Mangokanasalaatti
Nyt kun on palannut loman jälkeen takaisin arkeen tuntuu että haluaa hieman keventää lomaherkutteluiden jälkeen. Tässä raikas ja hyvänmakuinen salaatti mangomarinoidulla kanalla.
Mangokanasalaatti
1 pkt maustamattomia kananrintafileitä
salaattia ( minulla oli lollo rossoa, romainea ja rucolaa omasta penkistä)
hedelmiä ( nektariineja, vesimelonia)
kesäsipulia
Marinadi
2kpl kypsää mangoa (ready to eat)
3 rkl kalakastiketta
2 rkl sweetchilikastiketta
1,5 rkl luomuruokosokeria
3 valkosipulin kynttä
kourallinen tuoretta korianteria
4 rkl kookosmaitoa/kermaa
1 rkl limen mehua
1 punainen chili
Laita kanan rintafileet pakastepussiin. Kuori ja paloittele mango ( tässä ohjevideo: http://www.youtube.com/watch?v=lvLdPjpELyU). Poista chilistä siemenet. Laita tehosekoittimeen kaikki marinadiainekset ja aja tasaiseksi soseeksi. Kaada 1/3 marinadia kulhoon ja loput kanojen sekaan pakastepussiin. Sekoittele pussia niin että marinadia menee joka puolelle. Anna maustua jääkaapissa vähintään tunti ( tai yön yli).
Pese ja revi salaatit kulhoon. Leikkaa nektariinit, vesimelonit ja sipuli sopivan kokoisiksi paloiksi. Grillaa tai paista kanat kypsiksi ja sivele marinadia paiston aikana. Lisää salaattiin. Jos haluat, voit vielä laittaa kanojen päälle sivuun otettua kastiketta.