MÖKILLÄ

Blogi on elänyt vähän hiljaiseloa ja ihan syystäkin. Puhelimessa ei ole ollut nettiä huonon kentän vuoksi ja  oon  myös vähentänyt reissun aikana huomattavasti internetin käyttöä ja keskittynyt vähän muihin asioihin, jonka vuoksi kirjottaminen on jäänyt toissijaiseksi.

Tässä välissä ollaan ehditty ajelemaan Portugaliin, Lissabonin alueelle ihanaan Ericeiraan. Ericeira on meille molemmille ennestään tuttu paikka, jossa ollaan vietetty paljon aikaa vuosien aikana. Pieni kalastajakylä on noussut lähivuosina turistien suureen suosioon ja on laajentunut huimaa vauhtia!

Pari viikkoa takaperin oltiin kaksi päivää mökillä ilman mitään ylimääräistä hälinää tai pähkäilyä minne seuraavana päivänä suuntaisi teki meille molemmille hyvää. Kyseisille päiville oltiin muutenkin luvattu sadetta ja erittäin kovaa tuulta, joten ajateltiin, että olis hyvä ottaa parin päivän breikki autossa olemiselle. Sadetta ja myrskyä pakoon mökille!

Oltiin siihen mennessä nukuttu lähemmäs 60 päivää meidän retkeilyautossa. Nomadielämä on super ihanaa ja oon saanut paljon uusia kokemuksia, mutta rankkojakin päiviä löytyy. Sateiset päivät on tuntunut raskaimmilta, jolloin tunnelma muuttuukin todella tiiviiksi. Mökillä saatiin molemmat tehtyä vähän töitä ja mitä tärkeimpänä rentouduttua.

Löydettiin AirBnb:n kautta Suomalaisen mökin kaltainen puumökki, jossa vietettiin ihanat rennot kaksi päivää. Tehtiin super hyvää ruokaa ja juotiin hyvää viiniä. Mökissä oli vähän samanlaista fiilistä, mitä Suomessa mökillä on vaikka Suomen järvimaisema, sauna ja grilli puuttui tästä mökkeily kokemuksesta.

Illat päättyivät Netflixistä katsoen Our Planet dokumenttisarjaa. David Attenboroughin kuunteleminen on parasta! Ollaan katottu nyt 5 jaksoa kyseistä dokumenttisarjaa, joista jokainen jakso herätti paljon tunteita ilmastoasioista kohtaan. Oli myös ihana nähdä, miten kauniita ja koskemattomia paikkoja tästä maapallosta vielä löytyy.

Aamut olivat mitä muutakaan, kun hitaita Teimme aamupalan sänkyyn ja jatkoimme Netflixin katsomista keskipäivään saakka. Päivä jatkui ruoan laittamisella ja rentoutumisella.

  

Oli ihana viettää  kaksi sateista ja myrskyistä päivää mökillä.

Terkut sateisesta Portugalista!

-Noora

koti hyva-olo ruoka-ja-juoma matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *