Kokovalkoinen – kesäpäivien ykköstrendi

Vaaleat värit ja väljät leikkaukset ovat kuumien kesäpäivien ehdottomia pelastajia. Tästä syystä kokovalkoinen on nykyisin yksi kesäsesongin suosikkitrendeistä, joka toistuu muotikaupunkien catwalkeilla vuodesta toiseen.

Kokovalkoinen on siitä monipuolinen trendi, että se taipuu niin minimalistiseen kuin hieman romanttisempaankin kesätyyliin. Kesän näytöksissä nähtiin kaikkea aina ryhdikkäistä housupuvuista romanttisiin maksimekkoihin, ja tyyli asustettiin joko siroin narukorkkarein tai ronskein terveyssandaalein.

Sen lisäksi, että kokovalkoinen sopii erilaiseen tyyleihin, se taipuu loistavasti niin viileään kuin helteiseenkin kesäsäähän. Valkoinen väri ei ime itseensä lämpöä, joten se tuntuu viileältä päällä myös auringon paahtaessa. Valkoiset vajaamittaiset farkut sekä kepeä pitkähihainen pusero ovatkin oiva valinta niihin päiviin, kun et ole ihan varma sopivimmasta kesäasusta.

Helpoin tapa kokovalkoisen kesätyyliin luomiseksi on napata kaapista kaikki valkoisen sävyt ja yhdistellä niistä omannäköinen kokonaisuus. Mielessä kannattaa pitää yksivärisen asukokonaisuuden tärkein tyylisääntö: kun väri on sama, kannattaa leikitellä erilaisilla materiaaleilla sekä leikkauksilla!

PS: Kaipaatko lisää muoti-inspiraatiota? Lue myös postaukseni vastuullisista vaatemerkeistä!

muoti trendit suosittelen paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *