Joulukoristelua DYI tavalla

 

Mä oon aina ollut enemmän tai vähemmän näpertelijä ja askartelija tyyppi. Lopputulos saattaa usein olla kyseenalainen, mutta onpahan ainakin itse tehtyä! 

Askartelijan lisäksi olen myös jouluihmisiä ja aiemmin mulla oli kotona yhtä sun toista koristetta kotona. Englantiin lähtiessä annoin kuitenkin about kaikki koristeet pois, enkä ole sittemmin uusia hankkinut.

Nyt joulun alla havahduin siihen, että kuinka kalliita joulukoristeet oikein ovatkaan! Järjetöntä, kuitenkin niin pienen ajan vuodesta ovat esillä!

 

IMG_20181212_124001-01.jpeg

Niinpä puin toppavaatteet Minille ja lähdettiin tutkimaan luonnosta millaisia askartelumateriaaleja löytyisi! Ja löytyihän niitä, viereisestä puistosta oli kaadettu isoja mäntyjä joiden havuja oli ympäriinsä! 

IMG_20181212_120954-01.jpeg

Kerättiin vielä männynkäpyjä, vähän kaarnanpaloja ja löydettiin minikuusi myllätyltä metsäalueelta. Luonnosta materiaaleja hakiessa tulee muistaa jokamiehenoikeudet, eli ei saisi repiä esim. tuota minikuusta suoraan maasta. Erilaiset varvut yms eivät myöskään kuulu mielestäni jokamiehenoikeuksiin.

IMG_20181212_164621-01.jpeg

Minikuusi pääsi vuosia sitten tehtyyn kirppislöytöön toimimaan meille joulukuusena!

 

IMG_20181212_170739-01.jpeg

 Tälle joulukoristelulle tuli hintaa vain vaiva! Aika kiva tuli,etten sanoisi! 🙂 ja mikä parasta, Mini ja äiti pääsivät raittiiseen ulkoilmaan nauttimaan luonnosta! 🙂

Seuraavaksi aion tehdä koristeita lapsuudesta tutusta suola-taikinasta!

 

-Laura

 

Kommentit (2)
  1. Hieno tuli! Kuvassa tosin näyttää enemmän kuusen- kuin männynkävyiltä 😉

    Me tehtiin 2,5-vuotiaan kanssa perinteisiä lumihiutaleita ikkunaan, ja niistä tuli tosi kivoja. Taittelin silkkipaperin (toki leivinpaperikin käy) kolmeen kertaan, lapsi piirsi siihen omia kuvioitaan joita mukaillen leikkasin reikiä. Innostuin itsekin tekemään muutaman vähän haastavamman version. Suosittelen!

    1. Hehe, tosiaan nuo ovatkin kuusenkäpyjä! Oikein eräjorma täällä huutelee 😀

      Mutta tosi kiva idea nuo silkkipaperi-askartelut! Mä veikkaan että mun taaperon jäljiltä tulee vain silkkipaperista lumisadetta aikaiseksi, mutta voisin valjastaa mun kummilapsen tuohon hommaan mun kanssa! Kiitos vinkistä! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *