Täytetyt kesäkurpitsat
Tässä nopea, helppo ja aivan i-h-a-n-a resepti. Olen todella ihastunut Go greenin tuotteisiin, varsinkin tähän reseptissä käytettyyn salsaan joka sisältää tomaattia,porkkanaa, kikherneitä sekä linssejä.
2 iso kesäkurpitsaa
250g naudan paistijauhelihaa
1 valkosipulinkynsi
1 pieni sipuli
1 kourallinen kirsikkatomaatteja
1 prk GoGreen Salsa Mediterranean
2 palloa luomu mozzarellaa
ripaus suolaa & sokeria
mustapippuria
basilikaa
Huuhtele kesäkurpitsat ja leikkaa ne puoliksi pitkittäin. Koverra sisus esimerkiksi jäätelökauhalla ja ripottele hieman suolaa päälle. Paista jauheliha sekä hienonnettu sipuli ja valkosipuli oliiviöljyssä. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan ja lisää pannulle. Kaada sekaan Go Green salsa sekä mausta suolalla, sokerilla, pippurilla ja basilikalla. Täytä kesäkurpitsat seoksella ja revi päälle mozzarellaa. Paista 200 asteisessa uunissa noin. 30min, voit nostaa viimeiseksi 10 minuutiksi lämmön 225 että mozzarella saa kauniin värin pintaan.
Nam,!