Hello, Adele!

Hello, it's me
I was wondering if after all these years you'd like to meet?

Rakastan Adelea. Olen monissa elämäntilanteissa saanut niin lohtua, voimaa kuin myös iloa ja hyvää mieltä hänen tuotannostaan. Olikin todella sääli, että hän oli niin pitkään tekemättä uutta musiikkia ja ehdinkin henkilökohtaisesti jo pelätä, ettei hän enää lainkaan palaisi artistin uralleen. Mutta toisin kävi! Tänä syksynä hän palasi hienompana kuin koskaan, ihanan Hello-singlen siivittämänä. Heti kun kuulin kyseisen kappaleen, rakastuin siihen palavasti.

Vähän aikaa kirjoittelin blogissa unelmista ja niiden toteuttamisesta sekä Coldplayn keikasta. Jos Coldplay on ollut yksi keikkaunelmani, niin samoin on kyllä Adele myös. Jo vuosia sitten unelmoin, että joskus näkisin hänet livena laulamassa Someone like youta. No, kun tässä nyt on unelmien toteuttamiseen ryhdytty (ja hankittu liput sinne Coldplayn keikalle), niin pitihän sitä samaa kaavaa nyt jatkaa. Ei ollut lainkaan varmaa, tekeekö Adele levynjulkaisunsakaan myötä lähes mitään keikkoja, mutta sitten eräänä päivänä näin Facebookissa tiedon, että hän tekee kuin tekeekin Euroopan kiertueen! Ja niinpä vain sitten päätin samalta istumalta, että nyt jos koskaan on saatava liput hänen keikalleen.

Perjantaina sitten jonotin ruotsalaisessa nettilippukaupassa varmaan tunnin. Tuntui, ettei jono etene yhtään ja vähän pelotti, saanko lippuja ollenkaan. Adelen omalle nettisivulle oltiin jo ehditty päivittää tieto, että keikka on loppuunmyyty, kun sitten vihdoin pääsinkin jonossa eteenpäin ja kassalle asti! En saanut ihan niitä lippuja mitkä olisin halunnut (permantopaikat), mutta pääasia on se, että ihan oikeasti sain kuin sainkin liput lempiartistini keikalle! Niin moni niitä halunnut ihminen valitettavasti ei saanut lippuja, koska keikka myytiin loppuun todella nopeasti, samoin kuin kaikki muutkin Adelen kiertueen keikat. Olen superinnoissani ja onnellinen!

Aikamoinen keikkakevät/-kesä siis tiedossa. Vapun aikaan Adele ja sitten heinäkuussa Coldplay. Molemmat keikat ovat Tukholmassa, mikä on vain tuplasti kivaa, koska rakastan sitä kaupunkia. Ihanaa, kun on kaikkea mukavaa, mitä odottaa!<3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.