Tyylikkäin kevättrendi: beigeä päästä varpaisiin

Tämän hetken tyylikkäin kevättrendi on ehdottomasti beige. Tämä tarkoittaa sitä, että viime kesän suursuosikki, kokovalkoinen, on nyt vaihtunut hieman armollisempaan ja piknik-ystävällisempään versioon, eli kokobeigeen! Kevään näytöslavat kuhisivatkin päästä varpaisiin värin eri sävyihin puettuja malleja, joita nähtiin erityisesti Burberryn, Max Maran ja Diorin näytöksissä.

Tyylikkään yksiväriset asut ovat olleet näytössuosikkeja jo useamman sesongin ajan, mutta hienostuneet hiekan ja karamellin sävyt tekevät monotone-asusta erityisen elegantin. Jos yhteen väriin pukeutuminen pelottaa, voit huoletta sekoitella asussa erilaisia beigen sävyjä, tai halutessasi yhdistää beigen alaosan vaikka klassiseen luonnonvalkoiseen paitapuseroon!

Beige toimii loistavasti niin housupuvuissa, trensseissä kuin maksimekoissakin. Jos haluat olla erityisen trendikäs, voit yhdistää beigen kevään toiseen suureen trendiin, eli maskuliiniseen työmies-haalariin!

Tämä kevättrendi on erityisen ihana, sillä beige klassisena värinä ei tule koskaan menemään pois muodista! Parhaassa tapauksessa löydät omasta kaapistasi jo kaiken tarvittavan tyylin toteuttamiseen – trendin juju on nimittäin siinä, että ajattomia vaatekappaleita, suoria housuja, hameita ja klassikko-takkeja yhdistellään keskenään uudella tavalla. Kaiva siis kaapistasi kaikki beigen ja ruskean sävyt ja kokeile rohkeasti, mitkä vaatteet toimivat yhdessä parhaiten!

Kaipaatko lisää inspiraatiota? Kurkkaa postaukseni vastuullisista uimapuvuista!

muoti trendit paivan-tyyli suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *