KEVÄTFIILIKSISSÄ

Viikon huonon sään jälkeen Espanjassa oon super fiiliksissäni auringosta ja sen lämmöstä. Auringon lämpö kasvoilla lämmittää, mutta samalla ilmaa tasapainottava tuuli puhaltaa hiuksiini, jotka lepattavat villinä ilmassa. Kevät olet täällä tai paremmin sanottuna kesäinen sää kun voi istua terassilla t-paidassa. Melkein tuntuu liian kuumalta kuumaa kahvia juodessa. Taidan tarvita sittenkin jääkylmän cockiksen.

Hymyilen, sillä tiedän, että tänään on hyvä päivä tulossa. Aurinkoa, lämpöä ja iloista mieltä! Se fiilis, kun aurinko nousee aamu seitsemän jälkeen ja laskee vasta ilta yhdeksän aikaan. Päivät vaan pitenevät entisestään. Miten paljon aurinko tuo pirteyttä ja parempaa fiilistä päivään? Illat ovat vielä suht koleahkoja, mutta tunnen lämmön lähestyvän koko ajan enemmän ja enemmän.

Vihdoin voin urheilla! Tuntuu, etten lähipäivien aikana olen ollut turhautunut ja sisälläni on ollut liikaa ylimääräistä energiaa, jota en ole päässyt käyttämään. Nyt voin taas liikkua ja olla avarassa tilassa. Hengittää puhdasta merellistä ilmaa ympärilläni. Myrskytuulien takia aika meni aika lailla kirjaa lueskellen kompaktissa kodissamme (retkeilyautossa) tai kauppoja kierrellen, etsien uutta märkäpukua.

Monessa surffikaupassa sai käydä, ennen kuin oikeanlainen märkäpuku löytyi. Mitä tuskaa! Jos farkkujen testaaminen kesällä tuntuu inhottavalta ja nihkeältä niin et voi edes kuvitella, minkälainen suoritus märkäpuvun pukeminen on. Mikään ei istunut, tuntunut hyvältä tai oikealta, mikä ahdistus. Olin jo lähellä luovuttaa puvun suhteen ja ajattelin että se oikea tulee vielä vastaan. Kävelin kadun jokaisen surffikaupan läpi ja se oikea löytyi vihdoin viimeisestä kaupasta.

Olen valmis! Valmis menemään mereen pitkän ajan jälkeen. Onko taidot enää tallella vai onko aloitettava alusta?

En malta odottaa, kohta pääsen taas Portugaliin. Yksi mun lemppari maista Euroopassa. Ihania kaupunkeja, upeita rantoja,  pieniä kalastajakyliä ja upeita nähtävyyksiä.  Paljon myös muistoja ja ihania hetkiä, joita en ikinä unohda. Löysin poikaystävän sieltä. Tai oikeestaan tunnettiin Samin kanssa jo aika pitkä aika ennen sitä ja oltiin nähty Helsingissä muutaman kerran ennen Portugalia. Portugalissa aloimme kuitenkin seurustelemaan. Mun ykköstyyppi!

Taustalla soi Alexi Murdoch – Orange Sky. Auriko lämmittää vielä pitkään, mutta odotan, että aurinko laskee ja takana on onnistunut päivä. Tavallinen päivä muitten päivien joukossa.

-Noora

 

hyvinvointi matkat hyva-olo oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *