Fettucine Primavera

img_6468.jpgKaiken pääsiäisherkuttelun jälkeen teki mieli jotain kevyttä ja freesiä. Jääkaapista löytyi pötkö vuohenjuustoa, tuorepastaa ja vihanneksia, voilá. Pasta Primavera tarkoittaa kevätpastaa jossa pääosassa on vihannekset.

Fettucine Primavera 2lle nälkäiselle

250g tuorepastaa esim. fettucine

3 porkkanaa

1 kesäkurpitsa

3 valkosipulinkynttä

1 suippopaprika

puolikas vihreä chilipaprika

pieni pala vuohenjuustoa tai parmesaania/pecorinoa

hunajaa ja suolaa

basilikaa&timjamia

Pese ja kuori porkkanat. Pese kesäkurpitsat ja paprikat ja halkaise sekä leikkaa neljään osaan. Vedä kuorimaveitsellä ohuita pitkiä lastuja porkkanasta, paprikasta ja kesäkurpitsasta. Kuori valkosipulit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa myös chili viipaleiksi. img_6460.jpg

Laita pastavesi kiehumaan ja lisää suola. Keitä pasta ohjeen mukaan al dente. Paista vihanneksia oliiviöljyssä pastan kiehumisen ajan ( muutaman minuutin) ja mausta lorauksella hunajaa ja suolalla.

Valuta pastavesi pois ja lisää pasta vihannesten joukkoon sekä sekoita keskenään. Murenna juusto annoksen päälle, revi sekaan yrttejä sekä lorauta lopuksi oliiviöljyä.

 

img_6462.jpg

Ylläolevan kuvan altakastelevat yrttiruukut ovat Eva Solon ja aivan mahtavat! Puuvillanarut imevät juuriin tarvitsevansa määrän vettä ja riittää että muistat lisätä ruukun alla olevaan lasiin vettä muutaman kerran viikossa.

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.