Ajatuksia menneiltä viikoilta

Ajattelin, että jälleen voisi olla hyvä hetki jakaa vähän Pinterest-kansiooni kertyneitä mietelauseita. Huomaan, että senhetkinen elämäntilanne ja mieliala vaikuttavat hurjan paljon siihen, millaisia ajatuksia kulloinkin kansioon keräilen ja mitkä ajatukset saavat sisälläni jotain liikahtamaan. Nyt kiireisessä ja haasteellisessa elämäntilanteessa ainakin nämä seuraavat sekalaiset lauseet ovat herättäneet joitain ajatuksia ja tunteita:

 

Tämä sopii hyvin niin tekemääni harjoitteluun kuin muuhunkin elämään. Voisi ehkä suomeksi sanoa, että tee aina parhaasi kussakin tilanteessa. Tee kuten parhaiten osaat ja voit.

Jos ihmiset eivät arvosta sinua tai he kohtelevat sinua huonosti, niin muista, että lopulta se joka kärsii eniten, on kuitenkin he itse.

Pahoja, vaiketa ja ikäviä asioita tapahtuu kaikille. Mutta miten päätät suhtautua niihin? Jäädä vellomaan, vai päättää rämpiä voittajana eteenpäin?

Ja muista, aina on olemassa ihmisiä, jotka antaisivat kaikkensa ollakseen siinä, missä sinä olet nyt :)

Kun teet parhaasi, olet reilu, kohtelet muita ihmisiä hyvin, yrität ymmärtää heitä ja asettua heidän asemaansa, saat heidän arvostuksensa. Se on yksi parhaista asioista, mitä koskaan voit muilta saada.

Tämä puolestaan on jo pitkään ollut tavoitteeni, joka tosin toistaiseksi on melko huonosti toteutunut. Mutta jatkan harjoituksia jälleen kevään ja kesän mittaan!

Asioita ei kannata jatkuvasti lykätä (kuten vaikka tuota kivojen juttujen tekemistä), koska aikaa ei ole ikuisesti. Ikävä kyllä sitä usein elää sellaisessa illuusiossa, että aikaa on vaikka muille jakaa..

Tärkeintä, mitä olen viime aikoina oppinut ja sisäistänyt: tunne itsesi ja voimavarasi, ja usko itseesi! Tiedä missä olet hyvä ja ole ylpeä siitä. Vaikka joku yrittäisi painaa sinua alas tai ei uskoisi sinuun, tärkeintä on että itse uskot. Itsessäni pidän hyvinä ominaisuuksina muun muassa ulospäinsuuntautuneisuutta, iloisuutta ja tietynlaista "reippautta". Ja niitä ominaisuuksia aion vaalia jatkossakin :)

Näillä mietteillä toivotan ihanaa viikonloppua!<3

-Netta

Kommentoi