Uusia tuulia

Kuten olenkin kirjoitellut ja varmasti rivien välistäkin on voinut lukea, mahtui varsinkin viime vuoden loppuun omassa elämässäni paljon turbulenssia. Mutta, ei pahaa ilman jotain hyvääkin. Useinhan juuri vaikeat ajat sysäävät meidät (vähän väkisinkin) kohti jotain uutta ja usein se uusi on loppuviimeiseksi parempaa kuin vanha.

Itse päätin viime vuoden vaikeuksien keskellä, että haluan opiskella joogaopettajan opinnot. Olen harrastanut joogaa jo 15-vuotiaasta lähtien ja siitä on ollut minulle vuosien mittaan apua niin lihasjumeihin, stressiin kuin uupumukseenkin. Halusin syventää omaa joogaharjoitustani, mutta myös päästä jakamaan tuon mahtavan lajin ja harjoituksen hyötyjä muille. Joogaopintoni ovatkin syventäneet ymmärrystäni joogasta entisestään ja on ollut mahtavaa saada lisää tietoa esimerkiksi siitä, millaisia lukuisia tieteellisesti todistettuja hyötyjä joogasta on.

Ilokseni voinkin nyt kertoa, että olen juuri avannut omat joogaan keskittyvät sivuni osoitteessa www.hyggejooga.fi. Tarjoan sivujeni kautta joogaa niin yksityisasiakkaille, yrityksille kuin ryhmillekin. Jooga on ihan täydellinen ohjelmanumero esimerkiksi polttareihin, baby shower -juhliin tai yrityksen tyhy-päiville. Tunti räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan ja se voi olla esimerkiksi erittäin rauhoittava ja rentouttava, stressinpoistoon keskittyvä tunti, tai iloinen ja hilpeä viinijoogatunti synttäreiden juhlistamiseksi.

En vielä tiedä, tuleeko joogasta minulle osa-aikainen vai täysipäiväinen homma – aika ja kysyntä sen sitten tulevat näyttämään. Mutta ainakin juuri nyt olen intoa täynnä ja toivon pääseväni jakamaan joogan ilosanomaa vielä mahdollisimman monille.

Toivottavasti kevät tuo myös monen teistä elämään lempeitä uusia tuulia <3 Niitä me jokainen tarvitsemme aika ajoin.

-Netta

 

hyvinvointi ajattelin-tanaan hyva-olo
Kommentit (8)
  1. Ihanaa Netta! Onnea uuteen! Täytyykin katsoa jos kesällä kaveriporukalla voisi järjestää jotain kivaa joogailua :).

    1. Voi kiiitos tuhannesti Marika! 🙂 Ja voi, erittäin mielelläni pitäisin teille tunnin! Ja meillähän on sukulaisia siellä sun asuinseudulla, joten varmasti tunti saadaan onnistumaan myös sielläpäin.

  2. Wau!!! Aivan mahtavaa ja kiinostavaa 😀

    1. Voi kiitos paljon tsempistä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *