Helmikuun kuulumisia

Hei ihanat, olisi taas pitkästä aikaa kuulumispostauksen paikka. Mulla on ollut vähän jonkinlaista "writer's blockia" havaittavissa, joten päätin nyt kirjoitella ihan vain tavallisista ja arkisista jutuista. Pitäisi muistaa, ettei blogiin aina tarvitse kirjoitella jostain elämää mullistavasta ja syvällisestä, vaan ainakin itseäni kiinnostaa lukea myös niistä muitten ihmisten ihan tavallisista ja arkisista jutuista, ja niistä voin kirjoitella itsekin välillä. Tässä tuleekin nyt mun tämänhetkisiä kuulumisia.

- Talvi ja aurinko ovat löytäneet Helsinkiin. Olisin toivonut lunta jo jouluksi, mutta sitä ei valitettavasti saatu. Vielä tammikuussakin lunta saatiin pitkään odotella, mutta nyt olemme saaneet nauttia lumesta ja talvesta jo monta viikkoa. Viimeiset viikot myös pakkanen on kiristänyt otettaan, mutta samalla ollaan saatu nauttia myös ihanasta auringonpaisteesta. Valo tuntuu niin hyvältä pitkän pimeän jakson jälkeen! Tuntuu, että aurinko antaa ihan uudella tavalla energiaa. Viime sunnuntaina kävimme kävelemässä Eiranrannassa ja meren jäällä. Liikkeellä oli tosi paljon ihmisiä, enkä yhtään ihmettele miksi. Vaikka olikin pakkasta, lämmitti aurinko jo kasvoja aivan ihanasti. Kävelimme jäätä pitkin Uunisaareen, jossa kävimme kahvilla. Uunisaaren kahvila on koiraystävällinen ja niinpä myös Frida-neitikin pääsi kahvittelemaan, ja hän istuskelikin tyytyväisenä omalla tuolillaan koko kahvihetken ajan. Ensi viikolle on luvattu vielä kylmempää vaikka se vähän kauhistuttaakin, ajattelen silti mielessäni, että on se parempi kuin 6 kuukautta jatkuva harmaus ja loska. Mulla on ensi viikolla myös pari kotitoimistopäivää, jolloin pääsen välttämään pahimmissa pakkasissa bussipysäkillä värjöttelyn.

- Palasin tauon jälkeen taas yin jooga -tunneille, ja miten ihanaa se onkaan! Kirjoittelin yin joogasta jo aiemmin syksyllä, jolloin aloitin lajin, ja olen edelleen sitä mieltä, että se on yksi kivoimmista lajeista joita olen kokeillut. En tiedä kutsuisinko itse yin joogaa varsinaisesti urheiluksi, koska omasta mielestäni siinä on niin tärkeässä roolissa myös henkinen harjoitus ja hengitys. Mutta toki se tekee samalla myös kropalle hyvää! Omalla joogasalillani yin jooga tehdään ihanan lämpöisessä salissa ja harjoitukseen kuuluu myös hämärämpi kynttilävalaistus sekä musiikki. Nykyään tiistai onkin yksi viikon kohokohdista, koska silloin on yin jooga -tuntini. Lisäksi olen alkanut tehdä yin joogaa välillä kotona, sillä olen löytänyt Youtubesta hyviä opastettuja tunteja. Esimerkiksi Yoga with Kassandra -kanavalla on paljon hyviä yin jooga -harjoituksia, joita on helppo tehdä kotona.

- Lähestyvä kevät on saanut aikaan sekä matkakuumetta että asuntokuumetta. Mutta molempien kanssa on tarkoitus ottaa nyt ihan iisisti.. Jonnekin matkalle olisi kyllä tosi kivaa päästä, mutta aikataulut eivät töiden suhteen anna tällä hetkellä periksi. Pääsiäisenä meillä olisi tarkoitus kuitenkin yöpyä hotellissa ja myöhemmin keväällä käydä varmaan Viron puolella kääntymässä. Koska olemme mökkiläisiä, kesä ei ole meille sitä parasta matkailuaikaa, joten seuraava ulkomaanreissu ajoittunee todennäköisesti syksyyn. Mitä taas tulee asuntoihin, olemme nyt ihan vähän alkaneet niitä katsella, mutta emme kuitenkaan sen enempää tosissaan. Muuttaminen on nimittäin sen verran rankkaa hommaa, ettei sitä jaksa kovin usein tehdä, ja tähän nykyiseeen asumukseemme muutimme viime kesänä. Toistaiseksi siis tässä pysytään, vaikka jossain vaiheessa olisikin kiva päästä hieman väljempiin neliöihin. Katsotaan, jos joku ihan helmi osuu jossain vaiheessa vastaan, niin sitten täytyy harkita muuttorumbaa jälleen kerran.

- Elämässäni on nyt Silta-sarjan mentävä aukko. Sarja loppui viime sunnuntaina ja nyt on jotenkin oikeasti yllättävän haikea mieli! Tykkäsin sarjasta tosi paljon erityisesti sen omalaatuisten hahmojen vuoksi. Mielestäni viimeinen kausi ei ollut sarjan parasta antia, vaikka se antoikin paljon uutta näkökulmaa sarjan henkilöhahmoihin. Loppuratkaisusta voidaan myös olla montaa mieltä, mutta en viitsi puida sitä tässä sen enempää, jotten paljasta liikaa sellaisille, jotka eivät ole viimeistä jaksoa vielä nähneet. Olisin muuten halunnut käydä katsomassa leffateatterissa Viulisti-elokuvan, jossa näytteleee Sillasta tuttu Kim Bodnia (eli ihana Martin), mutta se pyörii teattereissa enää kerran päivässä ja silloinkin aampäivisin. Täytynee siis odotella, että kyseinen leffa tulee jonnekin suoratoistopalveluun ja katsoa sitten sitä kautta.

Tuntuu, että olen ollut viime aikoina vähän väsähtänyt. Ei ole ollut ihan samanlaista intoa tehdä asioita ja odotan vain jo kevätttä ja kesää sekä lämpimämpiä kelejä. Jotain flunssaakin on yrittänyt pukata, mutta toistaiseksi olen torjunut sen vitamiinien, sinkkisuihkeen ja inkiväärishottien avulla. Mutta kyllä tämä tästä taas. Toivottavasti kevätaurinko tuo taas uutta draivia ja onneksi kohta on pääsiäinenkin, niin saadaan muutama päivä huilia. Silloin taidan taas tehdä saman homman kuin jouluna, eli pitää hieman somepaastoa ja ladata omia akkujani.

Mukavaa iltaa teille kaikille <3 Tällä viikolla ollaankin jo maaliskuussa, onneksi!

-Netta

Kommentit

Minä kö
Minä(kö?)

Ihania kuvia ️ Mukavaa kevään jatkoa :)

Nettanen

Voi kiitos <3 Valon lisääntymisessä on sekin hyvä puoli, että saa vihdoin parempia valokuvia, kun kaikki ei ole ihan rakeisia :) Oikein ihanaa viikkoa ja alkavaa kevättä sinnekin! <3

Kide (Ei varmistettu) https://lusikkalaatikko.blogspot.fi/

Kiitos tuosta joogavideovinkistä, mulla onkin ollut hakusessa joku hyvä kotiharjoitus - yin jooga on
i h a n a a! Mukavaa kevään odotusta!

Nettanen

Hei tosi kiva jos oli hyötyä! :) Mä olen kans aivan ihastunut tuohon yin joogaa, voisin käydä tunneilla paljon useamminkin kuin kerran viikossa, jos vaan aikataulut ja kukkaro antaisi myöten. Onneksi välillä voi tosiaan myös kotona joogailla.

Kiitos kommentistasi ja ihanaa loppuvikkoa!<3

Lilies
Lilies & Life

Kuulumispostaukset on kivoja! On ihan totta, ettei aina tarvi kirjoittaa jostain elämää mullistavasta :) Ihanaa alkavaa maaliskuuta <3

Nettanen

Toi on kyllä niin totta, pitäis vaan aina muistaa että ihan tavallisistakin jutuista voi höpötellä blogiin, koska tykkään itsekin lukea sellaisia. :) Aivan ihanaa alkukevättä sinnekin! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Iso peukku kuulumispostauksille. <3 Tsemppiä väsymykseen, toivottavasti torut flunssan jatkossakin. :)

Nettanen

Voi kiitos ihana sinä <3 Laitetaan siis kuulumispostauksia tulemaan jatkossakin! Flunssa tuntuu vieläkin vähän koittavan tehdä tuloa, mutta täytyy jatkaa taistelua sitä vastaan ;)

Kommentoi