Muutama tämänhetkinen lempiajatus

Olenkin jo tainnut mainita, että olen erilaisten lausahdusten, lainausten tai englanniksi quotejen ystävä. Minulle sanoilla on paljon merkitystä ja oikeat sanat oikealla hetkellä voivat niin antaa voimaa, lohduttaa kuin kannustaakin. Tämä ehkä liittyy itselläni suurempaankin rakkauteen kieltä kohtaan, pidänhän lukemisesta, kirjoittamisesta ja kielten opiskelemisesta. Kotoanikin löytyy tekstejä vähän sieltä sun täältä; on elämänohjeita vessan ovessa, Therese Sennerholtin printtitekstejä eteisessä ja keittiössä, Happy Joen tekstiä sisältävä lasinalunen ulko-oven sisäpuolelle liimattuna.. 

Pinterestissä minulla on tietysti myös oma kansionsa quoteille omistettuna. Se lienee kaikista aktiivisimmin täyttyvä kansioni, sillä aika usein törmään jo palvelun etusivulla lauseisiin, jotka tuntuvat omilta. Ajattelinkin jakaa muutaman viimeiaikaisen lempparini tänne.

 

 

 

 

Kaikki edellä olevat lauseet liittynevät jollaintapaa omaa elämäntilanteeseeni ja toisaalta lähes jokaisen oman ikäluokkani edustajan elämänvaiheeseen, kun päässä pyörii kysymyksiä siitä, millaista on hyvä ja tyydyttävä elämä, mihin suuntaan lähteä kulkemaan, mitä asioita ja ihmisiä menneisydestä kantaa mukanaan ja mitä taas ei. Joskus näihin tilanteisiin ehdottomasti tarvitsee avukseen jonkun itseään vanhemman ja fiksumman viisaita sanoja :)

Loppuun kuitenkin vielä jotain ihan muuta. Jotain minkä ajatteleminen saa hymyilemään ja lämmittää sydäntä, koska se saa minut miettimään, kuinka ihanilla ihmisillä minua onkaan siunattu.

Vaikka ystävät ja rakkaat eivät aina ole lähellä, ei ikävä ole paha juttu. Se kertoo vain, että oikeasti välittää. Terkkuja niille muutamille rakkaille ystäville, jotka olette siellä jossain kaukana!

-Nettanen 

Kommentoi