Pähkinävoita ja spagettia
<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/2651835/the-culinarista?claim=72btjv6t28t”>Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>
Tässä suurin syy miksi minusta ei ikinä tulisi Karppaajaa. Korkeanvuorenkadulla oli vuosia sitten kreikkalainen ravintola ( onkohan vielä jäljellä) jossa söin tätä ensimmäistä kertaa. Voisin syödä tätä kokoajan, loppuelämäni, helposti.
Pähkinävoita ja spagettia
spagettia
voita
valkosipulia
feta tai mizithra juustoa
suolaa&pippuria
persiljaa
Laita spagetti kiehumaan. Sulata pienessä kattilassa voita, kuori valkosipuli ja lyö se veitsen lappeella kevyesti rikki sekä lisää sulaan voihin. Kun voi on pähkinänruskeaa ( tarkkaile kokoajan voita koska tässä menee vain hetki) kuori vaahto pinnalta ja poista valkosipulin kynsi. Kun spagetti on al dente, kaada vedet pois ja lisää spagettien sekaan voi. Annostele lautasille, mausta mustapippurilla, fetamurskalla sekä persiljalla. IHANAA!