Ladataan...
Deconfessions

Pojalla on pian 3-vuotis syntymäpäivät ja sen kunniaksi laitoin pojan huoneen uuteen uskoon - siitä tuli oikein ison pojan huone! Pinnasänky lähti vihdoin pois (siinä on nukuttu siis tähän asti koska oli sen verran isoa kokoa että vielä juuri ja juuri mahtui :) laita oli sentään otettu pois käytöstä jo aikaa sitten. Uusia koristustarroja tuli seinään ja autoratamatto lattialle. Poika tykkäsi kovasti!

Olen tänään koko päivän koonnut Ikean flat packejä ja kädet huutaa hoosiannaa. Meinaan kyllä kuitenkin mennä vielä kuntosalille ottamaan itsestäni kaiken irti, kuun lopun tavoitepainoon kilo jäljellä!

Ladataan...

Ladataan...
Deconfessions

Meidän viikkomme on alkanut kotihommia tehden, mihinkään ei voi oikein lähteäkään kun viime viikolla pojalle tuli vesirokko. Täpliä tuli aika paljon mutta onneksi ne eivät kauaa poikaa kiusanneet, nyt on enää pahannäköset ruvet jäljellä ja ei onneksi enää kutita, mutta vielä ei voida lähteä ulos muita tartuttamaan ennenkuin ruvetkin on lähteneet. Onneksi tauti iski kuitenkin nyt eikä vasta myöhemmin tässä kuussa kun alkaa synttäriputki ja yhdet häätkin helmikuun alussa.

kuva

 

Koskapa mitään ei olla oikein tehty, niin kerronpa teille vuodenalun kuntokuuristani. Näin vuodenalusta kaikki tuntuu aloittavan uuden "elämän" ja yrittää pitää ainakin kuun loppuun asti uuden vuoden lupauksistaan kiinni. Itse en tehnyt mitään uuden vuoden lupauksia vaan kunto-laihis kuurini alkoi vähän kuin vahingossa. Muistattekin varmaan kun kerroin, että marraskuussa pidin laihiksen ja jätin sokerit ja hiilarit pois. No se "laihis" meni ihan poskelleen lopulta... Marraskuun laihiksesta ainoastaan jäi tuo sokerittomuus päälle vaikka jälkkäreitäkin tuli syötyä ihan edelliseen tahtiin. Omituista kuitenkin, kun jätin sokerin aamuteestäni ja päiväkahvistani, niin kasvojen ihokin parantui kertarysäyksellä. Asiaa voi toki auttaa samoihin aikoihin ostamani uusi kasvopesu joka kerrankin tuntuu tehoavan juuri minun iholleni. Mutta lopulta en seurannut omaa ruokakuuriani paljon yhtään. Aamupirtelötkin tuntuivat vain lisäävän painoa :/ Paino ei tippunut grammaakaan ja se näkyi niin kasvoilta kun vyötäröltä.

Nyt kuitenkin vuodenalusta ruokahaluni katosi noin viikoksi ihan kokonaan ja suoraan sanottuna unohdin syödä. Illallakin söin vain pienen annoksen ruokaa kun enempää ei tehnyt mieli. Tätä "laihista" en tietenkään suosittele kenellekkään, mutta viikossa painoni tippui 3 kiloa (suurin osa tietenkin nestettä) ja se näkyi jo koko vartalossa. Tämä sai myös minut innostumaan taas kuntoilusta ja halusin purkaa energiaani juoksumatolla ja nyrkkeilysäkkiä mätkimällä punttiksella. Pistin tavoitteekseni käydä punttiksella ainakin 2 kertaa viikossa, plus otin vastaan plank challengen jossa tehdään joka päivä vatsalankkua (onkohan tuo nyt oikea sana tälle treenille?) kuukauden verran aikaa lisäämällä. Tiedän että minulla lihaksia löytyy kunhan ne saadaan taas tuolta rasvan ja nesteen alta esiin, ja nyt tavoitteena onkin että en vain tuijota vaakaa vaan todella tunnen kuin kehoni vahvistuu ja kiinteytyy. Sokerittomuus siis jatkuu ja turhia hiilareitakin välttelen tilanteen mukaan, mutta minulle sopii parhaiten tämä 5:2 dieetti jossa kahtena päivänä viikossa syödään vain 500 kaloria päivässä, mutta muina 5 päivänä viikossa voi syödä normaalisti kunhan ei mene mässäämisen kanssa liiallisuuksiin.

Katsotaan miten tämä vuodenalun kuntokuuri etenee, jos kuun loppuun mennessä saisi toiset 2 kiloa pois.

Ladataan...

Ladataan...
Deconfessions

Hiljaiseloa, tiedän ja pahoittelen. Vuoden vaihde on mennyt niin vauhdissa ja toisaalta vain ollen ja rentoutuen että tänne tai mihinkään muihinkaan blogeihin ei ole ollut aikaa. 

Joulunvietto oli yhtä häslinkiä ja passaamista, mutta toisaalta mukavaa ja poika tykkäsi ja sai vuoren verran lahjoja joilla on nyt leikitty joka päivä.

Uusi vuosi oltiin rennosti kotona herkutellen ja Lontoon raketteja katsellen televisiosta. Mietittiin että ehkä ensi vuonna voisi lähteä ihan tuonne ihmisten vilinäänkin.

Itse sain pari pientä mutta erityisen mukavaa lahjaa. Poika on ollut onnesta soikeana muumiveneen, Cookie monster play-dohn ja puisen junaradan kanssa.

Yksi syy miksi en ole avannutkaan tietokonetta 5 päivään, on tämä kirja trilogy Divergent joka onneksi on juuri tulossa leffateatteriinkin kohta. Tämä sai minut niin haltioihinsa, että luin kaksi ensimmäistä kirjaa kahdesti 5 päivän aikana ja kolmas kirja kopsahti postiluukusta seuraavana päivänä ja luin sen saman päivän aikana. Kirja sopii genrelle joka tykkää Hunger Gamesista (Nälkäpeli vissiin suomeksi? Tykkäsin, ja leffasta myös) ja Twilightista (itse en koskaan tätä lukenut ja leffakin oli surkea). Mutta ISO varoituksen sana yrittämättä antaa lukukokemuksesta mitään julki... Ei heikkohermoisille ja kun olet lukenut kolmannen kirjan niin kyyneleiltä ei voi välttyä.

Ladataan...

Pages