PERJANTAI BURGERIT – VANLIFE COOKING

Kukapa ei pitäisi burgereista?

Olen aina ollut burgereitten suuri ystävä. Ruvettuani kasvissyöjäksi oli ravintoloista alkuun haastavaa löytää hyviä kasvishampurilais vaihtoehtoja. Pihvit olivat mauttomia ja tekstuuri puuttui kokonaan. Nykypäivänä tämä eionneksi ole ongelma ja kauppojenkin hyllyiltä löytyy iso ja hyvä valikoima kasvisvaihtoehtoja. Reissun päällä on aina pakko käydä yhdessä tai jopa useassa burgeri ravintolassa! Parhaimmat ovat ollut Saksassa, Berliinissä!

Vaikka burgerit on nopea ja helppo valmistaa, tulee niitä harvoin tehtyä. Nyt kuitenkin oli aika tehdä nämä itse. Aivan parasta tässä on, että voi itse vaikuttaa mitä väliin haluaa laittaa. Paras burgeri syntyy hyvistä raaka-aineista, mutta tärkeimmät ovat sämpylä, maukas pihvi ja cheddar juusto! Ja tietenkin majoneesi ja ketsuppi.

Meillä ei valitettavasti ole autossa uunia, joten jouduimme ostamaan sämpylät sekä pihvin kaupasta. Valitsimme kuitenkin hyvät ja laadukkaat kasvispihvit sekä kaupasta ainoat burgerisämpylät, jotka osoittautuivat ihan hyviksi!

Herkulliset Burgerit

Ainekset (4 annosta)

4 kpl
Valitsemiasi burgerisämpylöitä
4 kpl
Valitsemiasi kasvispihvejä
50 g
Cheddarjuustoa
3 kpl
Tomaattia
1 kpl
Punasipulia
1 kpl
Salaattia tai rucolaa
1 prk
suolakurkkuja
Ketsuppia ja majoneesia
30 min
{
AKTIIVINEN 30 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

Aloita burgereiden tekeminen ensin valmistamalla täytteet.

Leikkaa salaatti,  punasipuli, tomaatit ja suolakurkut omiin kulhoihin tai tarjoiluastiaan valmiiksi. Sieltä ne on helppo ja nopea nostaa sämpylän tai pihvin päälle.

Sen jälkeen paahda sämpylät leikkauspinta alaspäin.

Viimeiseksi paistetaan pihvi.

Kokoa burgerit. Levitä burgerisämpylän kannen puolelle majoneesia ja ketsuppia. Lisää punasipulia, salaattia, suolakurkkuja, kasvispihvi juustoineen ja tomaattia. Viimeistele pohja kastikkeilla.

Tarjoile burgerit heti.

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *