Back to basics- Täydellinen munakas

img_9969.jpg

Kaikki jotka ovat käyneet Pariisissa tietää että sieltä saa parhaimmat munakkaat. Täydellisen munakkaan salaisuus on kermainen ja valuva sisus.

Täydelliseen munakkaaseen tulee kolme luomukananmunaa, 1 rkl vettä, ripaus suolaa ja mustapippuria sekä yrttejä ( basilikaa, ruohosipulia, persiljaa)

Sekoita haarukalla lasissa kananmunat, vesi sekä suola ja pippuri. Huom, älä sekoita liikaa, keltuaisten ja valkuaisten ei pidä mennä täysin sekaisin. Lämmitä pannu ja lisää nokare voita. Kun voi on sulanut lisää kananmunaseos ja anna seistä 10 sekunttia. Vedä munakasta lastalla sivuilta keskelle ja kallista pannua niin että sivuille tulee taas seosta. Ripoittele silputut yrtit päälle.

Kun munakas on sivuilta hieman hyytynyt ja keskeltä vielä valuva, rullaa se lastalla toiselta sivulta aloittaen. Nauti tuoreen, paahdetun maalaisleivän kanssa.

 

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.