PÄIVÄREISSU LISSABONIIN

Ihanan ihana Lissabon.

Vitsit mä tykkään tästä kaupungista! Ajeltiin yhtenä aamupäivänä Ericeirasta Lissaboniin ja jätettiin auto Lissabonin yliopiston parkkiin, koska ei ikinä saatais mahdutettua meidän isoa pakua Lissabonin pienille kaduille. Otettiin Yliopistolta metro kaupungin keskustaan, mikä oli yllättävän hiljainen. Moni oli varmasti mennyt viettämään vapaapäiväänsä rannalle hyvän sään kunniaksi.

Lissabonissa on ollut super kuumat säät lähiviikkoina  ja meidänkin päivä reissulla oli yli 34 astetta lämpöä. Se teki aamupäivästä melko tuskaisen ja hikisen. Hellettä riitti!  Oli ihana pysähtyä varjoisaan paikkaan drinksulle ja nauttia vaan kaupungin  kauniista maisemista ja lämpimästä tuulesta.

Tänne on aina ihana tulla ja tutkimaan kaupungin pienen pieniä kauniita kujia ja eksyä sinne. Ei tälläkään kerralla suunniteltu mitään etukäteen tai katsottu ravintolaa minne mennä syömään, koska jokaiselta kadulta löytyi aina joku kivan näköinen baari, kahvila tai ravintola. Päädyttiin lounastamaan Time Out marketin edustalle olevaan thaimaalaiseen ravintolaan, joka oli ihan täykky valinta!

Käveltiin koko päivä kaupunkia ylös ja alas että illalla jalat olivat aivan poikki. Kaupungilla on niin paljon annettavaa. Lissabonin läheisyydestä on myös paljon upeita rantoja, jossa mahdollisuudet surffiin sekä lumoava Sintra, jonne jokaisen pitäisi mennä käymään. Algarven upealta alueelta pohjois portugaliin, on Lissabon mun lemppari!

Seuraavaan kertaan ihana Lissabon!

-Noora

kulttuuri oma-elama matkat mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *