Yökyläsöpöstelyä

Nörttipoika oli keskiviikkona yökylässä. Postaus viivästyi, koska Väsymys. Eilen puoliltapäivin huomasin toivovani, että tuplaespresson voisi injektoida sen sijaan, että se pitäisi juoda. Mutta kyllä se oli sen arvoista.

Hain Nörttipojan muutamaa tuntia normaalia aikaisemmin asemalta; kuitenkin sen verran myöhään, että sain salakuljetettua hänet kotiini pimeän turvin. Olin jopa säätänyt auton sisävalon siten, ettei se mene ovia avatessa päälle. Ne pienet yksityiskohdat.

Menimme yksissä tuumin suoraan makuuhuoneeseen ja heittäydyimme sängylle suudellen. Nörttipoika kietoi pitkät säärensä ympärilleni, veti minua lähemmäksi. Makoilimme tovin kiinni toisissamme toistemme läheisyydestä nauttien; ei ollut kiire mihinkään. Oli ihanaa vain olla, tuntea toisen kosketus, aistia toisen tuoksu. Vähä vähältä vaatteet vähenivät ja alastomat vartalomme kiinnittyivät toisiinsa kuten niin monesti ennenkin; kosketukset kipunoivat kuumalla iholla, suudelmat saivat määrätietoisuutta. Nörttipoika tuli päälleni ja lepäsi lantio lantiotani vasten, painoi itseään minuun. Rakastelun paras hetki juuri ennen penetraatiota; kun jokainen solu huutaa häntä sisälleni, se hetki kun hän vihdoin työntyy minuun.

Kerta kerralta se tuntuu paremmalta. Nörttipoika tietää tarkkaan, miten koskea, mitä tehdä. Matka kliimaksiin on pidempi, viivyttelevämpi, aistillisempi. Nautinnon eksponentiaalinen lisääntyminen joka purkautuu yhtäaikaiseen orgasmiin. Jälkeenpäin tärisemme molemmat, tasoittelemme hengitystämme, kosteat rintakehämme synkronisoivat sydämemme hakkaamaan samaan tahtiin. Koko keho kihelmöi, tuntuu samaan aikaan raukealta ja euforiselta; tunnen Nörttipojan sykkivän sisälläni, jokainen nykäys tuntuu selkäpiissäni asti, saa minut sävähtämään; se huvittaa häntä. Parasta huumetta.

Jälkeenpäin, aikamme toisissamme kiehnättyämme, Nörttipoika pomppaa ylös kuin ampiaisen pistämänä. “Hei melkein unohdin – mulla on sulle jotain!” Kävelee repulleen, penkoo sieltä jotain pientä; loikkaa takaisin sänkyyn ja pudottaa jotain kämmenelleni. “Tässä.”

USB-tikku.

“Niin kun viime kerralla oli niistä bändeistä puhetta joita et tuntenut, kokosin sulle tähän valikoiman sen perusteella mistä itse tykkään ja mistä ajattelin, että sinäkin tykkäisit.”

Awww. Nörttipoika oli tehnyt minulle mixed tapen. Viime kerralla kun sain sellaisen, olin vielä teini ja mixed tape oli C-kasettimuodossa. Olen selkeästi regressoitunut suhteemme aikana takaisin teini-ikään – ensin se fritsu, nyt mixed tape. Mitä seuraavaksi – ei-toivottu teiniraskaus? Heh heh.

mix-tape.gif

Ruokailimme hyvällä halulla (pekoni-papusalaatti oli mieluisa yllätys ja teki kauppansa) ja vetäydyimme sohvalle kuuntelemaan Nörttipojan valittuja. Aivan liian pian oli aika mennä nukkumaan – kello lähenteli jo puoltayötä ja aamulla olisi aikainen herätys. Emme tietenkään malttaneet nukahtaa ennen kuin olimme rakastelleet vielä kerran, tällä kertaa rajummin.

Vähäisten yöunien jälkeen herätys soitti kuudelta aamulla. Oli vielä pilkkopimeää. Nörttipoika murisi unisesti hyvät huomenet, veti minut kiinni lämpimään alastomaan kehoonsa, painoi päätäni rintakehäänsä vasten. Kietouduin kiinni häneen, hengitin hänen tutuksi käynyttä tuoksuaan. Rintakarvat kutittivat. Kohta Nörttipoika otti kiinni leuastani, suuteli raukeasti. Aamun henki oli valkosipulia ja eilisiltaista olutta, mutta se oli toisarvoista; tärkeämpää oli olla lähellä. Yhtäkkiä havahduin huomaamaan, että olin aikaisesta ajankohdasta ja väsymyksestä huolimatta taas valmis – ja niin oli Nörttipoikakin. Rakastelimme taas senkin uhalla, että töihinlähtö viivästyisi.

Nörttipoika rutisti minua itseensä vasten, nuuskutti hiuksiani. “Mä voisin herätä näin vaikka joka aamu.” 

suhteet rakkaus seksi oma-elama
Kommentit (15)
 1. Blogisi on saman aikaisesti kiinnostavaa ja kaameaa luettavaa. Ainakin tällaiselle vastarakastuneelle. Toivoisin, ettei suhteessani ikinä kävisi noin, mutta yllättävän usein niissä kai sitten käy. Aikaisempi suhteeni loppui juuri huonon seksin ja liian kaverillisuuden myötä. Seksi on ainakin vielä ihan täydellistä uudessa suhteessani, mutta useinhan suhteen alussa kaikki on täydellistä 🙂 Pahimmalta tuntuu molempien miestesi suhteen. Vaikka aviomiehesi antaisikin anteeksi pettämisesi niin tiedän että se tuntuu hänestä varmasti todella pahalta ja saa omanarvon tunnon niin alas, että paluuta ei välttämättä ikinä ole. Toiseksi tuntuu pahalta nörttipojan puolest, sillä hän vaikuttaa aidosti rakastuneelta. Nuoruuden huumassa ei ymmärrä faktaa, ettei toinen olekaan jättämässä puolisoaan lopulta ja tämäkin jättää luultavasti elinikäiset arvet. Varmasti tunnet valtavaa syyllisyyttä tilanteesta itsekin. Todella vaikeaa on varmasti luopua nörttipojasta jos et jää kiinni tai hän ei lopeta suhdetta. Oli pakko kommentoida, koska tämä blogi on herättänyt itsessäni niin suuria ahdistuksen tunteita! Kiitos kuitenkin blogista!

  1. Uh, elä ahdistu <3 

   Nörttipoika on jo välissä täyttänyt 27 eli enpä häntä kovin nuoreksi enää tituleeraisi, ja hän tietää kyllä tasan tarkkaan etten tule koskaan jättämään miestäni hänen takiaan. Eipä silti, ei hän minua seurustelukumppaniksi haluaisikaan (enkä minä häntä). Vaikea selittää, mutta ilmeisesti voi olla voimakkaita tunteita toista kohtaan ja silti samalla olla sen verran realisti, että tietää että ne tunteet ovat tilannesidonnaisia, ja jos tilanne muuttuisi niin tunteetkin hiipuisivat luultavasti aika äkkiäkin. 

   Syyllisyyttä – aviomiestäni kohtaan joskus (mutta en aina), Nörttipoikaa kohtaan en ikinä. 

   Mutta siinä osuit täysin oikeaan, että Nörttipojasta luopuminen tulee olemaan vaikeaa! 🙂

   1. ah! Yritän olla ahdistumatta! Vaikeaa sanoa muille, mikä on kussakin tilanteessa oikein/oikea ratkaisu, kun kaikkien kohdalla tapaukset ovat niin erilaisia ja jokainen tuntee omalla tavallaan. Voimia ja viisautta teille!

 2. Ettekös te olleet sen ykkösmiehesi kanssa sopineet suhteessanne seksittömästä kuukaudesta ja miehelläsi on muistaakseni runkkauskieltokin juuri nyt päällä?! Sanoisin, että sinun puoleltasi on todella törkeää tehdä tuollaisia sopimuksia ja vieläpä kieltää mieheltäsi itsetyydytys samaan aikaan, kun itse naiskentelet rakastajasi kanssa sopimuksista piittaamatta. Mikä ihmeen sopimus sellainen on, jossa sinä pimität toiselta osapuolelta aika halvatunmoisen ison asian?

  Ja mihin perustat uskosi, että miehesi antaisi sinulle sekä pettämisen että tämän blogin kirjoittamisen anteeksi, jos jäisit kiinni? Minä en antaisi enkä usko, että tunnen yhtäkään ihmistä, joka antaisi anteeksi luettuaan esimerkiksi ’Paskaa seksiä’ -postauksesi, jos itse olisi siinä se paskan seksin tarjoaja…

  1. Voit tietysti sanoa mitä haluat – sana on vapaa! Korostaisin kuitenkin ennen kuin suusi vaahto valuu rinnuksillesi asti, että seksitön kuukausi -soppari koski vain miestäni ja päätös tehtiin yhdessä. Tämä, koska miehelläni (kuten monesti ennen olen kertonut) on vaikeuksia saada orgasmi yhdynnässä; ajateltiin että totaalipidättäytyminen voisi kasvattaa hänen halujaan ja siten edesauttaa kliimaksin saavuttamista kun harrastamme yhdessä seksiä. Mieheni suostui omaan seksittömään kuukauteensa, olisi toki voinut kieltäytyäkin halutessaan. Suostui, koska myös haluaa saavuttaa orgasmin meidän kahden välisessä seksissä. 

   Ihan vaan siltä varalta että sisälukutaito tökkii tai muuten vain ollaan hysteerisessä suuvaahtotilassa, vielä pähkinänkuoressa: minä en ole rikkonut sopimusta abstinenssista, koska se ei koskenut minua.

   Sehän on uskonasia kuten itsekin mainitsit 😉 Mieheni ei tule koskaan löytämään blogiani; ja vaikka löytäisikin, en ole kirjoittanut hänestä mitään sellaista mitä en ole myös suoraan hänelle sanonut. Mieheni tietää, että seksimme on minun mielestäni paskaa. 

   Sen enempää yksityiskohtiin menemättä, mieheni antaisi minulle pettämisen anteeksi, koska on pettänyt itsekin ja minä olen sen hänelle anteeksi antanut. Rakastamme toisiamme liikaa lopettaaksemme suhteemme pelkän avioliiton ulkopuolisen seksin takia. 

   Toivottavasti selvensi! …Zenhali 😉 
    

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *