Himosalaatti
Jos saisin syödä vain yhtä ruokaa loppuelämäni, se olisi ehdottomasti tämä nuudelisalaatti aasialaisella twistillä. Resepti on peräisin iki-ihanalta Ree Drummondilta joka kirjoittaa The Pioneer Woman- ruokablogia. Kun tätä salaattia maistaa ei voi lopettaa syömistä. Tästä satsista tulee todella iso kulhollinen mutta ikinä ei ole jäänyt yli.
Salaatti
1 paketti nuudeleita
puolikas kiinankaali
puolikas punakaali
1 pss pinaattia
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 vihreä paprika
rasia ituja
3 kevätsipulia tai varrellista kesäsipulia
Kastike
1 lime
8 rkl oliiviöljyä
8 rkl soijaa
3 rkl seesamiöljyä
1 dl fariinisokeria
3 rkl raastettua inkivääriä
2 valkosipulinkynttä
2 punaista chilipaprikaa
korianteria
Laita nuudelit kiehuvaan veteen ja anna seistä kannen alla 3 minuuttia ja valuta sitten kylmän veden alla. Leikkaa punakaali, kiinankaali ja paprikat ohuiksi suikaleiksi. Sekoita isossa kulhossa nuudelit, kaalit, paprikat, pestyt pinaatit ja idut.
Raasta inkivääri ja valkosipuli sekä viipaloi chili pieneksi. Sekoita kaikki ainekset kastikkeeksi ja lisää salaattiin. Sekoita käsintai pihdeillä niin että kastiketta tulee joka puolelle.
Voit myös lisätä salaattiin paahdettuja cashewpähkinöitä.
http://thepioneerwoman.com/cooking/2008/03/my_most_favorite_salad_ever_ever_ever_ever/