Täytetyt kesäkurpitsat

img_3227.jpg

Tässä nopea, helppo ja aivan i-h-a-n-a resepti. Olen todella ihastunut Go greenin tuotteisiin, varsinkin tähän reseptissä käytettyyn salsaan joka sisältää tomaattia,porkkanaa, kikherneitä sekä linssejä.

2 iso kesäkurpitsaa

250g naudan paistijauhelihaa

1 valkosipulinkynsi

1 pieni sipuli

1 kourallinen kirsikkatomaatteja

1 prk GoGreen Salsa Mediterranean

2 palloa luomu mozzarellaa

ripaus suolaa & sokeria

mustapippuria

basilikaa

Huuhtele kesäkurpitsat ja leikkaa ne puoliksi pitkittäin. Koverra sisus esimerkiksi jäätelökauhalla ja ripottele hieman suolaa päälle. Paista jauheliha sekä hienonnettu sipuli ja valkosipuli oliiviöljyssä. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan ja lisää pannulle. Kaada sekaan Go Green salsa sekä mausta suolalla, sokerilla, pippurilla ja basilikalla. Täytä kesäkurpitsat seoksella ja revi päälle mozzarellaa. Paista 200 asteisessa uunissa noin. 30min, voit nostaa viimeiseksi 10 minuutiksi lämmön 225 että mozzarella saa kauniin värin pintaan.

img_3218-1.jpg

Nam,!

 

 

Koti Ruoka ja juoma

Uuniohrapuuro

img_3021.jpgUuniohrapuuro on todella hyvää. Mutta parasta on kuin seuraavana päivänä paistaa voissa palasen puuroa ja nauttii sen maidon, sokerin ja kanelin kera namnam. Paistetun puuron pinnalle muodostuu ihana rapea kuori.

3 dl rikottuja esikypsennettyjä ohrasuurimoita

1,5l kevytmaitoa

1 tl suolaa

voita

Voitele uunivuoka ja lisää suurimot, maito sekä suola. Kypsennä uunin alatasolla 180 asteessa noin 1,5 tuntia. Lisää muutama nokare voita vähän ennenkuin otat puuron uunista. Nauti mustikkakeiton tai maidon ja kanelin kera.

 

Koti Ruoka ja juoma