Mustikkapannarit

img_2701.jpg

Menkäähän jengi mustikkametsään, ne on nyt pensasmustikan kokoisia. Tässä mökkibrunssilla nautitut IHANAT mustikkapannarit Janoisen Persiljan tyyliin http://www.lily.fi/juttu/my-blueberry-mornings . Tehkää pliis näitä ja nauttikaa ne vaahterasiirapin kera. 

img_2611-1.jpg

 

Koti Ruoka ja juoma

Kantarellikastike

img_2675.jpgKesän ensimmäinen ( ja toinen, ja kolmas ja…) kantarellikastike on tajunnanräjäyttävää.

 

Kantarellikastike

1 l kantarelleja

1 sipuli

2 dl kuohukermaa

mustapippuria & suolaa

Hienonna puhdistetut kantarellit ja paista pannulla kunnes sienistä tullut neste on haihtunut. Lisää pieneksi silputtu sipuli ja 1-2 rkl voita. Kuullota sieniä ja sipulia hetki pannulla. Lisää kerma ja hauduta hiljaisella lämmöllä kunnes kastike on saostunut hieman. Mausta suolalla ja mustapippurilla. 

img_2682.jpg

Tällä kertaa kastike nautittiin muurikalla kevyesti paistetun lohen kera. NAM

Koti Ruoka ja juoma