Pähkinävoita ja spagettia

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/2651835/the-culinarista?claim=72btjv6t28t”>Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a> 

kuva_9.png

Tässä suurin syy miksi minusta ei ikinä tulisi Karppaajaa. Korkeanvuorenkadulla oli vuosia sitten kreikkalainen ravintola ( onkohan vielä jäljellä) jossa söin tätä ensimmäistä kertaa.  Voisin syödä tätä kokoajan, loppuelämäni, helposti.

 

Pähkinävoita ja spagettia

spagettia

voita

valkosipulia

feta tai mizithra juustoa

suolaa&pippuria

persiljaa

Laita spagetti kiehumaan. Sulata pienessä kattilassa voita, kuori valkosipuli ja lyö se veitsen lappeella kevyesti rikki sekä lisää sulaan voihin. Kun voi on pähkinänruskeaa ( tarkkaile kokoajan voita koska tässä menee vain hetki) kuori vaahto pinnalta ja poista valkosipulin kynsi. Kun spagetti on al dente, kaada vedet pois ja lisää spagettien sekaan voi. Annostele lautasille, mausta mustapippurilla, fetamurskalla sekä persiljalla. IHANAA!

 

 

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.