?

    1. Kerron sitten kun nähdään, en nyt viitsi erikseen aiheesta meiliäkään laittaa 😀 

  2. Jee!

    Mekin alotettiin viikko sitten viikonloppuna grillikausi. Mies päätti kaupassa ostaa pihvit ja paistaa ne. Kunnes kotona maustaessaan niitä totesi, että ketut me mitään paisteta, mehän GRILLATAAN! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *