Ystävänpäivän viikon haaste

Toimitus pukkasi Ystävänpäivän viikon haasteella, jossa pyydettiin meitä Lilyssä bloggaavia päivittämään sivupalkissa seuraamani blogit (tähän ei tosin ollut tarvetta – lista on aina ajan tasalla, hih), sekä vinkkaamaan ja linkkaamaan kolmeen kiinnostavaan blogiin. Valinta osoittautui oletettua vaikeammaksi, sillä virtuaalimaailma on pullollaan ahmien lukemiani blogeja. 

Kaikki kolme linkkaamaani blogia ovat sellaisia, joihin voin itsekin enemmän tai vähemmän samastua. Aloitetaan Satyan blogista “Sika miäs ja porsas naene kaupassa”. Blogilla tulee luultavasti olemaan lyhyehkö elämänkaari, sillä blogin kuvauksessa luvataan (vain, nyyh) 50 esimerkkiä:

“Työskenneltyäni vuosia useissa kaupoissa vakituisena ja keikkalaisena, olen alkanut vihaamaan koko ihmisrotua. Kerron teille 50 esimerkkiä siitä miksi tämän päivän Suomessa on käynnissä uusavuttomuuden ja sekopäisyyden orgiat, jossa kaikkien ikäluokkien miehet sekä naiset vapaaehtoisesti rypevät.”

Blogi saa samanaikaisesti nauramaan sekä irvistelemään vanhoille muistoille kultaisista vuosista kaupan- ja kiskantätinä. Asiakas on aina oikeassa eikä kestohymy haalistu koskaan huolimatta siitä, mitä tuulettimeen lentää.

Seuraavaan blogiin samastun, koska olemme bloggareina samaa ikäluokkaa, ja kärvistelemme vähän samojen (parisuhde)ongelmien kimpussa. Ansa T kipuilee blogissaan “A girl walks into a bar…” avioeron kynnyksellä, mutta kirjoittaa myös nasevasti muista  ongelmista ja muoteista, joihin naisten pitää mahtua:

“Keski-ikäinen, media-alalla työskentelevä nainen kipuilee avioeron kynnyksellä. Mutta eniten askarruttaa se, voiko pian nelikymppinen pitää lettejä?”

Ansa T, kyllä voi!

Viimeisessä blogissa hypätään pois Lilystä. Puumanhalaaja vaeltaa “Aikuista naista” –blogissaan muistojen poluilla; mistä ja milloin viehätys vanhempiin naisiin alkoi? Mitä konkreettisia askeleita otettiin kohti tapaamisia aikuisten naisten kanssa? Jo oikeasti aikuisen (arvioisin, että ikäiseni) “pennun” miesnäkökulmaa puumailuun. 

Hyvää huomista Ystävänpäivää kaikille, halatkaa toisianne! 

Kommentit (4)
  1. Apua, kuka tietää mitä AnsaT:n blogille tapahtui? Että ensin annetaan linkkiä mielenkiintoiseen blogiin, ja yks kaks se häipyy blogiavaruuteen 🙁

    1. Kääk, ei mitään hajua!!! 🙁 Olisikohan anonymiteetti kärsinyt..? Toinen vaihtoehto tietysti, että elämäntilanne on nyt sellainen, ettei ole haluja kirjoittaa. Toivottavasti Ansa T. vielä palaisi linjoille… 

  2. Ooh Ansa T sulaa suosionosoituksiin ja kiristää lettejään vielä hieman tiukemmalle. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *