Päivän kuvia

Katoin aamuohjelmia. Jännittävä dinosaurus sarja. Stegosaurukset on mun lemppareita.

14_tv.jpgTein tänään pipareita :))) Mahtia! Taisin kuunnella myös muutaman joulubiisin niitä tehdessä. Koristelin vaan pari piparia koska se kuorrutus oli niin tahnasta että hyi, sormet likaantu ja tahmaantu.

14_piparit.jpg

 

Leivoin tänään myös pullia. Se osottautui melkein mahdottomaksi yksin. En oo mitenkään loistava kokki, oon keskittyny siihen sähläämiseen keittiössä enempi. Onneksi ihmeellisen näköisen taikinanalun jälkeen lopputulos oli kuitenkin hyvä 🙂 Ja oikeen kauniita pullia tuliki, hah, niistä eii siis kuvaa.

Mites nää elokuvat? Minkä katsoin?

14_elokuvat.jpg

Kävin myös ulkona ja otin taidekuvia. Miks musta ei oo tullu valokuvaajaa.

14_piha.jpgLuin myös vähän tiedettä ja tunnen itteni heti taas viisaammaksi. Liika luku on kuitenkin pahasta koska voi tulla liian viisaaksi.

14_kirja.jpgSöin myös. Tietenkin! Tofukiusausta, nams..

14_ruoka.jpgSitten kuvattomiin tapahtumiin. Kävin työhaastattelussa koska nykyinen loppuu pian. Uutta tarvitaan koulun ohelle. Haikein mielin jätän nykyisen paikkani jossa oon viihtyny niiiiin älyttömän hyvin 🙁 Tänään oli kuntoiluvapaa päivä ja oonkin loppuillan vaan ollu ja ottanut rennosti. Ihan kun en olis kokopäivää vaikka hommaa onkin riittänyt 😉

 

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *