Date nro 11

Uhri: Bileissä tavattu potentiaalinen poikaystävä

Paikka: Pientä purtavaa tarjoava kuppila

Olemme sopineet bileiden jälkeen näkevämme uudelleen. Pari päivää asiaa kotona mietittyäni, meinaan jo perua treffit. Pidän miehestä, mutta jollain tapaa pelkään, että jutustamme tulee äkkiä vakavaa. En kuitenkaan peru tapaamista. Saavun paikalle kuppilaan, jossa mies odottaa jo minua. Hyvältä näyttää. Sekä paikka että deitti.

Tilaamme ja alamme jutella. Meillä on paljon yhteistä, eikä puheenaiheet lopu kesken. Ruoka on hyvää. Seura on hyvää. Ilmassa on ehkä ripaus romantiikkaa. Lähdemme samaan suuntaan. Teidemme erotessa halaamme. Kotona lähetän miehelle viestin ja kiitän illasta. Mies kiittää.

Treffeistä on viikko. Miehestä ei ole juuri kuulunut. En ole surullinen. Pitkästä aikaa elämässäni ei ole mitään säätöä meneillään. Ei kertakaikkiaan mitään. Tilanne on aika mukava. Voin täysin avoimesti tutustua uusiin ihmisiin, tai halutessani maata pyjamassa kotona hiukset sekaisin kaikki vapaapäiväni. Olen täysin itseni herra. Viikonloppuna vietämme tyttöjen kesken pikkujouluja, ja aion täysillä keskittyä ystäviini ja hauskan pitoon ilman tilivelvollisuuksia!

suhteet oma-elama rakkaus oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *