Kylmäsavulohitagliatelle
Taas helppo, nopea ja herkullinen ruoka.
Kylmäsavulohitagliatelle 2lle
1 pkt ( 250g) tuoretagliatellea
150g kylmäsavulohta
1 pieni fenkoli
1 pieni sipuli
1,5 dl herneitä
valkosipulinkynsi tai pari
2 dl luomuruokakermaa
suolaa&pippuria
rucolaa
parmesaania
( loraus valkoviiniä tai vodkaa )
Laita pastavesi kiehumaan. Murskaa valkosipuli ja leikkaa sipuli ja fenkoli pieniksi kuutioiksi ja kuullota niitä pannulla oliiviöljyssä.Lisää kiehuvaan suolattuun veteen pasta ja keitä ohjeen mukaan ( 3min). Lisää pannulle herneet ja suikaloitu lohi. Kaada kerma sekaan ja mausta suolalla ja pippurilla ( jos haluat, lorauta sekaan hieman valkoviiniä tai vodkaa). Valuta vesi pastasta ja kaada se pannulle kastikkeen sekaan. Jos haluat enemmän kastiketta voit lisätä kauhallisen pastan keitinvettä sekaan. Koristele annos rucolalla ja parmesaanilla ja lorauta oliiviöljyä päälle.