Mr & Mrs

FB_IMG_1428505025758.jpg

Kuva: Mikko Kaaresmaa, Studio Huone

Suonette anteeksi pienen postausviiveen, sillä olen totutellut uuteen siviilisäätyyn. Häät menivät loistavasti, vaikka niitä alkuun stressaamiani kämmejäkin mahtui matkan varrelle. Sulhanen nimittäin melkein unohti sormukset, mutta saatiin ne kuitenkin sormiin vihkimisen aikana. Itse vihkiminenkin meni muistaakseni hyvin – en siis muista paljon mitään. En usko sen johtuneen juoduista kuohareista vaan ihan puhtaasti jännityksestä. Sen muistan, että tahtoessani ääni kuulosti käheältä ja sulhanen ei meinannut saada sormusta sormeeni… Myös loppuilta sujui hyvin. Potrettikuvat otettiin parin asteen lämpötilassa ja jäädyin melkein pystyyn, mutta se kannatti – saatiin tänään koevedokset ja kuvat on mahtavia!

Mietin myös, mitä teen tämän salaisen blogin kanssa, sillä mulla on toinenkin blogi, jota kirjoitan ihan omilla kasvoillani. En koe tarpeelliseksi salablogia enää nyt, kun häät on kaikkien tiedossa. Päätin että jatkossa postaan hääjututkin toiseen blogiini, joka kantaa nimeä Materialistimutsi ja jonka löydät täältä. Sieltä siis selviää se meidän henkilöllisyyskin, mutta en usko että kukaan tuttu tänne edes eksyi lukemaan.

Aion kirjoitella häistä vielä laajemmin, joten jos kiinnostaa niin tervetuloa seuraamaan TÄNNE! Kiitos kaikille kommenteista ja henkisestä tuesta 🙂

Mirka – siis se oikea nimeni

 

suhteet rakkaus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *