Postikortteja Portugalista

Tänään aamulla tajusin, miten nopeasti aika menee. Tuntuu kun vasta oltaisiin vasta lähdetty Suomesta, vaikka ollaan oltu jo neljä kuukautta tien päällä. Toukokuu meni hujauksessa ja kesäkuu on jo puolivälissä. Matkalla on tapahtunut vaikka mitä kaikkea uutta ja ihanaa.

Viimeisen viikon ajan Portugalissa ollaan oltu yötä Hannan luona Ericeirassa. Törmättiin sattumalta kaupan parkkipaikalla ja samana päivänä päädyttiin tänne yötä. Tiiättekö sen tunteen, kun tutustut uuteen tyyppiin ja tuntuu, että olisitte tuntenut jo pitkän ajan? Kun klikkaa saman tien jonkun ihmisen kanssa ja tiiät, että ootte vielä yhteyksissä tulevaisuudessa. Täällä  on tuntunut niin kotoisalta! Ihanan myös huomata miten sitä oppii arvostamaan pieniä arkisia asioita (suihku, tavallinen vessa, tila yms.) kun asuu niin pienessä tilassa autossa.

Tän päivän suunnitelmissa on viettää siivouspäivä ja pistää auto kuntoon, koska seuraavaksi olisi aika jatkaa matkaa kohti Pohjois-Portugalia ja Pohjois-Espanjaan sekä Etelä-Ranskaan! Samin vanhemmat lähtivät pari päivää sitten Suomesta Best Caravanin autolla kohti etelää. Tarkoitus on nähdä heidät Pohjois-Espanjan ja Ranskan rajalla ja viettää yhdessä aikaa tutkien uusia paikkoja.

Terkut ja kuullaan taas pian!

-Noora

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *