Lohinyytit

img_1871-1.jpg Tämä resepti bongattu toissa kesänä täältä http://pastanjauhantaa.blogspot.com/2010/06/kalanyytit.html ja useaan kertaan todettu hyväksi. 

img_1868-1.jpg

Lohinyytit

uusia perunoita

kesäsipulia

lohta

siitakesieniä

tilliä

koskenlaskija juustoa

kuivaa valkoviiniä

oliiviöljyä

suolaa & pippuria

Repäise foliosta ja leivinpaperista isot arkit. Laita folio alimmaiseksi ja leivinpaperi päälle. Viipaloi perunat ohuiksi viipaleiksi ja laita alimmaiseksi leivinpaperin päälle. Sirottele perunoiden päälle hieman suolaa. Leikkaa lohi annospaloiksi noin 150-200g per syöjä, mausta suolalla ja levitä perunoiden päälle. Leikkaa sipuli varsineen ja lisää siitakesienien kanssa lohen päälle. Lisää vielä paksut viipaleet koskenlaskijaa ja valuta päälle oliiviöljyä sekä reilusti valkoviiniä. Mausta tillillä sekä suolalla ja pippurilla. Sulje nyytit ja grillaa keskilämmöllä noin 20-30 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet. 

 

 

 

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.