Marraskuun dieetti

Marraskuu koitti ja nyt alkoi pre-christmas dieetti! Punttikselle olen päässyt juoksemaan ja nostelemaan puntteja kerran viikossa, olisi hyvä nyt saada aikaa vaikka toiseenkin kertaan viikolla. Mutta suurin remontti tulee syömiseen! Olisi kiva ettei pikkujouluhepenissä vyötärö niin kiristäisi ja olo olisi kevyt ennen joulumässäilyjä. Aloitan siis sokerittoman ja vähähiilihydraattisen kuukauden, katsotaan miten käy.

6tag_311013-085557.jpg

Dieetti lyhykäisyydessään:

* Kaikki sokerit pois. Ei siis karkkeja, pullaa, keksejä, jälkkäreitä, suklaata, sokeria kahvissa ja valmisruokia missä voi olla sokeria lisättynä. Myös kaikki limut, myös keinomakeutetut ovat pannassa. Tämän pitäisi tehdä myös hyvää iholle ja otsan näpyille.

* Pahat hiilarit pois. Ei siis höttöleipää, pullaa, keksejä, vaaleata pastaa ja riisiä. Vain täysjyväisiä saa käyttää kohtuudella ja yritän välttää turhaa leivän puputtamista. Joka aterialla siis proteiinia pitämään nälkää loitolla, välipaloina vihanneksia ja pähkinöitä. Aamupalaksi energinen smoothie pirtelö millä jaksaa lounasaikaan asti.

Pidän lähtöpainon tiedot itselläni 😉 mutta katsotaan kehtaanko raportoida kuun lopussa paljon on painoa tippunut… Fingers crossed!

Kommentit (4)
  1. Jee, kuulostaa hyvältä! Kannattaa kokeilla myös niiden maitotuotteiden rajaamista ja katsoa lähteekö turvotus tai paraneeko ihon kunto 🙂 Itselläni auttoi, toivottavasti muillakin!

    1. Ai niin, noiden maitotuotteiden karsiminen kirkkautti viime kerralla ainakin ihoa. Aamupirtelön meinaan kyllä juoda kreikkalaisella jugurtilla, mutta ylimääräiset kermaiset soosit ja maidon voisi jättää kanssa pois.

  2. Hallitun hysterian Anu
    1.11.2013, 19:13

    Tuo sokerien ja hötön karsiminen olisi itselläkin edessä…

    1. Tekee varmasti hyvää.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *