Save the day – kortit saapuivat tänään

Hain juuri postista meidän Save the day -kortit. Tilasimme ne vistaprintiltä, koska siellä oli hienoja valmiita pohjia useita vaihtoehtoja ja 100kpl kortteja posteineen oli vain 18€. (otimme kortin paremmalla paperilla, kun se oli vain 3€ kalliimpi). Tarvitsemme vain noin 60kpl koska pariskunnille ja lapsiperheille riittää vain yksi kortti mielestäni. Jokainen voi sen sitten omaan jääkaapin oveen laittaa kiinni. Siten muistaa, ettei keksi mitään parempaa tekemistä sille viikonlopulle, kuin tulla juhlimaan meidän häitämme.

Minusta kortin idea on ihana ja näin hyvissä ajoin haluamme, että jokainen mahdollistaa pääsemisensä häihin hiukan paremmin. Varsinkin kun suurin osa kutsutuista vieraista asuu Oulussa tai muualla suomessa niin tänne tuleminen ja majoittautuminen aiheuttaa myös suunnittelua. Meille päivä on tärkeä ja haluamme jakaa sen kaikkien läheisten kesken. 

Toivottavasti kaikki, jotka meidän”Save the day” -kortin saavat, ilahtuvat asiasta ja alkavat odottamaan juhlia yhtä paljon kuin me. Niistä tulee varmasti ikimuistoiset ja ihanat. Kaikkihan ei millään pääse, mutta kun oikeat kutsut lähetetään ja ilmoittautumisien deadline alkaa häämöttää, niin saa aloittaa todellisen suunnittelun, mihin kuuluu paikkakartoitus, nimikylttien teko ja koristelu <3 Olen haaveillut, että paikkakartoitus toteutetaan, jollain söpöllä tavalla kuten vanhaan ikkunaan tai liitutauluun tai narulla ja pyykkipojilla johonki kehyksiin ripustamalla. Monta ihanaa vaihtoehtoa, joita saadaan yhdessä kaasojen kanssa miettiä. Toivottavasti mahdollisimman moni kaasoista on yhtä innoissaan kaikesta näpertämisestä kuin minä 🙂 koska SITÄ ON LUVASSA.

1519296778427452220896.jpg

 

suhteet rakkaus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *