Uutta vuotta!

Hiljaiseloa, tiedän ja pahoittelen. Vuoden vaihde on mennyt niin vauhdissa ja toisaalta vain ollen ja rentoutuen että tänne tai mihinkään muihinkaan blogeihin ei ole ollut aikaa. 

Joulunvietto oli yhtä häslinkiä ja passaamista, mutta toisaalta mukavaa ja poika tykkäsi ja sai vuoren verran lahjoja joilla on nyt leikitty joka päivä.

6tag_291213-130533.jpg

6tag_311213-220737.jpg

Uusi vuosi oltiin rennosti kotona herkutellen ja Lontoon raketteja katsellen televisiosta. Mietittiin että ehkä ensi vuonna voisi lähteä ihan tuonne ihmisten vilinäänkin.

6tag_311213-220951.jpg

6tag_291213-130032.jpg

Itse sain pari pientä mutta erityisen mukavaa lahjaa. Poika on ollut onnesta soikeana muumiveneen, Cookie monster play-dohn ja puisen junaradan kanssa.

6tag_080114-100711.jpg

Yksi syy miksi en ole avannutkaan tietokonetta 5 päivään, on tämä kirja trilogy Divergent joka onneksi on juuri tulossa leffateatteriinkin kohta. Tämä sai minut niin haltioihinsa, että luin kaksi ensimmäistä kirjaa kahdesti 5 päivän aikana ja kolmas kirja kopsahti postiluukusta seuraavana päivänä ja luin sen saman päivän aikana. Kirja sopii genrelle joka tykkää Hunger Gamesista (Nälkäpeli vissiin suomeksi? Tykkäsin, ja leffasta myös) ja Twilightista (itse en koskaan tätä lukenut ja leffakin oli surkea). Mutta ISO varoituksen sana yrittämättä antaa lukukokemuksesta mitään julki… Ei heikkohermoisille ja kun olet lukenut kolmannen kirjan niin kyyneleiltä ei voi välttyä.

Kommentit (2)
  1. Hallitun hysterian Anu
    8.1.2014, 18:42

    Divergent oli kyllä virkistävä poikkeus moniin ya-kirjoihin se ja Hunger Games ovat kyllä molemmat suosikkejani 🙂

    1. Tämä ponkasi mulla heti Hunger Gamesinkin edelle. Nyt en malta odottaa sitä leffaa kun tulee ulos just mun synttäreille, en taida saada miestä kuitenkaan leffaan mukaan 😉 mutta mä kuolaankin Tobiasta sitten ihan itsekseni 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *